Şimdi Ara

hdd not detected

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lenovo g500 freedos laptop aldım windows 7 yüklemeye çalışırken harddiskleri görmüyor bu problemi nasıl aşabilirim işletim sistemi kuramıyorum biosda da hdd görünmüyor. yardımcı olursanız çok sevinirim bilgisayar sıfır alındı
     hdd  not detected

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsenocak -- 12 Nisan 2014; 12:09:27 >

• Biosta da görmüyorsa sıkıntı büyük olabilir. Ne zaman satın aldınız? Bozuk gelme ihtimali var mı? Biosu fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Biosta da görmüyorsa sıkıntı büyük olabilir. Ne zaman satın aldınız? Bozuk gelme ihtimali var mı? Biosu fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi?

hepsini denedim biosda görünmüyor sata driverları yükle diyenler var ama nasıl yapıcam bilmiyorum daha önce asus n56 bilgisayarıma windows 7 kurmak isterken aynı problem olmuştu ama nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum
  • Biosta gözükse de Windows görmese anlarım. Ama senin Bios da görmüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfır bilgisayarda harddisk olmadığını düşünmüyorum olmaz sanırım böyle bişey biosda not detected yazıyor hdd için bilgisayarın altı da tam kapalı hdd yi görme şansım yok
  • acaba bilgisayarı geri mi göndersem böyle bir sorunla karşılaşan olmadı mı daha önce
  • bsenocak B kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarı ne zaman satın aldınız ? Yeni ise geri iade edin HDD arızalı veya hdd veri yolu arızalı. Aldığınız yere götürün ve birebir değişim talep edin. 1 ay içerisinde arızalanan ürünler (fabrikasyon arıza) DOA kapsamında değişim yapılması gerekir. Servise göndermeden aldığınız yerden birebir değişebilirsiniz.
  • sanırım geri göndereceğim. dün aldım bilgisayarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.