Şimdi Ara

HDD nin Çalışma Sesi Hoparlörlerden Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni farkettim yada yeni oldu bilmiyorum ama laptopun hdd si cok az da olsa cızırdıyor geceleri, şimdi o ses hoparlörlerden cıkmaya basladı kapalı iken bir ses yok yani kablolarla ilgi bir sorun oldugunu sanmıyorum? varmıdır bir çözüm yolu bilen, düşünen yada teorisi olan?

• Yeni aldığım casper pc de oluyordu bu olay yetkili servise sordum bios güncelleyin ama birşey olursa garantiden çıkar demişlerdi..

Bende yapmadım.Sonradan nasıl olduysa galiba ses kartı sürücüsünü güncelledim olay çözüldü. Sende ses kartını güncellemeyi deneyebilirsin al sana teori
  • ses kartının driveri yok da, normal laptopun 3,5mmlik jackine baglıyorum gene çızırtı geliyor hoparlörden, ilginctir sadece işlemler sırasında geliyor. rar'dan cıkartma işlemlerinde falan. arkadas hoparlörlerini getiriyor birde onda deneyecezde onuda sanmıyorum çünkü gene laptopa kulaklık baglıyorum aynı ses geliyor kulaklıkdan.
  • onboard ses kartı kullangığınız için anakart üzerindeki parazitlerden fazla fazla etkileniyor ve bu parazitler istemesekte ses çıkışlarına yansıyor sonra hoparlörlerimizden

tıss innnn cızırr cızır sesler geliyor adamı deli ediyor ugultular vs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.