Merhabalar Bende HP2207 H Sahibiyim Bir Önceki Monitörüm LG L225WS 22 inç 5ms Wide LCD Uygun bir fiyata bu monütörü almıştım fakat CRT MONİTÖRDEN LCD YE GEÇİŞİMDE SANKİ BU MONİTÖRÜN GÖRÜNTÜ KALİTESİ PEK TATMİN EDİCİ OLMADI Ekran kartım Palit X1300 512 MB VE ATİNİN DRİVERİ PC DE KURULU LG monitörden kurtuldum ve Kendime 22 inc HP 2207H aldım Monitörü PC ye Taktım ve Pc yi açtım Masaüstü 1650 X1050 ÇÖzünürlükte Geldi Ama bir Sorun Varki Azımın Tadını Kaçırdı Ekran Kenarlarrdan 2 cm İçerie Gömük Bir şekilde gösteriyordu Driveri Yeniden Kurdum Monitörün Driverini Kurdum Yok Yok Yok..........
Ve Sistemi Yeniden Kurmak Zorunda kaldım kötü Bir Tesadüfle Karşılaşmamak İçin Baya Duğa Ettim Driverleri Tekrar Kurdum Ve SONUNDA DÜZELDİ DERİN BİR OH ÇEKTİM ........:)
Hemen HDMI KAPLOYLA BAĞLADIM FULLHD ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ SORUNSUZ SUNDU (Bu eski Ekran Kartı Baya Senkron Çalışıyor Mönitörle Palit X1300 512 MB ) BİR TEKNOLOJİ MAĞZASININ BİLGİSAYAR BÖLÜMÜNÜN SORUMLUSUYUM O YÜZDENDE HER TÜRLÜ MAZEMEYİ KOLAYLIKLA TEST İMKANI BULUyORUM ::::::::::::::::::::::::::: Ayrıca Samsung 226 BW 22'' görüntüsü Hp Ye Oranla Daha Kötü ::::::::::::::::::::::::dİP NOT HP DE SAMSUNG LCD TEKNOLOJİSİNİ KULLANIYOR BU KADARDA KIYASLAMAYA GEREK YOK ADAMLAR + OLARAK KENDİ TEKNOLOJİLERİNİ MONİTÖRE UYGULAMIŞ e halıyle birazda tuzlu hp monitör baya donanım seçen ince ayarlar isteyen ve göründüğü gibi her kullanıcıya farklı aksilikler yaratan bir LCD Yani Bu lcd Donanım Beğenmiyor çok kibirli
Bir Adet Asus HD2600PRO YU Önce drilerleri silerek pc ye Takrım Ve driverlini Kkurmaya Başladım High Definition sES DRİVERİNİDE kURDU pc ye hdmı aydan bağlı monitör.. driverlerin kurulumunu bitirdim bilgisayarı yeniden başlattım açılışta monitör kendini açıp kapatıyor Patlıcak Gibi Aynen Hoparlörlerde Zort Zort Ses geliyor :) Analog Bağladım Yok Dvı Bağladım Yok Aklınıza Gelebilecek Her türlü Aarı Yaptım İnanamazsınız 1920 x 1080 çözünürlükte monitörü açmayı başardım tekrar monitörü 1650 1050 yapınca uçuyor Kafam Kızdı iyice Ekran kartının Diğer girişine Philips 107e 17 inc crt monitörü taktım pc yi ve sistemi yeniden açtım ( Özlemişim CRT Yİ BU ARADA) CRT MONİTÖRÜMDEN 1650 1050 ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ ALDIM GÖRÜNTÜ SÜPER EN UFAK BİR YIPILTI PİKSEL KAYMASI YOK SIMGELER INANILMAZ KÜÇÜK BİR OKADARDA NET SONUÇ OLARAK SAYIN LCD ÜRETİCİLERİNE SESLENİYORUM SİZDEN DAHA İYİ VE FİYATI FAİŞ OLMAYAN LCDLER BEKLİYORUM ŞUAN HP KUTUSUNDA :) PHILIPS 107S İMLE ESTİRİYORUM SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLARIMADA EKRAN KARTI MARKASI OLARAK PALİT MARKA EKRAN KARTLARINI ÖNERİYORUM TEK SORUNLARI KUSUZSUZU YOK ZATEN PİYASADA KIYTIRIK FANLARI Saygılar.
oldukça uzun bir tartışma olmuş. Ben Palit 9600gt sonic kullanıyorum. monitörüm hp w2207h. bilgisayarı ilk aldığım günden beri HDMI kullanıyorum. Monitörle ilgili hiç bir driver kurmadım, ekran kartının kendi driverları kurulu üzerine hdmi için ayrıca hiçbirşey yapmadım. max. 1680x1050 olmak üzere tüm çözünürlükleri denedim. hepsinde çok güzel görüntü aldım.. ama tabiki bire bir oranı 1680x1050 de yakalıyorsunuz. bu konuya cevap yazmayı pek düşünmüyordum aradaşlar gerekli açıklamayı yapmış ama HDMI üzerine bu kadar farklı alakasız fikirler ortaya atılınca araya girmek istedim. hatta içinden çıkan optik kabloyu ses kartı ile ekran kartı arasına bağlayıp hdmi dan ses bile almayı başardım. Bu arada HDMI ile DVI ın arasında sesten başka hiçbir fark yoktur. bunuda tekrar belirtmek isterim. yukarıdaki sorunların büyük bölümününde çeviricilerden kaynaklandığını düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme