Şimdi Ara

HDMİ swich yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar benim HDMİ destegi olan 22" hp marka lcd bir monitörüm var bayramdan bi kaç gün önce maçları izlemek için bi tane dsmart satın aldım bi arkadaşım bana dsmartı bu monitöre tvbox aracılıgıyla baglayabilecegimi söyledi fakat dün ögrendimki tvbox dsmarttan aldıgı digital görüntüyü analoga çevirip öyle monitöre veriyormuş.. forumda scart to hdmi diye aradım bi swich buldum internettede yaptıgım arşatırmaya göre bu swich henüz türkiyede satılmıyor fakat buna benzer birde RAIN YPbPr to HDMI Swicth Converter diye bişey buldum bu digital konusunda pek bilgim olmadıgı için sizlerden yardım istiyorum şimdi bu cihazı alsam ben dsmart uydu alıcımı lcd monitörüme baglayabilirmiyim? ve baglayabilirsem görüntü analogmu olur digitalmi? yardımcı olursanız çok sevinirim.

HDMİ swich yardım lütfen

• sorunuzdan anladığım galiba lcd nizde tv tuneri yok.ekli resimdeki cihaz işinizi görmez.size lazım olan tv yayını wga-hdmi üzerinden dönüştüren tuner li bir harici tv kartı.benim mutfak için kullandığım aver medya 7 nın böyle bir ürünü vardı(yani tv box).17'' moniterde uydu tv yayını vga ya dönüştürüp izlemekte idim.ancak hdmi üzerinden dönüştüren bir harici kart var mı onu araştırmak gerek.buldunuz desek hem abuk fiyatlarla karşılasırsınız ve hemde ayrıca ses sorunu yaşayamamanız için mönitörün dahili speaker ının olması gerek.
    ''görüntü analogmu olur digitalmi?'' sorusuna gelince sd bir uydu yayınında bu fark bana çok anlamlı gelmemekte çünkü smart ın alıcısından tv nize yollayacağınız görüntü ya scart üzerinden rgb olacak ya da composit video yani analog olacak.ancak hdsmart kullanıyorsanız durum değişir.

bana tam detay ve tam olarak ne istediğiniz konusunda bilgi verirseniz daha da yardımcı olabilirim.
    selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdaguler -- 4 Ekim 2008; 23:31:31 >

• ben buraya kullandıgım monitörün resmini ekliyeyim ve özelliklerini yazayım

HDMİ swich yardım lütfen

Özellikler

Renkleri daha zengin ve resimleri daha keskin hale getiren HP BrightView Teknolojisine sahip bu etkileyici 22 inç düz panel ekran sayesinde parlak ve üstün geniş ekran görüntüleme deneyiminin keyfini çıkarın

3000:1''e varan dinamik kontrast oranı ve hızlı 5ms yanıt süresiyle süper görüntü kalitesinin keyfini çıkarırken, yüksekliği ayarlanabilir ayağı ve döner ekranı sayesinde görüntüleme alanınızı zorlu uygulamalar için kolayca maksimize edebilirsiniz.

Benzersiz stili ve sınıfındaki en iyi ergonomi özellikleri, rahatça çalışmak ve oyun oynamak için monitörün kolayca ayarlanmasını sağlar. 2 usb göbeğine aksesuar takarak, Easy Clip özelliğiyle yer kazanabilir ve monitörünüzü kişiselleştirebilirsiniz.

My Display yazılımı ve QuickView tek dokunmalı düğme, ister Dijital (HDMI) girişiyle, isterse Analog girişiyle bağlı olsun HP ekran performansınızı kolayca ayarlamanızı sağlar

Ekran bilgileri
    Ekran boyutu: 22 inç (55,9 cm) çapraz ve görülebilir resim
    Ekran türü: İnce Film Transistörlü, Sıvı Kristal Ekran, Aktif Matris
    Piksel aralığı: 0,282 mm
    Yenileme yanıt süresi: 5 ms (açık-kapalı)
    Ekran parlaklığı: 300 cd/m2 (typical)
    Kontrast oranı: 3000:1''e kadar dinamik (tipik), 1000:1 statik (tipik)
    Video giriş konektörü: Dijital (HDCP''li HDMI) ve Analog (15 iğneli D-sub VGA)
    Hoparlörler ve mikrofon: Ön ses düzeyi denetimine sahip tümleşik, arka yöne bakan etkin hoparlörler (2 x 2W /kanal) 2 Yüksek hızlı 2.0 USB girişi (PC''ye bağlantı için 1 çıkış)
    Ekran görüntüleme açısı: 160° yatay, 160° dikey
    Ekran hareket açısı: -5 derece aşağıdan 30 derece yukarıya kadar döner dikey yatırma aralığı, 37,1 cm''den 48,1 cm''ye kadar yükseklik ayarı (11 cm''lik aralık) ve %90 ekran döndürme (pivot işlevi); standart 4 delikli kalıp 100mm x 100mm vida duvar montaj seçeneği (çıkarılabilir ayak)
    Ekran çözünürlüğü: 1680 x 1050 @ 60 Hz maks
    Yatay tarama hızları: 48 - 76 Hz dikey, 24 - 82 KHz yatay
    Tak ve kullan: Evet
    Ön kapak işlemi: HP BrightView Teknolojisi
    Fiziksel güvenlik: kabinde Kensington kilidi aygıtıyla (ayrı satılır) kullanmayı sağlayan yuva bulunur
    Kullanıcı denetimleri: Video Girişine Geçiş, Parlaklık, Kontrast, Görüntü Denetimi, Renk, Quick View, Dil, Yönetim, Bilgi, Fabrika Ayarları, Çıkış
    Kutu içeriği: Monitör, AC güç kablosu (1,9 m), HDMI kablosu (1,8 m), VGA kablosu (1,8 m), ses kablosu, USB kablosu, belge CD'si ve Garanti Kartı

cihazın özellikleri bunlardır.. birde scart to hdmi diye ebayda arattordım bi cihaz buldum fakat o cihaz hem türkiyede satılmıyor hemde gümrüge takılır sanırım..

o cihazında resmini ekliyorum..

HDMİ swich yardım lütfen

benim kullandıgım cihaz hdsmart degil dsmart kullanıcıyım ve bu monitöre hdmi den nasıl dsmartı baglayabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürederim..

• hdmi üzerinden görüntü transferi şekli rgb veya kompenent olarak iletilmekte.resimde ki scart to hdmi dönüştürücü size hdmi üzerinden rgb destekli görüntü almanızı sağlar (sağlayabilir !) ve alacağınız görüntü kaliteli bir görüntü olacaktır (en iyiden başlarsak hdmi-kompenent-rgb-svideo-compozitvideo).mönitörünüzde dahili hop.var anladığım kadarıyla.yani ses sorunuz olmayacak.
    ebaydeki alet sorununuzu çözer gibi görünmekte,ancak teknik özellikleri,fiyatı nedir, tr ye gönderiliyor mu bir bakmak lazım.ayrıca gümrük konusunda endişe etmeyin 1500 avroya kadar %10 maktu vergi ödeyerek alabilirsiniz.100 avro ve altı muaftır.
    selamlar
  • kardeş çok teşekkürederim.ben bari ebaydan bu cihazı satın alayım bi deneyeyim olmazsa gittigidiyordan satarız ne yapalım artık.. ben alıştım yıllardır skystar2 kullanmaya onun verdigi görüntü bi harika şimdi tutupta digitali bi tvbox ile analog görüntüye çevirtip izlemek açıkcası pek keyif vermez zaten cihazı alma amacım uefa kupası maçları ve bank asya maçlarını izlemek. bana hd görüntü vermesede digital görüntüyü verse çok süper olur.. tekrar saolasın. saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.