Şimdi Ara

hdd sicaklıgı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hardisk sıcaklıgın gosteren bir program vardı adını tam olarak hatırlamıyorum isimini bilen varsa yazarsa sevinirim hdd çok fazla ısındıda . seagate 40 gb hardiskim var bunlarda scaklık normal deniyor ama bu biraz aşırı sanırım arada bir ekran kapanıyodu sonra ses çıkmaya başlıyodu anakrattan diit diit diye :))

sorun neyden olabilir acaba ?
    teşekkürler

• programı biliyorum diliminnn ucundaaa cıkaramıomm aaaaaaaaa :))) hatırlarsam yasarımmm..
  • abi bi hatırla yawf vallaha çok lazım :))
  • ben cektim program çalışıyor.. şu an hdd 50 derece... sıcaaaaaakkk...
  • speedfan programından da hdd sıcaklığını görebilirsiniz
  • çok sağolun hdd sıcaklıgı 45-50 derece ise fan almama gerek varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDD-SSD
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,
    Hard disk sıcaklığını gösteren programın hangi mantıkla çalıştığını bilen var mı? Sözünü ettiğiniz linkteki programı indirip bende kurdum, hard diskin sıcaklığını gösteriyor, ama bu sıcaklığı nasıl ölçüyor? Göstergedeki değerlere güvenebilirmiyiz? Ben programı notebooka kurdum, pilden çalıştığımda sıcaklığı göstermiyor, sadece elektriğe bağlı çalışırken gösteriyor.
  • yeni sayılan yani tahminen 20gb ve üzeri çoğu harddsikte sıcaklık sensörü bulunuyor. programda bu sensöre göre çalışıyor.değerlere güvenebilirsin... flmshack 45-50 derece yazın çok normal şu an benimki 51 derece, abartıp fan takmaya gerek yok..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by oncelik</i>
    <br />Merhaba,
    Hard disk sıcaklığını gösteren programın hangi mantıkla çalıştığını bilen var mı? Sözünü ettiğiniz linkteki programı indirip bende kurdum, hard diskin sıcaklığını gösteriyor, ama bu sıcaklığı nasıl ölçüyor? Göstergedeki değerlere güvenebilirmiyiz? Ben programı notebooka kurdum, pilden çalıştığımda sıcaklığı göstermiyor, sadece elektriğe bağlı çalışırken gösteriyor.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

bu programlar sadcee bilgiyi aktarırlar disklerde SMART özelliği bulunur program bilgileri buradan olırlar. bu özellikler sadcee sıcaklığı göstermez bilgisyar açılırken diskteki bilgileirn yedeğini alın gibi bir uyarı ile karşılaşırsan bu diskinin gidici olduğunun anlamıdır. tamamiyle güvenlik ve bilgi amaçlı bir özellik onun için sıcaklığın doğruluğuna güvenebilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.