Şimdi Ara

HDMI - DVI kablo sorunu; Görüntü ekrana sığmıyo,net değil.. YARDIM ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam benim üst mesajımdaki sorunumla ilgili bir yorumda bulunabilir misin rica etsem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyu_timsah

hocam benim üst mesajımdaki sorunumla ilgili bir yorumda bulunabilir misin rica etsem ?

cepten resime tiklayinca bakamadim ama yardimci olmaya calisayim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

quote:

Orijinalden alıntı: koyu_timsah

hocam benim üst mesajımdaki sorunumla ilgili bir yorumda bulunabilir misin rica etsem ?

cepten resime tiklayinca bakamadim ama yardimci olmaya calisayim hocam

Yorumlarınızı bekliyorum ....
  • Ekran kartımı değiştiricektim bu durum yüzünden; ama sadece film izleyip internette gezindiğim için özellikle film izlerken VGA ile HDMI arasında bariz bi fark olmayacağını söylediler.. 1080p'lik filmler haricinde tabi ! Vazgeçtim bende VGA üzerinden işimi görüyorum şimdilik, gayet de yeterli aslında..
  • Google'da aynı soruna çözüm ararken buldum burayı. Taramayı düzeltim taşan kenarları içe alıyorsun ama yukarıda arkadaşın yazdığı gibi yazılar bir tuhaf, ekran puslu gibi oluyor. Piksel piksel herşeyi seçemiyorsun.
    Yabancı forumlarda bu durumun "monitör-tv" karışımı monitörlerde yaşandığı yazılmış. Bir de yineleme hızını 60 Hz'den daha aşağıya çekip bir miktar düzelme olduğunu yazan olmuş ama bu tam anlamıyla bir düzelme sağlamıyor.
    Zannediyorum ki yeni bir monitör almak tek çare. Bir de yanılmıyorsam NVIDIA ekran kartlarında bu sorun yaşanmıyormuş. Daha doğrusu, sorunla ilgili forumlara başvuranlar hep AMD ekran kartları olduğunu yazmış.
  • [:'h

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.