Şimdi Ara

HDMI Kablo Önerisi (HDR ve 4K) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
42.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bugün 2 tane 2 metrelik dark ve 5 metrelik paugge aldım... biri 22 lira diğeri 100 liraya geldi... 5 metrelik düzgün kablo bulamadım ve riske atmak istemedim.

bu arada kablosepeti.com'a mesaj attım, 50 liraya 5 metrelik hdmi 2.0 satıyorsunuz alsam 4k 60 fps de sorun yaşar mıyım dedim, bu bilgiler bize tedarikçiden geliyor dedi. yani bilmediğini söyledi ben de direkt eledim...
  • Paugge V2.0 Premium Ürünü vatan Teknosa veya media markt’da mevcutmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbox2 -- 12 Ağustos 2018; 9:43:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros68

Teknosa dan hama marka 50tl civarı hdmi 2.0 kablo almıştım tavsiye ederim.
    Hocam merhaba, ben de laptopumu tvye bağlamak istiyorum, hd film felan ızlemek için. Aldığınız kabloyu hâlâ kullanıyor musunuz? Film izlediniz mi hiç bu şekilde? Tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

Ben bugün 2 tane 2 metrelik dark ve 5 metrelik paugge aldım... biri 22 lira diğeri 100 liraya geldi... 5 metrelik düzgün kablo bulamadım ve riske atmak istemedim.

bu arada kablosepeti.com'a mesaj attım, 50 liraya 5 metrelik hdmi 2.0 satıyorsunuz alsam 4k 60 fps de sorun yaşar mıyım dedim, bu bilgiler bize tedarikçiden geliyor dedi. yani bilmediğini söyledi ben de direkt eledim...
    5 mt lik kablo aldınız mı hocam? Aldıysanız ne.aldınız??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    2 tane 5 mlik paugge aldım. hiçbir sorun yok....
  • Kafanız rahat olsun ve ne aldiginizi bilmek istiyorsanız hdmi premium sertifikalı kablo alın. Paugge yi şiddetle öneririm. Monoprice da kullandım. Bilhassa slim serisi hem premium sertifikalı hem ince ve çok estetik, kablo kanalında çok işimi gördü. Amazon.com da 3 lü paket alıp uyguna getirirsiniz.

Paugge yi Türkiye de satan firma, Apple usa gibi hizmet veriyor. Söyle örnek vereyim. 1 adet 5mt + 1 adet 2mt hdmi kablo almıştım, dedim bunların ucuna birleştirici lazım, dediler hediye edelim. Ben dedim 4k 60hz hdr hedefliyorum, biz denedik problem yok dediler. Neyse sonra denedim, 4k 60hz aldı, 60hz ve hdr birlikte olmadı. Bildirdim. Hemen iade edin dedi firma, yok dedim başka çözüm bulacağım, fiber hdmi kabloda indirim yapalım onu alin, bunlari iade edin dediler, yok dedim ben farklı yerde kullanırım bunları, oraya direk 7mt lik bir kablo alırım. Neyse vakit geçti, bir hdmi kablo daha ihtiyacım oldu, mesaj attım dedim böyle bir durum vardı daha evel, indirim hakkımı bu kabloda kullanayim, bana indirim yapar mısınız diye sordum.. adamlar aynı gün ücretsiz olarak 90 tl lik kabloyu gönderdiler. Böyle bir firma yani alışveriş yapacağınız yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 23 Temmuz 2019; 22:48:2 >

• Arkadaşlar 1,5 m.lik standart 2.0 destekli 20 TL.lik HDMI kablo ile LG B7 OLED Tv den uydu alıcı ile şifreli-şifresiz 14 4K yayın seyrediyorum.Herhangi bir sorun yok.

Paugge vs. gibi kaliteli kablolar uzun kablo ihtiyacı ya da medya oynatıcıdan yüksek bitrate/boyut filmleri oynatırken mi gerekli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turoktr

Arkadaşlar 1,5 m.lik standart 2.0 destekli 20 TL.lik HDMI kablo ile LG B7 OLED Tv den uydu alıcı ile şifreli-şifresiz 14 4K yayın seyrediyorum.Herhangi bir sorun yok.

Paugge vs. gibi kaliteli kablolar uzun kablo ihtiyacı ya da medya oynatıcıdan yüksek bitrate/boyut filmleri oynatırken mi gerekli?
    Hdmi 2.0 dan sonra 2.0a ve 2.0b kablolarda çıktı. Burda olay kablonun taşıyabildiği bant genişliğinde. Bant genişliğinden kasıt nedir? Yüksek çözünürlük ve bitrate, yüksek tazeleme oranı 60hz ve HDR gibi. Bunların hepsini bir arada istediğinizde kaliteli kablo kullanmanız gerekiyor.
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Bendeki kablo 2.0 ama a/b olup olmadığını bilmiyorum.
    Bununla 23.5E - 19.2E ve 13E deki HDR destekli 4K yayınları alıyorum.
    Yayını tıkladığımda HDR varsa etkinleşmeden önce 1-2 saniyelik bir kesinti oluyor sonrasında sağ üst köşede HDR ibaresi çıkıyor.Renk-canlılık vs. gibi yayın kalitesinde bariz bir artış oluyor.
  • Merhaba ben bu ürünü aldım dün geldi kargo açtım paketi bile kalite kokuyor bu kabloyu 4k olsun full hd olsun her türlü görüntüyü bozmadan izleyebiliyorum tavsiye etmeden önce denedim memnun kaldım fiyatı da çok uygun aynı marka aynı modeller 1,8m sine 120 tl ye gördüm bu n11 de indirim var sanırım kaçırmayın derim
    urun.n11.com
    Hdmı Kablo 3mt Digiworld Ses Ve Görüntü Aktarım Kablosu - n11.com
    https://urun.n11.com/kablolar/hdmi-kablo-3mt-digiworld-ses-ve-goruntu-aktarim-kablosu-P400406512

• 4K için memnun kalacağım 5m.liği lazım. Denenmiş, memnun kalınmış ne önerilir?
  • Merhaba arkadaşlar.Full HD çözünürlük ve HDR görüntü sunan bir tv ye sahibim. Laptoptan tv ye bağlantı yapıp film izlemek için tavsiye edeceğiniz HDMI kablosu hangisidir ?

• arkadaşlar saçmalamayın .4k hdr yada 4k120hz hdmi kablo yoktur gidin bir elektronikçiden istediginiz uzunlukta bir hdmi kablo alın. 4k da veriri 120 hz de hdr de . altı üstü 10-15 tl para
  • batukaan801 B kullanıcısına yanıt
    Laptop ekran kartı destekliyorsa HDR görüntü için HDMI 2.0 kablo almanız gerekiyor.

HDMI Kablo Önerisi (HDR ve 4K)

HDMI Kablo Önerisi (HDR ve 4K)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 26 Ağustos 2020; 9:59:34 >

• Teşekkür ederim 😊

• kolay gelsin digiturk 4k üyelik aldım kutu değişimi yapıldı ancak hdmi kablosu eski hd kutununkiyle aynı farklı bir kablo alsam görüntüde hissedilir fark alabilirmiyim görüntü olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyazmaci468

kolay gelsin digiturk 4k üyelik aldım kutu değişimi yapıldı ancak hdmi kablosu eski hd kutununkiyle aynı farklı bir kablo alsam görüntüde hissedilir fark alabilirmiyim görüntü olarak
    Görüntüde fark olmaz .

• arkadaşlar hdmi 2.0 5m kablo arıyorum ben de. Yorumları okudum da bazı kablolar 4k bağlarsınız görüntü vermez. Görüntü veren kablolar da bitrate değerleri farklılık gösterebilir. Yani bütün kablolar aynı şekilde çalışmaz. Ha 4k 8k değil de standart full hd görüntü istiyorsanız çok bir fark göremezsiniz. Ben ps5 ve pc den tv ye bağlantı için 5m lik bir kablo arıyorum baseus ya da paugge arasında kaldım. Kullananlar yorum yapabilirse memnun olurum
  • Tv kanal izlerken hdmi 2.1 kullanmanin pekbir faydasi olacagini dusunen varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris007 -- 17 Eylül 2020; 23:17:47 >
  • Hayır hocam 4k film ve oyun oynarken özellikle ihtiyaç duyuluyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.