Bildirim
Ps3 e hoparlor baglamak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kardeş onun çevirici kablosu var, arkadaşın biri bir rehber hazırlamıştı, x530a ps3 nasıl başlanır diye google da arat bulursun gerkli çeviriciyi
Veya rca to 3.5 yaz yine çıkar resimler -
hocam bu konudan faydalanabilirsin anlatmış arkadaşlar hangi aparatların gerektiğini
http://forum.donanimhaber.com/m_24367386/mpage_1/f_/key_//tm.htm#24367386 -
Hızlı cevap için teşekkürler arkadaşlar araştırıyorum çok sagolun -
Yeri değil ama ps3 ü bağlamak için hangi monitörü önerirsiniz -
O konu cebindeki paraya bakar, birde monitörler konusuna başkan daha iyi olur -
bende tam bununla ılgılı konu acıcaktım. bende ps3 u samsung BX2450'ye baglıcam ama sesı nasıl alacagımı bılmıyorum. 5+1 ses sistemim var ama monıtore mı baglıcam yoksa ps3 e mı anlamadım. arkadasın dedıgı gıbı bende de renklı uclu kablolar var.
ben hem pc yı hem de ps3 aynı anda kullanmak ıstıyorum. O yuzden ses sistemini monitore baglamamın bır ımkanı var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edwardweo -- 26 Nisan 2012; 8:39:39 > -
yok mu bir onerisi olan? -
Kulaklık çıkışı var mı monitörde? -
quote:
Orijinalden alıntı: addidas_85
Kulaklık çıkışı var mı monitörde?
evet var -
quote:
Orijinalden alıntı: edwardweo
quote:
evet var
O zaman linki verilen konuya bak orada anlatılıyor işte -
quote:
quote:
quote:
evet var
O zaman linki verilen konuya bak orada anlatılıyor işte
orda ps3 e baglantıyı alatıyor monıtorle ılgılı bırsey bulamadım -
Kardeş 3.5" to 3.5" kablo var onunla sisteme bağlarsın, google a bak görüşün -
quote:
Kardeş 3.5" to 3.5" kablo var onunla sisteme bağlarsın, google a bak görüşün
hocam aparat ıle ses sistemimi monitore bagladım. PC de 5+1 ses alabılıyorum ancak PS3 te bazı oyunlarda hıc ses olmazken bazı oyunlarda kısık ses var. PS3 uzerınden bır ayar mı yapmam gerekıyor. Monıtor menusunude karıstırdım ama sesle ılgılı bırsey bulamadım. Monıtorum samsung bx2450 -
quote:
quote:
Kardeş 3.5" to 3.5" kablo var onunla sisteme bağlarsın, google a bak görüşün
hocam aparat ıle ses sistemimi monitore bagladım. PC de 5+1 ses alabılıyorum ancak PS3 te bazı oyunlarda hıc ses olmazken bazı oyunlarda kısık ses var. PS3 uzerınden bır ayar mı yapmam gerekıyor. Monıtor menusunude karıstırdım ama sesle ılgılı bırsey bulamadım. Monıtorum samsung bx2450
Kardeş ps3 ün ses ayarlarında gel, önce çıkışı hdmi yap sonrada otomatiği seç, bırak kendisi seçsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X