Bildirim
hdmi ile tvye bağlantı sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bazen temassızlık olabilir.Kablonun sağlamlığını denediniz mi sorunlu olabilir farklı bir bilgisayarda deneme şansınız var mı?
Masaüstü sağ tıklayın ekran çözünürlülüğünde bölümünde kaç ekran görünüyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cengaver53
Bazen temassızlık olabilir.Kablonun sağlamlığını denediniz mi sorunlu olabilir farklı bir bilgisayarda deneme şansınız var mı?
Masaüstü sağ tıklayın ekran çözünürlülüğünde bölümünde kaç ekran görünüyor.
kabloyu sıfır olarak paketinden çıkarttım, dsmart uydu alıcısı ile denedim çalışıyor kaliteli bir kablo. ekran çözünürlüğünde tek ekran gözüküyor hdmi girişine takınca tvyi tanımıyor amavga girişinde sorun olmuyor -
Sürücüler kurulu diyorsunuz.Hdmi sürücüsünü tekrardan kurabilirsiniz ya hdmi soketinizde sorun var yada sürücü hatası kablo çalıştığına göre bunlar geçerli. -
quote:
Sürücüler kurulu diyorsunuz.Hdmi sürücüsünü tekrardan kurabilirsiniz ya hdmi soketinizde sorun var yada sürücü hatası kablo çalıştığına göre bunlar geçerli.
hdmi sürücüsünü aradım internette ama bulamadım, ekran kartı driverını silip tekrar yüklemek işe yarayabilir mi acaba veya kabloyu bağladıktan sonra bir ayar yapmak gerekiyor mu ? -
Deneyin hdmi'nin hangi sürücünün içinde bilemiyorum çipset sürücüsünün olabilir bunu anlamak için bütün sürücüleri güncellemek en doğrusu olur. -
quote:
Deneyin hdmi'nin hangi sürücünün içinde bilemiyorum çipset sürücüsünün olabilir bunu anlamak için bütün sürücüleri güncellemek en doğrusu olur.
quote:
Deneyin hdmi'nin hangi sürücünün içinde bilemiyorum çipset sürücüsünün olabilir bunu anlamak için bütün sürücüleri güncellemek en doğrusu olur.
teşekkür ederim dediğiniz gibi bütün ekran kartı driverlarını güncelledim tvye görüntü geldi ses de tv hoparlörlerinden çıkıyor ama hem laptop hemde tv ekranında yavaşlama var ekran çözünürlüğü ayarlarını doğru yaptığımı düşünüyorum, yavaşlığın sebebi ne olabilir ?
-
Görüntüyü sadece tv ekranına verin Windows tuşu+p yapın 4 seçeenk çıkacak sadece projektör seçeenğine ayarlayın. -
quote:
Görüntüyü sadece tv ekranına verin Windows tuşu+p yapın 4 seçeenk çıkacak sadece projektör seçeenğine ayarlayın.
o şekilde yaptım, sanırım tvnin özellikleriyle alakalı görüntünün yavaşlaması
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X