Şimdi Ara

HDMİ ARC İLE PC DEN SES ALMAK (YARDIM PLZ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet butun hdmi girisleri tv deki arc destekli philips 7108 modeli daha yeni tv ve inanilmaz goruntu kalitesi var peki siz baktiniz mi gittigidiyor daki hdmi kablosuna benim kullandigim hdmi aynisi 1.4 destekli degil yani diyorsunuz dimi? Ama tvnin ozelliklerine girdigimde hdmi arc etkin degil ne yaptiysam basaramadim ayrica en bilindik en iyi kablolardan sorunsuz bir marka almak istiyorum hama monster eyeq v.s v.s tercih edilebilir mi? Ayrica sizin kullandiginiz hdmi kablo ne marka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kablo bilindik bir marka bile değil, yalnız 10tl yede vardı, 50-60tl yede. Ben orta şekerli olsun dedim, 25tl lik bir kablo aldım. Kutusunda özellikle 1.4 olduğu ve 3d+arc destekli olduğu yazıyordu.
    Panasonic tv ile pioneer ev sinema sistemini bu kablo ile bağladım(4adet hdmi den sadece 2ncisi arc destekliyor ve yanında arc yazıyor) ses sistemini açtığımda otomatik olarak tv yide açıyor ve tv den hiçbir ayar yapmadan sesleri ses sisteminden alıyorum.
    Sizin kablonun kalitesine birşey diyemem ama arc daha yeni bir özellik olduğu için muhtemelen sizdeki kablo desteklemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguroz76

Benim kablo bilindik bir marka bile değil, yalnız 10tl yede vardı, 50-60tl yede. Ben orta şekerli olsun dedim, 25tl lik bir kablo aldım. Kutusunda özellikle 1.4 olduğu ve 3d+arc destekli olduğu yazıyordu.
    Panasonic tv ile pioneer ev sinema sistemini bu kablo ile bağladım(4adet hdmi den sadece 2ncisi arc destekliyor ve yanında arc yazıyor) ses sistemini açtığımda otomatik olarak tv yide açıyor ve tv den hiçbir ayar yapmadan sesleri ses sisteminden alıyorum.
    Sizin kablonun kalitesine birşey diyemem ama arc daha yeni bir özellik olduğu için muhtemelen sizdeki kablo desteklemiyor.

Cok tesekkur ederim vermis oldugunuz bilgiler icin peki optik kablo icin nediyorsunuz prolink 10tl degerinde bir optik kablom var profigold marka optik kablo faydali olur mu bilginiz varmi?

• ygt84 Y kullanıcısına yanıt
    Ucuz optik kablo için ses kalitesi için değilde, yuvaya tam oturmama gibi sorunlar olabileceği yazılmıştı daha önce. Ben hepsiburada dan 15-20 tl lik Ttaf marka almıştım, memnunum. Başka kullanmadığım için kıyas yapamayacağım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.