Şimdi Ara

Hdd nin fps ye etkisi olur mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fiyat gayet uygun %30 hediye çeki veriyor 600- %30 = 420 tl ye gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: embayo07

8 gb rami kullanacak bir oyun çıkmadı daha 2 sene dahada çıkmayacaktır en yakın. Ramle kesinlikle alakası yok.

BF3 oynayanlar içinde belleği 8GB'nin altında olanlarda ani FPS çakılmaları olmakta. Hatta bununla ilgili konu bile açıldı forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamingMan

http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/corsair-cssd-f120gbgt-bk-120gb-force-3-gt-serisi-sata-30-ssd-(555mb-okuma--515mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=56068

Bahsettiğin ürün buysa gerçekten çok süpermiş.Okuma hızı ve yazma hızı da süper ama biraz pahalı sanki.

Evet sana bahsettiğim ürün.Şimdi alınmaz ancak vatan %25 indirim ile vs 450tl ye felan geliyor o zaman alınabilir.Bak 50tl ucuz olsun diye bundan başka alma derim.Bu kulvarın en iyisi.

• Özelliklere bakınca diğerlerinden gerçekten iyi elime para geçerse alıcam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: embayo07

8 gb rami kullanacak bir oyun çıkmadı daha 2 sene dahada çıkmayacaktır en yakın. Ramle kesinlikle alakası yok.

BF3 oynayanlar içinde belleği 8GB'nin altında olanlarda ani FPS çakılmaları olmakta. Hatta bununla ilgili konu bile açıldı forumda.

evet ama sadece multiplayerda 64 kişilik serverlarda oluyor birde multide uzun süre oynayınca bellek çoşuyor ve yine takılmaalr oluyor. 8gb ram artık şart.
  • quote:

Özelliklere bakınca diğerlerinden gerçekten iyi elime para geçerse alıcam :)

Bundan başkasını almada ne zaman alırsan al.
  • quote:

yukarda arkadaşın bahsettiği gibi pagefile dosyasına yüklendiği için oluyorsa o dosyayı sil

bir de öyle dene.

bilgisayar sağ tık - özellikler - gelişmiş sistem ayarları
    gelişmiş
    performans - ayarlar
    gelişmiş

oradan değiştir de, disk belleği dosyası yok - Tamam de
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

yukarda arkadaşın bahsettiği gibi pagefile dosyasına yüklendiği için oluyorsa o dosyayı sil

bir de öyle dene.

gelişmiş
    performans - ayarlar
    gelişmiş

Dediğin işlemin bana getirisi ne olucak acaba ??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

bir de öyle dene.

gelişmiş
    performans - ayarlar
    gelişmiş

Dediğin işlemin bana getirisi ne olucak acaba ??

hdd ile ram arasında en az 50 kat hız farkı vardır.

windows hdd üzerinde ramin kadar bir kısmı ayırarak onu sanal ram olarak kullanır, bir nevi yedek ram diyelim.

ama 4gb ve üzeri ram kullananalar için bunun gereksiz olduğu söylenir...
    ben de 8gb ram kullanıyorum ve onu sildim.

raminden 50 kat yavaş bir hdd parçasını ram gibi kullanmaya çalıştığı için oyun donuyor olabilir.
    bir denemekten zarar gelmez

• Bide windows puanlamasında hdd:5.7 geri kalanlar 7.9

Hdd ne kadar kötü yani ??
  • quote:

Bide windows puanlamasında hdd:5.7 geri kalanlar 7.9

Hdd ne kadar kötü yani ??

zaten hdd lere verilen max puan 5.9

force gt ssd ler 7.9 alıyor...
  • RAID li bazı performans HDD leri ör: HD103SJ 6.3 puan alıyormuş. ama tek olarak 5.9. 2012 ye giriyoruz ve SSD lerde artık şart olacak bunu oyunlardada gördük loading süreleri mesela artık HDD yeter diyemiyoruz bazı oyunlarda...

birde NO PAGE FILE yapmak bazı oyun ve programalrda sorun yaratbiliyor bilginize.
  • Hocam o sisteme ssd yakışır
  • Aynı sorun bendede war.Anlık fps düşüşleri her oyunda mevcut. Seagate 1 tb 7200 rpm 32 mb cache hdd'em war.bu 3.hdd.3ündede aynı sorun dewam edıyor.model numarası ST31000524AS.Aylardan beri sorunu çözemedım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joevin

Aynı sorun bendede war.Anlık fps düşüşleri her oyunda mevcut. Seagate 1 tb 7200 rpm 32 mb cache hdd'em war.bu 3.hdd.3ündede aynı sorun dewam edıyor.model numarası ST31000524AS.Aylardan beri sorunu çözemedım.

Bende zamanında bu tarz bir problem yaşamıştım ve sorunlu parça ekran kartı çıktı.
    Driver vs kontrol edin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: britony

quote:

Orijinalden alıntı: Joevin

Aynı sorun bendede war.Anlık fps düşüşleri her oyunda mevcut. Seagate 1 tb 7200 rpm 32 mb cache hdd'em war.bu 3.hdd.3ündede aynı sorun dewam edıyor.model numarası ST31000524AS.Aylardan beri sorunu çözemedım.

Bende zamanında bu tarz bir problem yaşamıştım ve sorunlu parça ekran kartı çıktı.
    Driver vs kontrol edin derim.

Akla gelecek herşeyi denedim.Bütün parçalar servise gidip geri gönderildi.(Sorunsuz olarak).
  • sanırım hdd kafa atıyor
    degiştir artık beni diyor
  • hdden fps düşmez sadece yükleme süresine etki eder
  • waleur555

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.