Şimdi Ara

hdd yanıyor....wd 250gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar wd 250 gb hdd var.bgun 68 derece gördüm.55 dereceden açılıyor resmen.sonra birşeyler kopyalayınca falanda 68 kadar çıktı.bir dvd deki filmi hdd kopyalaması 8dk. alıyor.bana yavaş geldi.ısısıda fazla geldi.everest ile baktım ısısına.başka bir program varmı.ısısını kontrol edebileceğim.değerler normal mi arkadaşlar bir bakın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.unal -- 12 Ağustos 2006; 20:01:44 >

• ısı bana pek nomal gelmedi HDD'nin altında yada yukarısında yeterli boşluk var mı? Eğer mümkünse fan kullanmaya çalışın.Başka bir program ile ısısını kontrol edebilirsiniz: http://www.almico.com/speedfan429.exe
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cagri

ısı bana pek nomal gelmedi HDD'nin altında yada yukarısında yeterli boşluk var mı? Eğer mümkünse fan kullanmaya çalışın.Başka bir program ile ısısını kontrol edebilirsiniz: http://www.almico.com/speedfan429.exe

Dediğine katılıyorum arkadaşın..
  • ben harddiskin altına 8 cmlik fandan bi düzenek kurcam ama acaba fan harddiske doğrumu üflesin yoksa egzos fan gibi mi kullanıyım?
  • bu havalarda normal arkadasım devam et
  • bugün bende seagate 160 lık sata hdd lerimin sıcaklığını ilk defa 60 derecenin üstünde gördüm.elini kesinlikle değemiyordun.
  • altında üstünde yeterli boşluk var...yarın tekrar bakıcam ısısına..yorumlar için tşkler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kasa içi hava dolaşımını, ilave fanla sağlamalısınin. en basiti yan kapağa içeriye üfleyen fan takabilirsin .sıcak havayıda dışa atman içinde fan ilave edebilirsin.
  • 68 hiç normal değil, bir fan ile (ya da daha extreme bir çözüm)
    desteklenmeli, hdd bozulmasa bile başaeımı düşebilir
  • bu sıcaklıkta daha 50yi bile görmedim yanlız 48 i gördüm.normaldir odada klima falan yoksa biraz uzaklaş bilgisayardan
  • oda da klima yok.yalnız kasanın içinde fan namınada bir şey yok.kasanın yan kapağını açtım öyle duruyor.kasanın içine hava girişi sağlıyacak,yada hava çıkışı sağlıyacak bir fan yok.takacak yerde yok zaten...kasanın arkadasında bir tane fan yeri var oda 60mm falan bir fan takıcaz herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.unal -- 14 Ağustos 2006; 10:09:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß_ßoY

ben harddiskin altına 8 cmlik fandan bi düzenek kurcam ama acaba fan harddiske doğrumu üflesin yoksa egzos fan gibi mi kullanıyım?

Benim kasa çok dar ve sata2 seagate 250gb hdd kullanıyorum.Sıcaklık 35C civarında seyrediyor.Yaptığım tek şey alttan bir tane 8cm lik fanı bağlayıp hdd ye uflemesini sağladım.Çok faydası oldu..
  •  hdd yanıyor....wd 250gb

şu anki değerler..hdd im kaçı gösteriyor...biri bana söylesin...benmi yanlış yere bakıyorum acaba 68 görünüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.unal -- 14 Ağustos 2006; 10:52:07 >
  • ya benim de Samsungum 55 e vurdu dün.Acaba fan mı kullanmalıyım ?*
  • quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

ya benim de Samsungum 55 e vurdu dün.Acaba fan mı kullanmalıyım ?*

usta wallah benimki 68 görüyor...gitti gidecek hdd...
  • bugun gidip firebal dan hdd soğutucu alacam artık.yapcak bir şey kalmadı..yanacak hdd....

hangisinden alıyım...

hdd soğutucu titan

hdd soğtucu revoltec

arkadaşlar fiyatlarıda önemli...revoltec, titanın 3 katı fiyat çekmiş...3 katı para vermeye değermi..yoksa titan işimi görürmü???

• beyler forumda western digital kullanan yokmu..normali bumudur.bu kadar ısınıyormu wd ler.hdd soğutucu alacaktım ama belki hdd de sorun vardır.garantiye göndermelilmiyim?
  • Arkadaşım Sıcaklık Normal Ya KKafnızı Takmayın Bu kadar Madem Takacaksınız 12Cm bir Fan Takın Yeter :D

Bendede Wd 200 Gb Si Var 48 De Açılıyor Oyun Felan Kopyalama sırasında 60 Kadar Gidiyor Arkadaşlar Takılmayalım Bu Sıcaklık Olayına Gerek yok Kasa İçi Hava Sirkilayonunu İyi Yapalım Yeter

Kolay Gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jettem -- 14 Ağustos 2006; 17:25:24 >
  • westerdigital 2500ks 250gb şuan 42-47 arasında gidip geliyor ama bundan 2 hafta önce hava fazla sıcak olmadığı halde garip bi şekilde 58 li derecelerde gördüm büyük ihtimal program sapıtmıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

westerdigital 2500ks 250gb şuan 42-47 arasında gidip geliyor ama bundan 2 hafta önce hava fazla sıcak olmadığı halde garip bi şekilde 58 li derecelerde gördüm büyük ihtimal program sapıtmıştı

kasanın içindeki hava akımı nasıl...benim kasada hiç bir şey yok.bu yüzden 68 dereceyi görmüş olabilirmiyim...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.