Şimdi Ara

Hdmi İçin Orta Seviye Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım için üst sınırı 150 ytl olmak üzere ekran kartı bakıyorum. Ekran kartından asıl beklediğimiz şey lcd tv ile arasında kurulacak olan hdmi bağlantı. Benim aklımdan Ati Hd2600XT modeli geçiyor. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar varsa fikirlerini duymak isterim. Nvidia veya Ati olsa bile tam olarak hangi marka tercih edilmelidir. Teşekkürler.

• Fiyat olarak biraz pahalı olduğu için size uymayabilir ancak, ekran kartını önermek için değil de fikir vermesi açısından yazıyorum.
    Ben de Plazma'ya bağlamak için illa ki HDMI bağlantısı bulunan ekran kartı alacağım diye yola çıktım (Sistem araştırmamdaki ilk düşüncem Palit 9600GT Sonic idi). Vatan Bilgisayar kampanya yapınca ve benim istediğim ekran kartı Vatan'da olmayınca ve fiyatlar da çok uygun olunca HDMI sevdasından vazgeçeyim dedim ve Zotac 8800GT Amp ekran kartı aldım. Bu ekran kartının DVI çıkışı var.
    İlk etapta görüntüyü DVI ile sağlarım, sesi de ayrıca aktarırım şeklinde idi. Ancak araştırdıkça ortaya şöyle bir durum çıktı. Aldığım anakartta (Gigabyte P35C-DS3R) on board ses kartı var ve SPDIF çıkışı var. Ekran kartında ise SPDIF girişi var. Ekran kartının kutusundan çıkan kablo ile anakart ile ekran kartı arasında bağlantı yaptım. Ayrıca ekran kartının kutusundan DVI-HDMI dönüştürücü çıktı. Şu anda iki ucu HDMI kablo kullanarak tek kablo ile hem ses, hem görüntü aktarıyorum.
    Belki sizin ihtiyacınıza tam cevap olmadı ama, karşınıza bu şekilde bir seçenek de çıkarsa illa HDMI diye diretmeye gerek yok, aynı işi görüyor diye belirtmek istedim
    Ayrıca konuyla ilgili bir link ekleyeyim.

http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=87&Itemid=1&limit=1&limitstart=3

Kolay gelsin, saygılar...

• 8600gt sonic+
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.