Şimdi Ara

HDMI'dan Ses Ve Görünütüyü Ayırmak. El Atın Bir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Evimde LG'nin 42PW450 Modelli 3Boyutlu plazması mevcut. Ve Premier'in 5+1,Dolby Ve DTS Destekli PHT 36950 Modelli Home Theatre'ı Ve Son Olarak HD Digiturk'um var.

Şimdi televizyonumun HDMI'den gelen sesi direkt geçiş yaptırarak ses sistemine aktarma özelliği var fakat benim ses sistemimde HDMI ses girişi yok. Sol ön-arka, Sağ ön arka Center ve Subwoofer olarak 6 giriş ve çıkışı mevcut.

Ben Digiturk'umden veya laptopumdan Çıkış yaptığım HDMI bağlantısında ki sesi nasıl ses sistemime aktarırım ?

HDMI ile görüntü ve sesi verdik ve tvnin aktarmasından tekrar HDMI ile sesi aldım Bunu Lale Jack denilen kablolara yani 6 Girişe döndüren çeviren bir aygıt var mı?
    ya da Digi'den Gelen HDMI yi bir cihaza takıp sonra yine bir HDMI ile tv ye görüntü 6 Jack ile de sisteme ses veren bir cihaz var mı?

1 Senedir bu işi beceremedim..

• Bunu buldum ama çok pahalı.

4 tane HDMI giriyor (Laptop -Digiturk vs) 2 Tane Çıkıyor Tv'ye 1 Tane 7+1 veya 5+1 giriyor Aynen 1 tane 7+1 veya 5+1 çıkıyor

FiyaTI 350 DOLARMIŞ :)
  • Sinema sisteminizin arkasında optik giriş varmı ? eğer varsa tv arkasından optik out (audio out) çıkışını sinema sisteminize girin işlem tamam. Digitürk de bağlasanz ps3 de bağlasanız pc de bağlasanız ses sistemden çıkar. Haa sinema sisteminde optik giriş yoksa optik den 6lı tos fişe çevirici bulmanız daha faydalı olacaktır....
  • quote:

Orijinalden alıntı: feritergin

Sinema sisteminizin arkasında optik giriş varmı ? eğer varsa tv arkasından optik out (audio out) çıkışını sinema sisteminize girin işlem tamam. Digitürk de bağlasanz ps3 de bağlasanız pc de bağlasanız ses sistemden çıkar. Haa sinema sisteminde optik giriş yoksa optik den 6lı tos fişe çevirici bulmanız daha faydalı olacaktır....

Hocam teşekkürler ilginiz için. Optik giriş yok. Digiturk'de çıkış var ve dediğinizi aldım :) Laptop'u nasıl yapacağım :) Tek Çare HDMI kullanmak. Ama Cihazları cok pahalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.