Şimdi Ara

HDMI Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. monitörüm 21.5 inc samsung SA350 ekran kartım ati 7850 1gb ddr5 hdmı destekli monitör de aynı şekilde fakat hdmı bağlantısı yaptığımda full çözünürlüğe getirince 1920x1080 ekranın kenarları boş kalıyor sebebi ne olabilir.

• menusunden ya da tuslarindan autoya basarak otomatik en boy oranini dogrulatabilirsin. modele bakmadim netten ama yine olmaz ise cozunurlugu tam olarak desteklediginden emin olmalisin. hdmi da tvye v.s. baglanirken de benzer uyumsuzluklar olabiliyor. dvi arayuzu ile baglamayi da deneyebilirsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: necoinside

menusunden ya da tuslarindan autoya basarak otomatik en boy oranini dogrulatabilirsin. modele bakmadim netten ama yine olmaz ise cozunurlugu tam olarak desteklediginden emin olmalisin. hdmi da tvye v.s. baglanirken de benzer uyumsuzluklar olabiliyor. dvi arayuzu ile baglamayi da deneyebilirsin..

hocam DVI ile bağkadığımda sorun olmuyor ama hdmı ile bağladığım zaman ekran o hale geliyor. ekranın auto tuşuna basınca normalde en boy oranını yapıyor fakat hdmı bağlantısında onuda yapmıyor.
  • v1.4 hdmi kablosu varsa elinde onla deneyebilirsin. hdmi dan haberlesme, internet v.s. anca yeni kablolar destekliyor.. tabi ayni sekilde ekran kartinda da benzer destek olmasi gerek sanirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.