Şimdi Ara

HDMI LCD MONİTÖR PS3 BAĞlantısı yardım pls!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yok abıcım servısten geldı bugun sorun yok dıyorlar anlamadım
    menuden secıyorum hdmı ı no sıgnal ımput dıyor
  • ps3 ve monitör ayrı ayrı çalışıyorsa tek sebep kablo kalıyor, başka bir hdmi kablo kullanmayı dene kutuda gelen dışında, aklıma başka fikir gelmiyor
  • denedım abı olmadı sıgnal almıyor kabloyu goruyor ama monıtor e sıgnal vermıor gerı verıcem yapacak bırs ey kalmadı zaten ....
  • kardeşim sen daha önce ps3 tüplü tvd kullandın galiba
    bak ne yap. ps3 tüplü tv ye normal scardan bağla sonra settings bölümünden scart çıkışını hdmı yap ok de. sonra scartan çıkartıp ps3 e hdmı ile bağla olacaktır
  • Neyse bugun monıtor u gerı yolladım yerıne bır LCD tv aldım sanırım benım ıcın daha ıyı oldu herkeze yorumları ıcın tesekurler sagolun abıler ....
  • İyi yapmışsın
  • dostum dediklerinin harfi harfine aynısı benimde başıma geldi hiç bi çözümünü bulamadım ,cihazlar farklı farklı cihazlarla sorunsuz çalıştı ama benim lcd,hdmı kablo ve ps3 bir araya gelince bi türlü çalışmadı .3 tane hdmı kablo denedim yine olmadı.forumlardan araştırmalarım sonucunda bu kadar uğraşımın boşu boşuna olduğunu anladım .gittim hd component kablo aldım ve onla bağladım.hdmı kablo ile hd component görüntü arasında nerdeyse hiç fark yok.aldığın lcd bu sorunu yaparsa bunu uygulayabilirsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: vbuzkan

Neyse bugun monıtor u gerı yolladım yerıne bır LCD tv aldım sanırım benım ıcın daha ıyı oldu herkeze yorumları ıcın tesekurler sagolun abıler ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 2 Nisan 2008; 10:36:29 >
  • Arkadasim monitoru bosuna yollamissin nedense ps3 sahibi herkes bu display ayarlarindan cakmiyor nedeni basit kullanim kitapcigini acip okuyan yok
    ps3 u ilk defa sd tv de oynadiysaniz cozunurluk 576p de kaliyor hdmi taktiginizda herzaman goruntuyu verecek diye birsey yok bu sefer napiyoruz ? ps3 u acarken power tusuna uzun sure basiyoruz 2 bip sesi duyunca elimizi cekiyoruz display ayarlari resetleniyor boylece display ayarlarina girip istedigimiz cozunurlugu ayarliyoruz vee KABOM
  • yukarıyı okumadın galiba yapmış bu dediğini ,bende yaptım ayrıca sorun o dediğin yöntemle alakalı değil nadir görülüyo bu sorun ama oluyo.
    quote:

Orjinalden alıntı: Scrapland

Arkadasim monitoru bosuna yollamissin nedense ps3 sahibi herkes bu display ayarlarindan cakmiyor nedeni basit kullanim kitapcigini acip okuyan yok
    ps3 u ilk defa sd tv de oynadiysaniz cozunurluk 576p de kaliyor hdmi taktiginizda herzaman goruntuyu verecek diye birsey yok bu sefer napiyoruz ? ps3 u acarken power tusuna uzun sure basiyoruz 2 bip sesi duyunca elimizi cekiyoruz display ayarlari resetleniyor boylece display ayarlarina girip istedigimiz cozunurlugu ayarliyoruz vee KABOM
  • arkadaşlar bu sorun, ps3 ün regionu ile mi ilgili ??

nasıl seçebilir ki yoksa tv aleti ??
  • valla regionla da ilgisi yok.ps3 üm aynı modelden başka bir lcd de çalışıyo.benim lcd ile aynı model başka ps3 te çalışıyo.farklı kablolarlada denendi.biraz karışık yani akla hiç bi çözüm gelmiyo .servis dahil herkes apışıp kaldı bu sorun karşısında.ben 1 ay uğraştım , benim aklıma ve forumdaki işi bilen arkadaşlarımın aklına ne geliyosa hepsini denedim .bi sorun var ama çözümünü bi türlü bulamadık.
    quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

arkadaşlar bu sorun, ps3 ün regionu ile mi ilgili ??

nasıl seçebilir ki yoksa tv aleti ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scrapland

Arkadasim monitoru bosuna yollamissin nedense ps3 sahibi herkes bu display ayarlarindan cakmiyor nedeni basit kullanim kitapcigini acip okuyan yok

arkdasım o dedıklerının hepsını yaptık monıtor u Sony nın yetkılı servısıne bıle goturdum ps3 umle beraber adam da yapamadı .......
  • arkadaşlar konuyu tekrar hortlaıcam galiba ama bu soruna bi çözüm bulabilen varmı .. Şu an benimde başıma bu olay geldi kesinlikle ps3 monitör görmüyor.
  • arkadaşlar konuyu tekrar hortlaıcam galiba ama bu soruna bi çözüm bulabilen varmı .. Şu an benimde başıma bu olay geldi kesinlikle ps3 monitör görmüyor.
  • ayni dert bendede var
  • merhaba bende lg 6100 lcd tv var.1080p de oynuyorum.belli bir süre sonra ps3 ü kapayıp açınca yada oyun değiştirince görüntü gidiyor sinyal yok diyor ancak ses mevcut.bu belli süre dediğim 4 5 saat sonra oluyor tabi:) sorunu televizyonu açıp kapayınca hallediyorum görüntü geliyor.Sizce nedeni hdmi kablosunun çok ısınmasından dolayımı yoksa başka tvden kaynaklanan bir sorunmu bilen varsa yardım edebilirmi acaba?
  • Arkadaşlar 2-3 kişi monitörden görüntü gelmiyor demiş sonradan (konuyu açan arkadaşlar dışında)

Eğer monitörünüzde HDCP protokolu yoksa XCM VGA BOX hariç görüntü alamazsınız.

Ayrıca HDMI'li monitörünüzde HDMI ile PS3'ü bağladığınızda görüntü alamazsanız ya monitör yada ps3 te bir problem var demektir.

Çünkü HDMI default görüntüdür PS3 te. HDMI'yi taktığın anda otomatik olarak cihaz HDMI moduna geçer 5 sn basılı tutup biplettirmeye gerek yok yani.
  • Konuyu Horlatmada çığır açtım şu an ama bende ntsc ps3 var bunu eski Model tüplü vestel denedim renksiz sadece siyah beyaz görüntü aldım lcd lazım dediler bende lcd tv alacak durum yok o yüzden lcd monitör is görürümu ile hiç anlamam ps3 ten heves ettim Kursagimda kaldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atarbey68

Konuyu Horlatmada çığır açtım şu an ama bende ntsc ps3 var bunu eski Model tüplü vestel denedim renksiz sadece siyah beyaz görüntü aldım lcd lazım dediler bende lcd tv alacak durum yok o yüzden lcd monitör is görürümu ile hiç anlamam ps3 ten heves ettim Kursagimda kaldi

Görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saaten sonra yardımı olur mu bilmem ama bende heves edip ps3 ümü monitörde denemek istedim. Sonuç şöyle ps3 hdmı kablosu ile bağlantı kuramadım. Ama monitör hdmı kablosu kullandığımda açıldı. İki kablo arasında ne fark var pek bilemiyorum ama ps3 hdmı kablosu ile kasa ve monitörü de denemek istedim ama orada da açılmadı. Sonuç olarak ps3 ü tv de kullanacaksan ps3 kablosu monitörde kullanmak istersen monitör kablosu kullanmak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.