Şimdi Ara

Hdd Tune Sonucları-(hdd sorunlumu?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dizüstü Bilgisayarımı kullanırken herhangi bir klasör açarken donma yaşadım ve Explorer yanıt vermedi bende kapatmaya zorladım , Tekrar açılırken Windows Başlatılıyor yazısında kalıyordu. sistemim windows7 ult. format attım , aynı sorunu tekrar yaşadım ve yeniden format atıp Termal macun sürdüm , ve yeniden yaşayınca donmayı harddiskden şüphelendim. ve Hdd Tune , Hdd Healt programlarında bir taratma yaptım işte sonuçlar bunlar..(şuan Hoşgeldiniz yazısında belki 15 dk bekleyip oyle acılıyor)

http://i.hizliresim.com/eXaqp3.jpg

http://i.hizliresim.com/wLBg60.jpg

Arkadaşlar İşlerimin yoğun oldugu bir zamana geldi , Hdd deki dosyaları yedekledim başka bir diske ,eğer Problem bu ise Yardımcı olurmusunuz ? nedir hdd'min durumu ?

Hdd Tune Sonucları-(hdd sorunlumu?) Hdd Tune Sonucları-(hdd sorunlumu?)

Hdd Tune Sonucları-(hdd sorunlumu?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasarimci35 -- 29 Mart 2014; 12:15:21 >

• arkadaşlar yardım bekliyorum
  • yardım
  • ufak bir sectör hatası var o kadar önemli değil ısı değerleri normal kullanım için hayati birşey yok tek bir sectör yüzünden tüm sabit disk değiştirmeye gerek yo kkardeşim o hataların tahminen işletim sisteminden veya bulaşan bir virüstendir örneğin Win38sality.exe gibi.
  • hadi ya bugun yeni harddisk aldim bende goturdugum yer sorunun harddiskden olabilecegini soyledi. seagate 500gb aldm 125 tl ye. isletim sistemim orjinal degil belki ondan kaynaklaniyo olabilir insallah birdaha yasamam ayni sorunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde o virusu silmem icin onerebileceginiz bir virus programi varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.