arkadaşlar 80gb'lık hdd'im 70gb'lık C ve 10gblık d olarak bölünmüş durumda. 10gb'lık d'yi hp backupdisk olarak FAT32 şeklinde kendisi bölmüş. kalan kısım NTFS. şimdi ben bu 70gb'lık kısmı ikiye bölmek istiyorum. bunun için partition magic'i indirdim. c'yi direk bölmeye çalışınca bu disk üzerinde hareket ettirilemeyecek bölümler var deyip diski bölmüyo. ben de önce C'yi küçültüyorum (40gb'a indiriyorum) sonra kalan kısmı biçimlendiriyorum, programı uygulamaya geçiriyorum, alet restart oluyo önce C'yi yeniden biçimlendirmeye başlıyo ancak hep aynı yerde (%18) "too many errors" diye bi hata verip işlemi durduruyo. ne yapmalıyım bi yardımcı bulunun
Başka sisteme takıp dene
quote:
Orjinalden alıntı: electra
Başka sisteme takıp dene
dizüstü bilgisayarım demeyi unutmuşum
i$Letim sistemini yeniden kuR xp'yi soNRa kuruLum $éKLİNé geLince ßütün ßölümLeri D'ye ßastıkDan sonRa L sonRa enteR'E ßasaraK siLdikden sonRa C'ye ßaStıKDan sonra C: D:'ye istedigin aLanı vereßiLirsin o tüR sorunLari i$Letim sistemi yükLü oLdugunda vereßiliR
marka model yazarsan notebook ve hangı cd ıle kuruyorsun notebook recoerylerı ıle mı yoksa ayrı bır wındows cdsı ıle