Şimdi Ara

Hdd Regenerator işe yarıyormu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
14.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Olumlu Adam

İşlem bitince benide bilgilendirirsen sevinirim

hd tune ile 7. gb a kadar ara ara bad sectorler buldu .quick scan yaptim ardindan sacmaladi suan hdd re. ile 14milyonuncu sektorden yani 7. gb dan baslattim cok hizli %17 sektorde 40milyonlarda bakalim eger sektor bulmazsa 8 gb bosta birakicam ole denicem olucak umarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn.95

quote:

hd tune ile 7. gb a kadar ara ara bad sectorler buldu .quick scan yaptim ardindan sacmaladi suan hdd re. ile 14milyonuncu sektorden yani 7. gb dan baslattim cok hizli %17 sektorde 40milyonlarda bakalim eger sektor bulmazsa 8 gb bosta birakicam ole denicem olucak umarim

Hayırlısı olur inşallah olmazsa HDD'lerde pahalı bu aralar :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dgkn.95

quote:

Hayırlısı olur inşallah olmazsa HDD'lerde pahalı bu aralar :)

aynen aslinda 500gblik bi tane var sorunsuz ama amacim bu500u bosa cikartmak zaten tas catlasa 50 gb lik data olucak 72-8= 64 gb kalsa bile yeter. tek istedigim sorunsuz calissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar,
    Linkteki hataya çözüm önerisi olan var mı?
    http://forum.donanimhaber.com/m_76661994/f_//tm.htm#79924904
  • arkadaslar benim ps3deki hdd format atarken %99 da kalıyor. galiba %1lik kısmı bad sector görmüş bu %1 lik kısmı harddiskten kullanım dışı yapsam çalışırmı?
  • çalışır tabiki ama zamanla yine çoğalacaktır yinede idare eder sizi önemli bilgilerinizin harici bir medyada yedekte olmasını tavsiye ederim herzaman
  • HD Tune Pro ile tara yaptım ve hatalar buldu.
    Ben de HDD Regenerator programı ile diski tara ve düzelt dedim, hiç sorun bulamadı fakat sonra disk müthiş yavaşladı.
    Windows u 4 saatte kuruyor ve açılınca da ölü gibi, sağ tıklıyorum 2 dk sonra menü açılıyor. Ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsm24 -- 13 Aralık 2013; 9:13:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.