selam arkadaslar beni bi kamera cektigim goruntuleri av cikisndan alinca ful hd goruntu olmuyor hdmi donusturucu alip hdmiden avye cevirip oyle video mixera bagliyip karta kayit yapmayi dusunuyorum, sorumsu hdmi donusturu av ye cevirdiginde goruntu yine kameranin av cikindaki gibimi olur yoksa hdmi kalitesini alirmiyim>
RuhnameR
kullanıcısına yanıt
Bende de benzer sorun var..
Şefik Çitçi @Ruhname
RuhnameR
kullanıcısına yanıt
Şöyle söylim benim kameralarla yaptığım testlerde çeviricinin kaynağı ne ise ona uygun görüntü geldi yani
AV 'den Hmdi çevirirseniz görüntü kalitesinde dğeişme olmaz çünkü ana kaynak AV'nin formatındadır.
Hdmi'dan AV çevirirsen görüntü hmdi 'dan geldiği için AV göre daha kaliteli olucaktır.
Kamera model yazarsan daha detaylı yardımcı olabilirim .
quote:
Orijinalden alıntı: Sterilmikrop
Şöyle söylim benim kameralarla yaptığım testlerde çeviricinin kaynağı ne ise ona uygun görüntü geldi yani
AV 'den Hmdi çevirirseniz görüntü kalitesinde dğeişme olmaz çünkü ana kaynak AV'nin formatındadır.
Hdmi'dan AV çevirirsen görüntü hmdi 'dan geldiği için AV göre daha kaliteli olucaktır.
Kamera model yazarsan daha detaylı yardımcı olabilirim .
hdmi den av ye donusturucu yoksdi var oda bana yaramadi, kamera sony mc2000e
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme