Şimdi Ara

HDMI'den görüntü alamıyorum. HP w2207h ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
6.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albani

quote:

Orjinalden alıntı: drtr2

HDMI-DVI dönüştürücü yerine bir ucu DVI diğer ucu HDMI kablo aldım , görüntüyü almayı başardım. Diğerinde HDMI-HDMI kabloyu (standart monitörle gelen) Ekran kartı ile gelen dönüştürücü ile görüntü alamamıştım. Kısaca sorun HDMI-DVI dönüştürücüde gibi gözüküyor. Ancak görüntü kalitesi açısından analogla arasında kayda değer bir fark yok arkadaşlar. Bu arada ati 7.12 catalyst driverı kaldırıp bir önceki sürümü yani ekran kartı ile gelen cd'deki driverı yükledim. 7.12 sürücü ile kullandığım yeni kablo çok fazla dalgalanma yaptı. Eski sürücüyü yükledim şu an sıkıntı yok ama dediğim giibi analog görüntü ile arasında bir fark ta yok. Hıgh definition bir medya bulup (oyun film vs ) bir de orda farka bakmak gerekecek sanırım. Yoksa halen sorun mu var bilmiyorum. HDMI monitörü olup ta analog ve dijital çıkşı denemiş arkdaşların yorumlarını bekliyorum.

Sana dedim Format la filan alakası yok diye!
    O aldığın kablodanda bahsettim,dua etki sorun sadece Adapter de imiş!aksi halde hala uğraşırdın nedir diye!
    Bu adaptörler gebelde sıkıntılı,çoğu yerde böyle okudum(özellikle yabancı sitelerde)
    Herifler HDMI çıkış koyacaklarına atraksiyon yapmışlar 3 kuruş ucuza getirmek için!!!
    Birde bazı uyanık firmalar bu adaptörü bile kutunun içine koymuyorlar(bende MSI dan X2600XT var ve adapter çıkmadı
    para ile aldım ama kullanımıyorum şimdilik!)

7.12 de sanırım bir sıkıntı söz konusu,bende yok ama,gördüğüm bir değişiklik var "renklerde" farklılık var!!
    Şöyleki bazı başlıklarda-masaüstü programlarının içindeki başlık-ikpn benzeri şeylerinde değişik renk ve fonlar var???)
    Anlamadım nedir bu iş,ancak bana bu renkler daha canlı ve güzel geldi,fakat ana yerlerde bir değişiklik yok,yani bir şeyler oldu
    ama nedir bilmiyorum 7.12 de>>renk zenginliği/arttırımı olmuş gibi geldi bana!!

Selamlar

bir örnek;
    albani ;kırmızı yıldızlar;gri
    hunter06;siyah yıldızlar;sarı
    cause of;siyah yıldızlar; sarı
    drtr2;siyah yıldızlar;mor

gibi görünmektedir!!!

yoksa bu sitedemi böyle oldu yada ben yenimi farkettim yaw ama başka yerlerde ve masa üstümdeki veya başka sitelerdede böyle
    değişik renkler oluyor,doğrusu ben bu renk zenginliğini beğendim,ama merak ediyorum diğer 7.12 kullananları??

+

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: albani

quote:

HDMI-DVI dönüştürücü yerine bir ucu DVI diğer ucu HDMI kablo aldım , görüntüyü almayı başardım. Diğerinde HDMI-HDMI kabloyu (standart monitörle gelen) Ekran kartı ile gelen dönüştürücü ile görüntü alamamıştım. Kısaca .....fazla dalgalanma yaptı. Eski sürücüyü yükledim şu an sıkıntı yok ama dediğim giibi analog görüntü ile arasında bir fark ta yok. Hıgh definition bir medya bulup (oyun film vs ) bir de orda farka bakmak gerekecek sanırım. Yoksa halen sorun mu var bilmiyorum. HDMI monitörü olup ta analog ve dijital çıkşı denemiş arkdaşların yorumlarını bekliyorum.

O aldığın kablodanda bahsettim,dua etki sorun sadece Adapter de imiş!aksi halde hala uğraşırdın nedir diye!
    ......renkler daha canlı ve güzel geldi,fakat ana yerlerde bir değişiklik yok,yani bir şeyler oldu

Selamlar

Dostum sana haklı olabileceğini söyledim ama bu işler ince iş sonucunda. Sorun heryerde olabilirdi. Allah'tan en ucuzundaymış.
    Bu arada 7.12 sürüm catalyst driver Kesinlikle sorunlu. Bende de aynı sıkıntılar oluştu. Muhtemelen kısa süre içinde yeni sürümü eklerler.

• quote:

Orijinalden alıntı: drtr2

quote:

quote:

HDMI-DVI dönüştürücü yerine bir ucu DVI diğer ucu HDMI kablo aldım , görüntüyü almayı başardım. Diğerinde HDMI-HDMI kabloyu (standart monitörle gelen) Ekran kartı ile gelen dönüştürücü ile görüntü alamamıştım. Kısaca .....fazla dalgalanma yaptı. Eski sürücüyü yükledim şu an sıkıntı yok ama dediğim giibi analog görüntü ile arasında bir fark ta yok. Hıgh definition bir medya bulup (oyun film vs ) bir de orda farka bakmak gerekecek sanırım. Yoksa halen sorun mu var bilmiyorum. HDMI monitörü olup ta analog ve dijital çıkşı denemiş arkdaşların yorumlarını bekliyorum.

......renkler daha canlı ve güzel geldi,fakat ana yerlerde bir değişiklik yok,yani bir şeyler oldu

Selamlar

Dostum sana haklı olabileceğini söyledim ama bu işler ince iş sonucunda. Sorun heryerde olabilirdi. Allah'tan en ucuzundaymış.
    Bu arada 7.12 sürüm catalyst driver Kesinlikle sorunlu. Bende de aynı sıkıntılar oluştu. Muhtemelen kısa süre içinde yeni sürümü eklerler.

Alıntıları Göster
    ben de dönüştürücüyle hdmi görüntü sağladım. görüntü keskinliği arttı diyebilirim.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hunter06

quote:

HDMI-DVI dönüştürücü yerine bir ucu DVI diğer ucu HDMI kablo aldım , görüntüyü almayı başardım. Diğerinde HDMI-HDMI kabloyu (standart monitörle gelen) Ekran kartı ile gelen dönüştürücü ile görüntü alamamıştım. Kısaca sorun HDMI-DVI dönüştürücüde gibi gözüküyor. Ancak görüntü kalitesi açısından analogla arasında kayda değer bir fark yok arkadaşlar. Bu arada ati 7.12 catalyst driverı kaldırıp bir önceki sürümü yani ekran kartı ile gelen cd'deki driverı yükledim. 7.12 sürücü ile kullandığım yeni kablo çok fazla dalgalanma yaptı. Eski sürücüyü yükledim şu an sıkıntı yok ama dediğim giibi analog görüntü ile arasında bir fark ta yok. Hıgh definition bir medya bulup (oyun film vs ) bir de orda farka bakmak gerekecek sanırım. Yoksa halen sorun mu var bilmiyorum. HDMI monitörü olup ta analog ve dijital çıkşı denemiş arkdaşların yorumlarını bekliyorum.

analog la hdmı arasındaki fark birazda kullanıcının hassasiyetine göre değişiyor bana sorarsan çok fark var ama sana göre yoktur , olabilir

buarada monitör aynı iki bağlantıyıda kullandım

yine geçmiş olsun güle güle kullan(alım)

Sana göre çok farklı olan yerler neresi ? Ya da şöyle sorayım, özellikle HDMI ya da DVI bağlantı farkının en fazla anlaşıldığı yerler neresi?
    Çünkü ben dijital fotoğraf makinam ile tripod yardımı her iki bağlantı sırasında seri çekimler yaptım, gerçekten bir fark hissedemedim. Bilmiyorum belki de hdmi-dvi dönüştürücü kablonun azizliği mi ?

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

analog la hdmı arasındaki fark birazda kullanıcının hassasiyetine göre değişiyor bana sorarsan çok fark var ama sana göre yoktur , olabilir

Sana göre çok farklı olan yerler neresi ? Ya da şöyle sorayım, özellikle HDMI ya da DVI bağlantı farkının en fazla anlaşıldığı yerler neresi?
    Çünkü ben dijital fotoğraf makinam ile tripod yardımı her iki bağlantı sırasında seri çekimler yaptım, gerçekten bir fark hissedemedim. Bilmiyorum belki de hdmi-dvi dönüştürücü kablonun azizliği mi ?

analog ve dijital çıkşı denemiş arkdaşların yorumlarını bekliyorum. demişsin

bu ikisi farklı bu iki bağlantı arasında yazılar daha keskin görüntüler daha net renkler daha canlı bunlar farklı,
    ama DVI ve HDMI bunların ikiside dijital görüntü iletir DVI ve HDMI arasında pek fark yoktur
    yani işin özü
    vga d-sub analog = sorunlu
    dvı ve hdmı = sorunsuz
    dvı ve hdmı işin hakkını verir . analog (eski tip ) daha bozuk görüntü verir ben fark var derken eski tipten bahsettim(analog) yoksa dvı ve hdmı aynı cam gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

quote:

quote:

quote:

analog ve dijital çıkşı denemiş arkdaşların yorumlarını bekliyorum. demişsin

bu ikisi farklı bu iki bağlantı arasında yazılar daha keskin görüntüler daha net renkler daha canlı bunlar farklı,
    ama DVI ve HDMI bunların ikiside dijital görüntü iletir DVI ve HDMI arasında pek fark yoktur
    yani işin özü
    vga d-sub analog = sorunlu
    dvı ve hdmı = sorunsuz
    dvı ve hdmı işin hakkını verir . analog (eski tip ) daha bozuk görüntü verir ben fark var derken eski tipten bahsettim(analog) yoksa dvı ve hdmı aynı cam gibi

Alıntıları Göster
    Evet, hdmi, dvi, analog bağlantıların neler olduklarını gayet iyi biliyorum. Bende analog görüntü zaten netti, analogla, hmdi-dvi kablosu ile aldığım görüntüler arasında fark yok dedim zaten , hdmi ile dvi arasındaki görüntü farkını karşılaştırmadım. Zaten karşılaştırmak gerekmez. Aynı pin sayısına sahipler, farkı birinin sesi de taşıması.

• quote:

Evet, hdmi, dvi, analog bağlantıların neler olduklarını gayet iyi biliyorum. Bende analog görüntü zaten netti, analogla, hmdi-dvi kablosu ile aldığım görüntüler arasında fark yok dedim zaten , hdmi ile dvi arasındaki görüntü farkını karşılaştırmadım. Zaten karşılaştırmak gerekmez. Aynı pin sayısına sahipler, farkı birinin sesi de taşıması.

Alıntıları Göster
    Hey Allah'ım yaw....

Kafam allak bullak oldu, akşama bir DVI>HDMI adaptör bulabilirsem bende denemek istiyorum, sonucu paylaşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

Hey Allah'ım yaw....

Kafam allak bullak oldu, akşama bir DVI>HDMI adaptör bulabilirsem bende denemek istiyorum, sonucu paylaşırım.

Alıntıları Göster
    Selamlar

2 gün önce imzamdaki yeni sistemimi topladım.Arkadaştaki sorun bendede var.Piyasada doğal hdmi çıkışlı 8800gt yada 3870 bulamadım.1280x720 ve 1920x1080 hdmi görüntü alabiliyorum.1280x720 görüntü güzel ama ekrana oturmuyor.1920x1080 ise herşey birbirine giriyor.1680x1050 de monitör elektirik kesiyor.

@drtr2 arkadaşıma teşekkür ederim.Çözüm aramadan direk bir ucu dvi diğer ucu hdmi bir kablo bulacam yarın.Ama hdmi ile analog arasında bir fark göremedim demişsin.Benim görüşüm hdmi 1280x720 ile 1680x1050analog arasında epey bir fark var.Kabloyu bulunca 1680x1050 yide görecez inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: maystro

Selamlar

2 gün önce imzamdaki yeni sistemimi topladım.Arkadaştaki sorun bendede var.Piyasada doğal hdmi çıkışlı 8800gt yada 3870 bulamadım.1280x720 ve 1920x1080 hdmi görüntü alabiliyorum.1280x720 görüntü güzel ama ekrana oturmuyor.1920x1080 ise herşey birbirine giriyor.1680x1050 de monitör elektirik kesiyor.

@drtr2 arkadaşıma teşekkür ederim.Çözüm aramadan direk bir ucu dvi diğer ucu hdmi bir kablo bulacam yarın.Ama hdmi ile analog arasında bir fark göremedim demişsin.Benim görüşüm hdmi 1280x720 ile 1680x1050analog arasında epey bir fark var.Kabloyu bulunca 1680x1050 yide görecez inşallah

Alıntıları Göster
    Selamlar,

Drtr2 arkadaşın sorunu ile ilk karşılaşanlardan biriyim sanıyorum. Bu sorunla ilgili Hp desteği aradım rağmen daha sonra sizle irtibata gececeğiz demelerine rağman aradan geçen 1 ay zarfında daha arayan olmadı. Hatta site forumlarından birinde de bu sorunu yazmıştım bir arkadaş da aynı sorundan yakınıyordu. Neyse konumuza geleceğim eski ekran kartım hdmi çıkışlı x1250 ati chip setli idi, Bu monitörüde ekran kartımın hdmi bağlantısı var diye almıştım fakat windows açılırken monitörün kendisini kapatması gerçekten beni hayal kırıklığına uğrattı. Bir sürü uğraşmam neticesinde ekran kartı driverlerini kaldırarak windows masa üstüne ulaşabildim. Tekrar driver ı yüklediğimde yine monitör açılmamıştı. Bende analoğ bağlantı ile mönitörü bağlayarak masaüstü geldiğinde birde hdmi bağlantısını yapıp atinin ekran kartı yazılımında hdmi formatlarından birini seçerek hdmi bağlantısı ile monitörü çalıştırmayı başardım. Fakat malesef stabil bir çalışma sağlayamadım, herhangi bir oyuna girildiğinde ekran çözünürlügü değişiyor ve monitör kendini yine kilitliyor veya kendim başka ekran çözünürlüğüne geçtiğimde yine monitör kendini kitliyordu. Bende AMD platformundan İntel yapıya gecerek ekran kartımıda 8600GT aldım bu kartta Dvi çıkış var Dvi to Hdmi dönüştürücü ile monitörü bağladım monitörün ses bağlantısı analoj ve sorun yok şu anda 1920x1080 den 800x600 e kadar tüm çözünürlüklerde sorunsuz çalışıyor. 1920 x 1080 de tabi biraz rezorans var ama 1680x1050 çözünürlükte mükemmel Ayrıca Hdmi çıkışlı bir dvd player ım var monitörü buna bağladığım zaman 1080i ve 720p çıkışlarda sorunsuz çalışıyor. Biraz uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar kısaca özetlersem Hp yi alırken gerçekten fazla düşünmeden aldım ama yeni alacak olan arkadaşlara biraz daha araştırın derim. Birde bir konu daha var bilgisi olan arkadaşların paylaşmasını istiyorum manitörü aldıktan yaklaşık 1 hafta sonra koyu sahnelerde monitör ekranında mavi parlak bir piksel fark ettim alırken ölü pixel testi yaptırmama rağmen oluşması canımı sıktı bir gün sonra baktım kaybolmuş bir kaç gün sonra yine aynı yerde çıktı onun üztüne elimle dokunduğumda kayboluyor tekrar dokunduğumda yine çıkıyordu bir kaç kez ovdum kayboldu şimdiye kadar da çıkmadı ne olduğunu anlamış değilim.

Herkese selam ve saygılarımla,

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    aynı sorun bedede oldu ve bu foruma HDMI çözünürlük sorunu die konu açtım,bu konuyu görsem açmazdım, hp2207h monitör ve sapphire hd3870 gcard var bendede 1680x1050 seçeneği çıkıyor ama ok leyince monitör elektriği kesiyor,biri bana adaptörlü kabloda sorun olabilir yekbare kablo ad dedi,direk dvi hdmi yani,internetten altın kaplama oldukca kaliteli bir kablo istedim ,dur bakalım gelsin bi deneyim sonucu burya yazarım artık
    benim açtığım konuda bu=http://forum.donanimhaber.com/m_20140725/mpage_1/key_//tm.htm#20140725

gerçi beni pek sallayan olmamış ama ,bu konu yardımcı oldu baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreXXX -- 8 Ocak 2008; 21:01:02 >

• quote:

quote:

quote:

Selamlar

Alıntıları Göster
    Walla Bu HP w2207h monitörle ilgili forumda bayağı konu açılmış durumda,
    1.[Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> Cevap: HDMI'den görüntü alamıyorum. HP w2207h ?
    2.[Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> ...@@HP w2207 LCD İncelemem@@...
    3.[Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: HP W2207h LCD İnceleme
    ve birde
    4.CoreXXX arkadaşımızda "HDMI çözünürlük sorunu" adında açmış.

Bende de HDMI kullandığım için masaüstü Welcome mesajı açılacakken monitörün kendisini kapatma sorunu vardı.Ati'nin sürücülerini değiştirdim olmadı ama DVI-->HDMI çevirici hep aklımdaydı acaba sorun bunda mı diye.Hatta Sapphire'in 2600PRO AGP 8X modeliyle bendeki HIS 2600PRO 512MB Dual DVI değiştirmeyi düşünüyordum Sapphire bakarken ilgili ürünün sayfasına HDMI 1.2 diye bir özellik gördüm ama kutusundan DVI-->HDMI çeviricinin olup olmadığını öğrenemediğim için değiştirmekten vazgeçtim.
    Sonra gittim AGP 8X kartlarda problem var diye düşünüp HIS kartı iade ettim (sağolsunlar problem çıkarmadılar).Hatta Ati'nin sitesinden

http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=31625

Hotfix sürücüsünü deneyecektim fırsatım olmadı.Hatta bu sorunla ilgili Ati'ye form doldurdum Control Center'ıda yüklemen lazım sadece display driver'la olmaz diye cevaplamışlar ama onada bir cevap verecem geceleyin.

Velhasılı kelam sorun demek ki dönüştürücüdeydi vay bee ne uğraştım kaç gündür.
    Ekran kartının kutusunda en uygun çevirici olmalıydı halbuki.Yine Ati'nin keleğine geldik işte.Bu HDMI'ında standardı var galiba uyuşmayan adaptörlerden ben onu anlıyorum.
    Birde şunu söyleyim monitör DVI-->VGA çevirici kullanınca rezalet oluyor mecburen HDMI kullanacaksınız ve arada dağlar kadar fark var iki bağlantı türü arasında,ikisinede güzel diyen arkadaş biraz dikkatlice baksın monitöre belki ekran kartıda farklı ondan da olabilir ama bende VGA ile HDMI acayip farketti.

Neyse yazık oldu HIS 2600PRO AGP 8X'e bayağıda ucuza almıştık.
    Mascom'u severim ama işini düzgün yapacaksın bir mail de onlara atacam zaten.
    Hoşçakalın!
    Herkese Saygılar!

CoreXXX'in sonucunu merak ediyorum hangi marka yekpare dönüştürücü almak lazım acaba

Tekrar Saygılar Herkese!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eliottes -- 23 Ocak 2008; 19:01:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eliottes

Walla Bu HP w2207h monitörle ilgili forumda bayağı konu açılmış durumda,
    1.[Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> Cevap: HDMI'den görüntü alamıyorum. HP w2207h ?
    2.[Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> ...@@HP w2207 LCD İncelemem@@...
    3.[Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: HP W2207h LCD İnceleme
    ve birde
    4.CoreXXX arkadaşımızda "HDMI çözünürlük sorunu" adında açmış.

Bende de HDMI kullandığım için masaüstü Welcome mesajı açılacakken monitörün kendisini kapatma sorunu vardı.Ati'nin sürücülerini değiştirdim olmadı ama DVI-->HDMI çevirici hep aklımdaydı acaba sorun bunda mı diye.Hatta Sapphire'in 2600PRO AGP 8X modeliyle bendeki HIS 2600PRO 512MB Dual DVI değiştirmeyi düşünüyordum Sapphire bakarken ilgili ürünün sayfasına HDMI 1.2 diye bir özellik gördüm ama kutusundan DVI-->HDMI çeviricinin olup olmadığını öğrenemediğim için değiştirmekten vazgeçtim.
    Sonra gittim AGP 8X kartlarda problem var diye düşünüp HIS kartı iade ettim (sağolsunlar problem çıkarmadılar).Hatta Ati'nin sitesinden

http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=31625

Hotfix sürücüsünü deneyecektim fırsatım olmadı.Hatta bu sorunla ilgili Ati'ye form doldurdum Control Center'ıda yüklemen lazım sadece display driver'la olmaz diye cevaplamışlar ama onada bir cevap verecem geceleyin.

Velhasılı kelam sorun demek ki dönüştürücüdeydi vay bee ne uğraştım kaç gündür.
    Ekran kartının kutusunda en uygun çevirici olmalıydı halbuki.Yine Ati'nin keleğine geldik işte.Bu HDMI'ında standardı var galiba uyuşmayan adaptörlerden ben onu anlıyorum.
    Birde şunu söyleyim monitör DVI-->VGA çevirici kullanınca rezalet oluyor mecburen HDMI kullanacaksınız ve arada dağlar kadar fark var iki bağlantı türü arasında,ikisinede güzel diyen arkadaş biraz dikkatlice baksın monitöre belki ekran kartıda farklı ondan da olabilir ama bende VGA ile HDMI acayip farketti.

Neyse yazık oldu HIS 2600PRO AGP 8X'e bayağıda ucuza almıştık.
    Mascom'u severim ama işini düzgün yapacaksın bir mail de onlara atacam zaten.
    Hoşçakalın!
    Herkese Saygılar!

CoreXXX'in sonucunu merak ediyorum hangi marka yekpare dönüştürücü almak lazım acaba

Tekrar Saygılar Herkese!

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benim kafama bir şey takıldı. Şimdi biz monitörü alsak ilerde hdmi çıkışlı ekran kartı alsak ve monitörü hdmi>hdmi baglasak 1680x1050 çözünürlük alamayacakmıyız. Bu konuda biraz sorun var galiba yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

HDMI Kablosunu Bağlama
    HDMI kablosunun (sadece belirli modellerde) bir ucunu monitörün arkasına ve diğer ucunu dekoder, DVD oynatıcı veya dijital televizyon gibi uyumlu dijital ses/video kaynağına bağlayın.

Bu metin hp nin kullanma klavuzunda yazan bilgi pc demiyo maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan2017 -- 23 Ocak 2008; 22:55:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan2017

Arkadaşlar benim kafama bir şey takıldı. Şimdi biz monitörü alsak ilerde hdmi çıkışlı ekran kartı alsak ve monitörü hdmi>hdmi baglasak 1680x1050 çözünürlük alamayacakmıyız. Bu konuda biraz sorun var galiba yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

HDMI Kablosunu Bağlama
    HDMI kablosunun (sadece belirli modellerde) bir ucunu monitörün arkasına ve diğer ucunu dekoder, DVD oynatıcı veya dijital televizyon gibi uyumlu dijital ses/video kaynağına bağlayın.

Bu metin hp nin kullanma klavuzunda yazan bilgi pc demiyo maalesef.

Alıntıları Göster
    hdmi sadece arabirimdir.
    nasıl ki dvi-dvi istediğiniz çözünürlüğü alabiliyorsanız hdmi-hdmi da alabileceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dest

hdmi sadece arabirimdir.
    nasıl ki dvi-dvi istediğiniz çözünürlüğü alabiliyorsanız hdmi-hdmi da alabileceksiniz.

Alıntıları Göster
    bben hdmi -dvi dönüştürücüsü alıcam ama tavsiyeleriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

bben hdmi -dvi dönüştürücüsü alıcam ama tavsiyeleriniz var mı?

Alıntıları Göster
    borealatis ankaradaysan bimel den alabilirsin. Ben monitörü almadım ama kabloyu az önce aldım 2mt. 11 lira ve çok kalitesiz değil.
  • quote:

borealatis ankaradaysan bimel den alabilirsin. Ben monitörü almadım ama kabloyu az önce aldım 2mt. 11 lira ve çok kalitesiz değil.

Alıntıları Göster
    markası ne acaba belki benim aldığımdandır:) bende bi kablo aldımda ama bide ayrıca hp nin kendi hdmi kablosu var ama dönüştürücü yoktu bende sadece iyi bi dönüştürücü taksam daha iyi olur diye düşündüm şimdi dönüştürücü almaya karar verdim ? istanbuldayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

markası ne acaba belki benim aldığımdandır:) bende bi kablo aldımda ama bide ayrıca hp nin kendi hdmi kablosu var ama dönüştürücü yoktu bende sadece iyi bi dönüştürücü taksam daha iyi olur diye düşündüm şimdi dönüştürücü almaya karar verdim ? istanbuldayım :)

Alıntıları Göster
    rosh diye bi yazı bide barkot var. Dönüştürücülerde sorun çıktığı için direk kablo aldım. Bugun yada yarın kısmetse monitörüde alacam

• quote:

rosh diye bi yazı bide barkot var. Dönüştürücülerde sorun çıktığı için direk kablo aldım. Bugun yada yarın kısmetse monitörüde alacam

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 3870 ekran kartının içinden çıkan DVI/HDMI dönüştürücü ile bende görüntü alamıyorum. 2 gündür helak oldum uğraşıyorum olmuyor. Şu an analogdan kullanıyorum. Garip bir şekilde windows açılıyor ama masaüstü gelmeden siyah ekrana dönüp pır pır yapıyor ekran.

İşin ilginç tarafı söz konusu dönüştürücüyü laptop dan 2207h monitöre bağladığımda sorun olmuyor ve görüntü alabiliyorum. Yani dönüştürücü de sorun yok.

Monitörün driver ı ve hp mydisplay proğramı da yüklü

Ati ekran kartı sürücüsünden falan bir ayar mı yapmak gerekiyor. Kurtarın bu stres den

• quote:

Orijinalden alıntı: d.t.s.

Arkadaşlar 3870 ekran kartının içinden çıkan DVI/HDMI dönüştürücü ile bende görüntü alamıyorum. 2 gündür helak oldum uğraşıyorum olmuyor. Şu an analogdan kullanıyorum. Garip bir şekilde windows açılıyor ama masaüstü gelmeden siyah ekrana dönüp pır pır yapıyor ekran.

İşin ilginç tarafı söz konusu dönüştürücüyü laptop dan 2207h monitöre bağladığımda sorun olmuyor ve görüntü alabiliyorum. Yani dönüştürücü de sorun yok.

Ati ekran kartı sürücüsünden falan bir ayar mı yapmak gerekiyor. Kurtarın bu stres den

Alıntıları Göster
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?Categoryid=757&Productid=bs4252

bu kablo nasıl arkadaşlar. fiyat fazlamı dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: MySun

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?Categoryid=757&Productid=bs4252

bu kablo nasıl arkadaşlar. fiyat fazlamı dersiniz

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şu problemlerinizi bir de hp my display yazlımını sildikten sonra denerseniz sanırım bazılarınızın sorunları hallolabilir.
    bende bu hp my display yüklüyken her hangi bir medyayı tam ekrana getirdiğim zaman out of range uyarısı alıyorum ve ekran kapanıyor.sildikten sonra ise sorunsuz calısıyor.şimdilik my display olmadan kullanıyorum.manual takılıyoruz işte

• quote:

Alıntıları Göster
    Kablo bağlantıda sorun yaşayan arkadaşlar ben sorunu çözdüm Ati 8.3 driver'ını yükledim. Ati kullananlar denesin

quote:

Orjinalden alıntı: hastaX

• quote:

Kablo bağlantıda sorun yaşayan arkadaşlar ben sorunu çözdüm Ati 8.3 driver'ını yükledim. Ati kullananlar denesin

quote:

Orjinalden alıntı: hastaX

Alıntıları Göster
    bütün yorumları okudum ve benim şu an bi dvi - hdmi çeviricim yok ama ben garanti olsun diye direk dvi - hdmi kablo alıcam ama ben şöyle bi yöntem denedim hem dvi kabloyu hem hdmi kabloyu bağlayınca 1920 1080 çözünürlüğü alıyorum

soruma gelirsek ps3 alıcam ve sadece hdmi bağlantı ile direk bağlayınca problem çıkarmı yoksa dvi - hdmi kablosuylamı bağlamalıyım. ve bağladıktan sonra en net görüntüyü alabilmek için ps3 yada monitörümde bi ayar yapmam gerekiyomu. 1080i görüntü alabilirmiyim yoksa 1050 mi alırım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.