Arkadaşlar merhaba, HD tune ile hard diskimi taradım performans %100 sağlık %14 çıktı bu normal midir? HD tunenin error scan bölümünden tara yapıp hatalı sektörlerin olduğu bölümleri kestim hard diskimi bu haliyle harici olarak yedekleme için kullanmam ne kadar sağlıklı yorumlarınızı bekliyorum
Hatalı bölümleri nasıl kestiniz?
Veri depolamanizi kesinlikle önermem. Bad sector çıktıysa artık harddiske güvenilmez. Veri depolama amaclı değil de önemsiz dosyaları falan koyabileceğiniz disk olarak kullanmanızı tavsiye ederim.
merhaba. crystaldiskinfo programını indirip açtıktan sonra gelen ekranı lütfen burada benimle paylaşır mısın?
HDD SSD gibi donanımlar saglık görecelidir bi anda bam diye gider bunlar ama hocam 20 senedir aynı HDD mi kullandır açıken duvara filanmı fırlattın %14 saglık ne
senin HHD bad sector degil mayın tarlası olmus en kısa sürede yenisini almanı öneririm harici olarak kullanman daha sorun taşıma durumunda direk olebilir
1gh0st1
kullanıcısına yanıt
Mini tool diye bir programla kestim baştan ve sondan 100 GB hatalı sektörler oralarda çıkıyordu