Şimdi Ara

Hdd nin dik durması zararlı mı (kasayı yan yatırdım) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
13.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Hayır hocam aksine dik çalışması daha iyi, Sony, playstation'ı dik kullanmayı öneriyor ve hem reklamlarda hem fuarlarda dik tanıtıyor.

PS3'ü 2009 dan bu yana dik kullandım hiç bir şey olmadı. Şimdi PS4'ü dik kullanıyorum, yine bir şey olmuyor.

Hocam konunun tarihine bakmadiniz galiba arkadaşlardan biri hortlatmisama bilgilendirme için teşekkürler üstteki yorum için de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dik veya yatay kullanmanın pek farklı olacağını düşünmüyorum hatta dik kullanmak daha iyi bile olabilir fakat eğimli kullanmayın. benim görüşüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Hayır hocam aksine dik çalışması daha iyi, Sony, playstation'ı dik kullanmayı öneriyor ve hem reklamlarda hem fuarlarda dik tanıtıyor.

PS3'ü 2009 dan bu yana dik kullandım hiç bir şey olmadı. Şimdi PS4'ü dik kullanıyorum, yine bir şey olmuyor.

Hocam konunun tarihine bakmadiniz galiba arkadaşlardan biri hortlatmisama bilgilendirme için teşekkürler üstteki yorum için de

Valla hocam, SSD araştırması yapıyordum. Konuya denk geldim, bilgilendirme yaptım. Başlığı, kategorinin altında, üstlerde görünce, ne yalan söyleyeyim tarihine hiç bakmadım.

Bazı arkadaşlar, hortlatma konusunda uzmanlaşmış zaten, ara sıra ağlarına düşüyoruz işte.
    Bilgilendirme için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 13 Şubat 2015; 16:10:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

quote:

Orijinalden alıntı: fishkopf

dik veya yatay kullanmanın pek farklı olacağını düşünmüyorum hatta dik kullanmak daha iyi bile olabilir fakat eğimli kullanmayın. benim görüşüm.

Kesinlikle. Ve çalışırken de hareket ettirmemeye çalışın. (Özellikle Laptoplar)

Sonunda benim gibi düşünen biri daha harici diskim var mekanik arkadaşlara diyorum taktıktan sonra hareket ettirme diyorum bana dik dik bakıyorlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.