Şimdi Ara

HDD sesi sıfır ! ! ! (RESİMLİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
0
Favori
23.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

250GB 16cache olan modeli.

Yemine derim hdd çalışıyo mu çalışmıyo mu belli değil. Tüm fanları durdurdum yinede sesini duyamadım.

yoğun işlem yaparken ise tıkır tıkır çalışıyo çok sesisz bi biçinde işlem yaptığını hdd ışığna bakarak anlıyorum anca

Ama genede ben bişi yaptım hdd yi soktuğmuz küçük yuvaların metal kısımlarına sünger koydum ince sonra soktum hdd yi yumuşak bi ortam olsun diyerekten sizce yapmasam da olur mu. ya da bi zararı olur mu
  • güzel mantık
  • Güzel Fikir Olmuş, Teşekkürler...
  • hocam seagate ncq lu 16 cache li 250 likler çok sessiz bende samsung var kuzen de bu seagateden var seagate samsungdan daha sessiz samsung da sesli diil sonuçta ama seagate i duyamıosunuz memnun kalırsınız bence ama sadece bu dediim model için diorm.
  • abi bunlar süper olmuşş ya emeğinize sağlık yerçekime meydan okuyan hddler burayaaaa
  • Bu durumdayken disk düz durmaz ve, yeya sallanabilir. Bunların disk`e zararı var mı ona bi bakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 1 Ocak 2007; 1:24:41 >
  • peki bunu üreten değilde neden biz düşünüp uyguluyoruz
  • Seagate ve samsung fanatikleri bayaa kapışmış

Bende ikisinden de var ama hangisinden daha çok ses geldiğini araştırmadım hiç. Çünkü pc yi açtığım anda fanlardan öyle bir uğultu geliyorki.. Allah düşmanımın başına vermesin

Bir iki hafta sonra kasanın soğutma sistemini elden geçirince sıra hard disklere gelicek, artık bu yöntemi biraz değiştirerek kullanmayı düşünüyorum. Saolun paylaşım için
  • western de kullandım.. seagate de kullanıyorum..

ancak seagate aşırı derecede ses yapıyor.. rahatsız edici boyutta... western de böyle bir sorun yoktu.. keşke western tercih etseydim yine..
  • Yapılan projeler sarsıntıdan kaynaklanan sesi baya azaltablirler. Ancak benim merak ettiğim okuyucu kafanın disklere çarpmasından dolayı ortaya çıkan sesi nasıl engelleyecekler? Benim kafama takılan soru bu oldu?

Onun haricinde güzel çalışma tebrikler
  • valla kardeş burda sorun birazda kasada... ben 750 lik hdd alıcam senin yaptığın gibi 2 tane contaya güvenipte 750 gb lik datama ve parama kıyamam bu yüzden bu yöntemi pek sevmedim. HDD ler çok hassastır aman diyeyim
  • arkadaşlar bende bu sistemi uygulamak istiyorum fakat hard disk kablosu cd rom bolumune ulaşmıyor benim hdd şuan disket sürücününde bulunduğu alt bölgede

nasıl bir sessizleştirme operasyonu yapılabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdisarikaya -- 10 Ağustos 2007; 1:57:11 >
  • iste pratik turk zekasi
  • 2 senedir hdd ve fan sesinden kafam şişti en sonunda ben de deniyorum.
  • Ksura bakma ama biraz komiğime gitti :D
  • enteresan bi çözüm olmuş. bence alacaksanız samsung hdd alın böle uğraşmanıza gerek kalmaz
  • Değişik bir yöntem teşekkürler
  • böyle yaratıcı arkadaşların gözünden öpeyim ya işte türk zekası abi 300 bin e sessizlik ya ne demek ... var mı böyle başka fikirler tüm kasayı su borularıyla döşüyecem bundan sonra
  • 2006'da hddler traktör gibiydi demek
  • Tek kelimeyle muhtesem
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.