Şimdi Ara

hdd yanıyor....wd 250gb (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kasaiçi sirkülasyon çokiyi değil dandik bi ksaya takılı şuanda hdd.Eğer kasaiçi sirkülasyonun iyi değilse harddiskin normalden fazla ısınması normaldir ama 68 derece gerçekten çok düşündürücü bi sıcaklık, sıcaklık yanlış ölçülüğyor olmasın elinle elledinmi hiç harddiski.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

Kasaiçi sirkülasyon çokiyi değil dandik bi ksaya takılı şuanda hdd.Eğer kasaiçi sirkülasyonun iyi değilse harddiskin normalden fazla ısınması normaldir ama 68 derece gerçekten çok düşündürücü bi sıcaklık, sıcaklık yanlış ölçülüğyor olmasın elinle elledinmi hiç harddiski.

elledim fazla sıcak...speedfan ve everest ile baktım değerler aynı..kafayı yiyecem.hdd altına 80 lik bir fan monte ettim hiç bir yararı olmadı...
  • nasıl işe yaramaz fan anlamadım. benim seagate 55 lere çıkıyordu 8cm lik fan taktım 40 tan yukarı çıkmıyor.Sen makina bi garip be abi
  • Vallahi benim 2x250 var ve kasaya bagli degiller hadi onuda bosver ust uste duruyorlar yani hartdiskin biri digerinin uzerinde duruyor tik yok 1,5 senedir hala calisiyor okadar panik olma
    Onden ufleyecegi sekilde bir Fan bagla yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

nasıl işe yaramaz fan anlamadım. benim seagate 55 lere çıkıyordu 8cm lik fan taktım 40 tan yukarı çıkmıyor.Sen makina bi garip be abi

usta fanın yeride kotu.iyi hava üfliyemiyor ordan.hdd soğtucusu alsam.bir değişiklik olurmu???

hdd şu anda 70 derece...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.unal -- 14 Ağustos 2006; 19:25:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kane

Vallahi benim 2x250 var ve kasaya bagli degiller hadi onuda bosver ust uste duruyorlar yani hartdiskin biri digerinin uzerinde duruyor tik yok 1,5 senedir hala calisiyor okadar panik olma
    Onden ufleyecegi sekilde bir Fan bagla yeter

usta benimkilerde çalışıyor ama verim düşebilir.ömrü kısalabilir.bu yüzden bu kadar kasıyorum ısı mevzusuna...
  • hiç gerek yok
  • o programı bende yükledim ve şu an ki değerlerim bunlar

http://img.majidonline.com/pic/32745/aaaa.JPG
    http://img.majidonline.com/pic/32746/gece%20saat%2023.29.JPG

sanırım bende bir yanlışlık yok

• senin sorunun hard disk benimki ise bu

ben bu değerleri dahada düşürmek istiyorum ama bakalım hayırlısı

yeni konu açtım arkadaşların bilgilerini bekliyorum

ben bi tavsiye versem kasanın yanına hdd nin üzerine gelecek şekilde 12 cm bir fan tak ( tabi kasayı deldirmen lazım)
    ön arka egsoz ların olsun yada üst

birde anakart üzerine üfleyecek 12 cm fan tak
  • quote:

Orjinalden alıntı: omega03

senin sorunun hard disk benimki ise bu

ben bu değerleri dahada düşürmek istiyorum ama bakalım hayırlısı

yeni konu açtım arkadaşların bilgilerini bekliyorum

ben bi tavsiye versem kasanın yanına hdd nin üzerine gelecek şekilde 12 cm bir fan tak ( tabi kasayı deldirmen lazım)
    ön arka egsoz ların olsun yada üst

birde anakart üzerine üfleyecek 12 cm fan tak

usta kasa delinebilecek bir kasa değil...garantiye bir gönderecem artık...
  • bu sıcaklıkta normal değerler. benim hdd 38 derece gözüküyor ama ellemeye korkuyorum sıcaktan. büyük ihtimal diğer arkadaşlarında böyledir. zaten hddler 80 derece civarı sorunsuz calışabilen parcalar onun icin sorun olmaz ama yinede serinlikte fayda var. bir fan ile soğutmayı bende düşünüyorum.
  • hdd ısısı 60 derecede sabitlendi...fan yardımıyla falan...yarın gidip bir hdd soğutucu alıcam...hangi marka önerirsinizi???
  • revoltec kullanıyorum memnunum.
  • 68 derece çok fazla
    Benim kasam geniş olmadığı halde 2 hdd 30 dereceyi geçmiyor...
     hdd yanıyor....wd 250gb

hdd yanıyor....wd 250gb
  • ya saçmlamayın ya pc nin hard dsiki hiç 55 derecede açılır mı ya saçmalamayın akıl var mantık var odan kaç derce kardeş senin 50 derce mi öleyse açılır ama o odada yaşaman biraz zor değerler yanlış bo programlar yanlış bakmayın siz bunlara inanmayın zaten 55 le açılıyo 10 derece artıyo yani 65 oluyo o zman odanın ısısına göre heaplarsak oda 30 derce olsa yuksek bi değer kasa da 35 le açılsa e bi de 10 ekle 45 derce fıstık gibi bir değer 50 yi de geçmez kola kolay o kdar da değil 70 derce ne demek bu programlar öle ben tecrübeliyim arkdaşlar imzamdaki sistemin anakartını speedfan ve everst ikside 80 ölçüyodu 80 derece anakart mı olur sonra anakartın cd sinden programı yukledim 38-40 arası yani 2 kat fazla gösteriyo bu artık nası bişise
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.