Şimdi Ara

Hdmi kablo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ps3'ü bağlamak için ve pc den splash pro ex ile film izlemek için kablo alacağım
    3 yıldır kullandığım hama markalı hdmi kablo arızalı dokununca hemen görüntü gidiyor bavuldayken bozuldu büyük ihtimal neyse yerine bunu almayı düşünüyorum iyimi sizce
    http://www.vatanbilgisa...zpc=CAB-163#genel-bakis

altın uçlu 50 liraya da var 20 lirayada var bu kablolar ne fark var

• Link çalışmıyor. 20 TL'den 120 TL'ye kadar HDMI kablo var. Hama kablo iyidir. Fakat keşke Aqoustic Research marka kabloyu bulabilseniz. Ev sinema sistemlerinin testlerinde bu kablo kullanılıyor.
  • topaz42 kullanıcısına yanıt
    Mediamarkt dan monster marka kablo aldım 25 liraya birde 300 liraya kablo gördüm ne özelliği varsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: histrio

Mediamarkt dan monster marka kablo aldım 25 liraya birde 300 liraya kablo gördüm ne özelliği varsa

Aslında Media Markt'lerde HDMı kablolar arasındaki farkın nereden kaynaklandığını gösteren bilgiler var. İnternette de bulabilirsiniz.
  • Kardeşim fiyatla aldıgın görüntü arasında fark var ne farkı olucak başka.
  • Belkin hdmi kablo öneririm.Başı döner başlıklı kullanımı çok rahat kablo çok sağlam..panasonic bdt 220 bluray player da ve ipad air digital av ile monitor ve tv bağlantısı için kullanıyorum.
  • arkadaşlar hdmi kablo gelen veriyi dijital olarak aktarır, bu yüzden altın uçlu falan hikayedir,şehir efsanesidir.20-30 tl lik kablolar tamamen işinizi görür.
  • Bende altın uçlu aldım 10 lira bundan 4 sene evvel hala cam gibi gösteriyor, boşverin pahalıları paranıza yazık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.