Şimdi Ara

hdmi switch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.Belki forumda bahsedilmiştir ama detaylı bir şekilde araştıracak vaktim olmadı bu yüzden herkesten özür dilerim.sorunum şu:digitürk humax uydu alıcım var 46f7000 samsung marka tv ve harman kardon avr265 marka receiveri birbirine hdmi ve hdmi arc kanalıyla bağlıyorum.fakat amfi receiveri çalıştırmak istemediğim durumlarda uydu alıcısından ve tvden nasıl faydalanabilirim.hdmi switch kullansam 2 li,birini avrye diğerini tvye versem sorun hallolur mu?bu switchler aynı anda aktarıyormu görüntüyü?teşekkürler herkese

• cuteftp C kullanıcısına yanıt
    HDMI çoğaltıcılarda çoklu giriş tekli çıkış var sizin istediğiniz tek girişe çok çıkış yapmak bu tip cihazlar piyasada var mı araştırmak lazım
  • Peki hocam ben bu bağlantıyı sizce nasıl yapmalıyım.bu işin içinden çıkamadım bir türlü?birde şu avr kaynak seçiminden tv yi seçip audio input arc olarak alıyorumda video inputa hangi hdmi gireceğim.sonuçta tv hdmi out çıkışından avrye bağlı.avr menüsünde tv için video girişinde arc yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tip cihazlar var. fiyatları da yanılmıyorsam 50 ile 500 TL civarlarında. Dahada pahalıları va ama zaten onlara gerek yok. Ben daha önceden 4 giriş 2 çıkış bir ünite kullanmıştım. Digitürk bende (iq + kutu) hem bu switch hemde şuan ki avr de projeksiyona görüntü iletmede sıkıntı yaratmıştı. (Halende bu huyu devam ediyor) GG ve SHBNDN giti sitelerde 4x2 hdmi switch (splitter de olabilir) olarak aratın elbet bir şeyler çıkar. Sadece Digitürk için kullanacaksanız 1x2 çoğaltıcılar da var. Çeşitli şekillerde ama kablo olanı pek tavsiye etmem. (1 erkek hdmi ucu uç kısmında 2 dişi hdmi ye çokluyor)
    Amfinizde passthrought geçiş özelliği var ise bunu aktif (en azından dt nin bağlı olduğu port) edipte bu istediğinizi sağlayabilirsiniz.
    İyi günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.