Şimdi Ara

Hdf urunleri morhipoda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 140 tlye waxlar satiliyor yeni gordum almak isteyenler alabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 56 gr bir ürüne okadar verilmez ama tabii vermek isteyenler için iyi bir haber ben kullandım 9 günde bitmişti claymation demekki 120 gr lik ürünleri gelse 400 500 liradan satacaklsr piyasaya

• quote:

Orijinalden alıntı: vlknmnkse

56 gr bir ürüne okadar verilmez ama tabii vermek isteyenler için iyi bir haber ben kullandım 9 günde bitmişti claymation demekki 120 gr lik ürünleri gelse 400 500 liradan satacaklsr piyasaya

Çabuk bitirmissin hocam

• HALO kullanıcısına yanıt
    Açıkcası ürün çok az kullandın mı bilmiyorum mat clay çamur formunda olduğu için biraz fazla kullanmak gerekiyor hatta eline alıp fönle biraz eritip sürünce daha kaliteli sonuç veriyor ama işte ürün çok az ve çok pahalı yurtdışında satılan ülkenin alım.gücüne göre bizim ülkemizdeki durumla kıyaslayınca orada 20 lira bizde 140 lira çok vahim işte

• @vlknmnkse selamlar,

Urunun fiyati konusnda cok haklisin maalesef oldukca pahali ama sen de biraz cabuk bitirmissin. Saclarini nasil sekkilendiriyorsun bilmiyorum , bekli daha az urun kullanip iyi bir sac spreyi kullanmalisin ya da prestyler spreylerden birini kullanip fon cektikten sonra sekillendirisen daha az urunle istedigin sonuca ulasabilirsin diye dusunuyorum.
  • Açtığım konuma bakarsanız o kadar para vermenize gerek kalmayacak. Saygılarımla..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DeFactofit indirimleri
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.