Bildirim
Hdd me Slax kurmak istiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ufak bi araştırmadan sonra Kmenu altında zaten slaxinstaller oldugunu gordum bunun yardımı ile sisteminize kurabiliyormuşsunuz. Yani sizin yapmanız gereken Slax'i usb den başlattiktan sonra Kmenu altında slaxinstaller kullanarak kurulum yapmak okadar.
Edit: Şimdi Slaximi açip baktimda böyle bi araç bulamadım açıkçası bende yalancı oldum :) slax forumundakiler sağolsun öyle yazmışlar. Fakat böyle bi araç görünürde yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeAr -- 14 Aralık 2009; 20:56:44 > -
http://www.slax.org/modules.php?action=detail&id=157 şöyle bir modul buldum bunun sayesinde sanirim hdd ye kurulum yapabiliyoruz grafik arayuzude varmiş. -
sölediğin module kurdum fakat write dememe rağmen aşağıdaki hatayı veriyor bunu nasıl kurabilirim ?
-
O hata degilki size orda swap alanı kullanmadan devam etmek istiyormsunuz diye soruyor. İsterseniz 256mb lik bi swap alanı olusturabilirsiniz oluşturmadanda devam edebilirsiniz. -
devam etmiyor be kardeşim sorun orda :) -
Peki swap alani oluşturup denedinizmi ? -
2 partition böldüm fakat swap alanı nasıl oluşturuyoruz ? -
cfdisk ekranında swap yapmak istedigin bolumun ustune gelip asagdan type secip listeden swap'in numarasina bakip sayiyi giriceksin okadar. 84 falan olmasi lazimdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeAr -- 17 Aralık 2009; 19:18:38 > -
82 iymiş hocam saolasın son bir soru sorsam boot ekranında slaxtan sonra siyah ekran cıkıyor root ve toor yazıp startx deyip baslatıyorum fakat herseferinde bunu yapmak durumundayım otomatik acmam için ne yapmam gerekli ? -
Bunun için /etc/lilo.conf dosyasina append="exec=xconf;startx" ekleyip terminalde /sbin/lilo komutunu birkereye mahsus vermeniz yeterli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeAr -- 18 Aralık 2009; 1:02:03 > -
en altına mı yazıcak yoksa belirli bir yeri varmı ? -
En altta bi paragraf olucak şekilde yazıcaksınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X