Şimdi Ara

HDMI hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar laptopumu lcdye bağlamak için hdmi kablosu almayı düşünüyorum ama değişik uçlar şekiller çıkıyor yani usb şeklinde olan yada kalın mavi uçlu falan var hangisinden almalıyım yada farkeder mi

• quote:

Orijinalden alıntı: sezar312

Konuyla ne alakası var anlamadım? Lütfen mesaj kasmayalım. Arkadaşın çözümüne gelince eğer satın alacaksan sana site önerebilirim hepsi burada.com'dan alabilirsin orda video incelemelerinde senin konunla ilgili önemli yerler'de var.
  • Ama soru o kadar açık uçlu ki,,normal bence cevap ta bir nevi.. :)

soruya istinaden cevap.. 115 liralık ALTIN KAPLAMA ( breh breh ) HDMI kablo ile 15 liralık titanyum ( vreh vreh ) kaplama HDMI kablo arasında hiç bir fark yoktur.

Tek dikkat edeceğin nokta HDMI kablonun 1.4 versiyon olması ( 3d film izlemek istersen ) 1.3A versyon da işini görür görüntü aktarma konusunda ama 20 liraya 1.4 HDMI kablolar var.

örnek
  • Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim soruna gelince 1.4 olduğunu öğrendiğim iyi oldu ben vatandan alıcam ve sorum şu idi kimisi usb uçlu

Bu bi dakika benim laptop bu abiler Laptopum

ben galiba şeyleri karıştırdım bu monitörlerin kablosu oluyor ya kasa ile olan şimdi yani uç farkı yok hepsi yatık ince hdmi girişi yok galiba bende bi dönüştürücü mü almalıyım

• Laptopnuzda hdmi çıkış yok dostum, televizyonda vga giriş varmı ? yoksa alacağınız kablo biraz farkli bir durum ihtiva edecek şöyle birşey

tabi şimdi bu durumda SES probleminiz olacak aktarmada çünkü VGA çıkışlarda SES yoktur, bu nedenle vga--hdmi kablonun yanında birde ses uzatma kablosu ihtiyacınız olur.

yahut şu şekilde bir box alıp kullanıcaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi home_sweet_chaos -- 11 Eylül 2014; 1:35:53 >

• Sanırım sorun çözüldü birde hdmi dan usbye dönüştürücü almak gerekiyor ama yok oralarda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDMI Kablo Önerisi (HDR ve 4K)
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o dediğiniz usb hdmi çeviriciler telefon ve tabletler için,, micro usb to hdmi... Sizin öyle birşeye ihtiyacınız yokki :) VGA to HDMİ ve extra olarak SES kablosu.. yada vga hdmi adaptörler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.