< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HDD/SSD’ler de elden gidiyor: Yeni kripto para birimi HDD/SSD’lerle kazılıyor (3. sayfa)
-
-
Kripto para kadar aptalca bir şey yok ama ulaştığı rakamlarda saçma.Ne arkasında bir güvence var,ne bir muhatap var.Ulan devletler piyasada ki parasının değerini korumak için bir sürü teşkilat kurmuş,depolarında altın tutuyor,yine de para pul oluyor.Bu adamlar bilgisayar başında para basıyor,tanesi 68000 dolardan satılıyor ???? Mantık dersini neden aldık biz ?
-
Diskle kazılan algoritma 4 yıl önce de vardı. Önemli olan bu algoritma ile işlem yapan coinlerin değerinin artması ve makul miktar işlem yapılması. Yoksa para kazanmaz. Dolayısıyla, bu coini kullanan insan sayısı ve coinin değeri artmadan endişelenmeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oldu olacak diş fırçasını,traş makinesini de mining kazmaya kullansınlar yuh yani...
-
Gel gel donumla da mayning yap gel
-
Hdd/Ssd’lerin ruhuna el fatiha
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdulillâhi rabbil'alemin
Errahmânir'rahim
Mâliki yevmiddin
İyyâke na'budu Ve iyyâke neste'în
İhdinessirâtal mustakîm
Sirâtallezine en'amte aleyhim
Ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn -
hayvan beyni ile mining yapılırsa bunlar maymunlara dadanır -
Fiyatı çok ayarsız yükselmesi hızlı olduğundan dolayı herkes giriyor sistem çok büyük bir yerden sonra yeni kişi girişi olmayınca çok büyük düşüş yaşayacak -
birde teknoloji editörü olacaksınız ! RAM disk diye bir şey var !
-
boş haber , chia dediğin bir shit coin . bi halt olacağı yok. bunun abisi var burst gidin bi bakın en shit shitcoin. fiyatı yerlerde,kimsenin taktığı yok.
-
Yakinda cep telefonlarindan da baslayacak hatta basladi o zaman cok guzel olur 😒 -
Akıllı saatlerle de olsun kolumuza takıp gezelim bütün şehri hem sosyal aktivite hem de sohbet edersin arkadaşlarınla. Her attığın adım başı yani ( GPS sisteminde değişen belli koordinat aralıkları atıyorum her 20 metre veya her 50 metre kuzeye güneye doğuya batıya vs gittiğinde mining yapılsın ve coin kasalım.) Bu sayede ne obezite kalır ne de sağlıksız insan.
-
Çok değil hepsi Seneye bu kullandıkları donanımları sıfır diye bize itelerler.. Aman beyler bayanlar dikkatli olun bu madencilerin kullandıkları ürünleri alırken.. Bu ürünlerin bakımları var öyle kolay değil elbet ömrünü tüketerek boşa çıkacak ve 2. El piyasasına düşecek benden demesi.. Özellikli rtx 3000 ekran kartlarına dikkat edin
-
Elimde 1 tane 8TB depo diskim var. İsteyen madenciye 35.000 TL'ye satarım. Fiyatım fahiş, işinize gelirse madenciler...
-
Bu gidisle floppy disketlerle de kaziyacaklar
-
Eski PlayStation lar ile mining yapanlari duydugumda bu kadar sasirmamistim
QLC ssdler ile mining yapsinlar onlar cok iyi kaziyormus :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 hafta küresel elektrik kesintisi şart
-
ben de diyorum amazon'da niye ssd kalmamış, millet kafayı yemiş.
-
en iyi mining mouse ile yapılıyor ama kablolu olacak.kablosuzda h/s düşük oluyor
-
Üreticilerin elinde hdd ssd kalmış anlaşılan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X