Şimdi Ara

Ps3 e hoparlor baglamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görüntü çıkışı olarak 24'' olan monitorumu kullanıyorum hdmi dan bağlıyorum ama onda hoparlor veya ses çıkış jak ı yok. ses çıkışını 2+1 e bağlamak istiyorum. elimde 3 uçlu(sarı-kırmızı-beyaz) kablodan mevcut. bunu 2+1 e nasıl uyarlarım. bi yolu var mıdır?

• Kardeş onun çevirici kablosu var, arkadaşın biri bir rehber hazırlamıştı, x530a ps3 nasıl başlanır diye google da arat bulursun gerkli çeviriciyi

Veya rca to 3.5 yaz yine çıkar resimler
  • hocam bu konudan faydalanabilirsin anlatmış arkadaşlar hangi aparatların gerektiğini

http://forum.donanimhaber.com/m_24367386/mpage_1/f_/key_//tm.htm#24367386
  • Hızlı cevap için teşekkürler arkadaşlar araştırıyorum çok sagolun
  • Yeri değil ama ps3 ü bağlamak için hangi monitörü önerirsiniz
  • O konu cebindeki paraya bakar, birde monitörler konusuna başkan daha iyi olur
  • bende tam bununla ılgılı konu acıcaktım. bende ps3 u samsung BX2450'ye baglıcam ama sesı nasıl alacagımı bılmıyorum. 5+1 ses sistemim var ama monıtore mı baglıcam yoksa ps3 e mı anlamadım. arkadasın dedıgı gıbı bende de renklı uclu kablolar var.

ben hem pc yı hem de ps3 aynı anda kullanmak ıstıyorum. O yuzden ses sistemini monitore baglamamın bır ımkanı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edwardweo -- 26 Nisan 2012; 8:39:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DIGITURK'e Ses Sistemi Bağlamak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok mu bir onerisi olan?
  • Kulaklık çıkışı var mı monitörde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Kulaklık çıkışı var mı monitörde?

evet var
  • quote:

Orijinalden alıntı: edwardweo

quote:

evet var

O zaman linki verilen konuya bak orada anlatılıyor işte
  • quote:

quote:

quote:

evet var

O zaman linki verilen konuya bak orada anlatılıyor işte

orda ps3 e baglantıyı alatıyor monıtorle ılgılı bırsey bulamadım
  • Kardeş 3.5" to 3.5" kablo var onunla sisteme bağlarsın, google a bak görüşün
  • quote:

Kardeş 3.5" to 3.5" kablo var onunla sisteme bağlarsın, google a bak görüşün

hocam aparat ıle ses sistemimi monitore bagladım. PC de 5+1 ses alabılıyorum ancak PS3 te bazı oyunlarda hıc ses olmazken bazı oyunlarda kısık ses var. PS3 uzerınden bır ayar mı yapmam gerekıyor. Monıtor menusunude karıstırdım ama sesle ılgılı bırsey bulamadım. Monıtorum samsung bx2450
  • quote:

quote:

Kardeş 3.5" to 3.5" kablo var onunla sisteme bağlarsın, google a bak görüşün

hocam aparat ıle ses sistemimi monitore bagladım. PC de 5+1 ses alabılıyorum ancak PS3 te bazı oyunlarda hıc ses olmazken bazı oyunlarda kısık ses var. PS3 uzerınden bır ayar mı yapmam gerekıyor. Monıtor menusunude karıstırdım ama sesle ılgılı bırsey bulamadım. Monıtorum samsung bx2450

Kardeş ps3 ün ses ayarlarında gel, önce çıkışı hdmi yap sonrada otomatiği seç, bırak kendisi seçsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.