Bildirim
HDD YE NASIL ŞİFRE KOYARIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
biraz basit bir program ama ben winlock diye bir program kullanıyorum bu program hem d yi görünmez hale getiriyor hemde istediğin klasöre şifre koyabiliyorsun.. -
hocam winlock paylaşımı için teşekkürler size.
2- windows pro. için 3.part bir yazılım gerekiyor buna
ama vista da bu durum söz konusu değil. eğer vista ya geçerseniz içinde bu sürücü şifreleme araçları söz konusu yani anlayacağınız böyle bir yazılıma gerek yok -
quote:
Orjinalden alıntı: aliahmet
biraz basit bir program ama ben winlock diye bir program kullanıyorum bu program hem d yi görünmez hale getiriyor hemde istediğin klasöre şifre koyabiliyorsun..
program nasıl? kullanışlımı? -
quote:
Orjinalden alıntı: stigmata_
quote:
Orjinalden alıntı: aliahmet
biraz basit bir program ama ben winlock diye bir program kullanıyorum bu program hem d yi görünmez hale getiriyor hemde istediğin klasöre şifre koyabiliyorsun..
program nasıl? kullanışlımı?
Evet benim işime yarıyor. Kolay bir program Bilgisayardaki çoğu şeyi yasaklıyabiliyorum. Yanlız ücretli bir program. Kolay gelsin -
ücreti ne kadar dayı? -
20 dolar civarı.. -
bsşlat düğmesine gel oradan en yukarıdaki kullanıcı seçeneklerine gel parola oluştur butonuna bas oradan şifreni yaz -
folder security kullanmanı öneririm
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- press esc in 1 seconds to skip startup.nsh any other key to continue
- microsoft visual c++ nedir
- çizik cd kurtarma
- klavye i yerine " yazıyor
- sistem kesintileri 100 cpu
- gigabyte bios tuşu
- telefon şarj olmuyor
- mavi ekran hatası
- silinen dosyaları geri getirme
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X