Şimdi Ara

HDP Ermenistan'ı kınamadı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Ne kadar şaşırdım valla bir daha bakın kınamışlardır ya

Bazı insanlar HDP'yi 2015 te kurulan bir parti sanıyor sanırım . Adamların amacı 10 yıllardır aynı hala HDP kınamadı diyorsunuz

Madem oyleydi niye sizin partiniz hdp nin baraji gecmesini istedi ? Neden hepsi hdp ye oy verdim, sizde verin dedi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersan145

quote:

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzBalık

bundan sonra hdp oyveren 30 yaş üstü lise mezun herkez tutuklanmalı lise 1 , üniye 2, lisans yapdana 4 yıl ceza verilmeli

Çocuk tecavüzcülerini destekleyen onlara arka çıkan ışid'e maddi manevi destek veren nusra'yı öso'yu özgürlük savaşçısı gören, bayırbucak türkmenleri adlı teröristleri destekleyen onlara arka çıkan partilere oy atanlar da tutuklansın senin mantığınla. hdp'ye oy verdim gram pişman değilim. akp'nin iğrenç yüzünü bir kez daha gösterdi bize işte bu süreçte. hazirandan önce cici-demokrat akp hazirandan sonra birden milliyetçiliğe, şehit kanından siyaset yapan bir parti haline geldi.

Dağdaki adı : pkk
    Meclisteki adı : hdp
    Iraktaki adı : ypg
    Suriyedeki adı : hpg

- - -

Hayattayken adı : KALLEŞ

Ölünce adı : LEŞ

Bu mesajımla beni banlama cürreti gösterecek admin varsa durmasın.
    Bu mesaja eklenen görseller:

HDP Ermenistan'ı kınamadı!

Yanlış olmuş o :D

Dağda pkk (siyasi-terör örgütleri listesinde)
    yine dağda hpg (pkk'nın askeri kanadı ve terör örgütleri listesinde)
    pyd/ypg (pkk ile siyasi bir bağı olmayan pkk'dan bağımsız suriye'nin kuzeyindeki rojava bölgesini yöneten parti. Zira terörist sayılabilmesi için uluslararası arenada terörist kabul edilmesi lazım ki türkiye dahil hiçbir ülke pyd'yi terör örgütü listesine almadı, parti suriye'de faaliyet gösteriyor ve suriye yönetimi dahi pyd/ypg'yi destekliyor. Afedersiniz de size avcunuzu yalamak düşer bu durumda. Ayrıca tüm dünyada ışid'e karşı vermiş oldukları onurlu mücadeleden dolayı insanlar tarafından saygıyla anılmaktadırlar. Bir tek ışid sevici ülkemiz tarafından karalanmaya çalışılıyor oysa ki salih müslim'i de kırmızı halıyla karşılayan yine türkiye idi :D)

hdp - siyasi bir parti. Geçici hükümette 2 BAKANLIK aldılar ve ülke genelinde 100 kişiden 13 ü tarafından desteklendi. Hani milli irade falan.

Ek not: Meclis divanına başkanvekilliği yapan bir milletvekiline sahip parti ayrıca hdp (pervin buldan)

Ayrıca 59 milletvekili çıkararak Türkiye'de, Milliyetçi Hareket Partisi'ni geçerek 3. parti olmuş bir partiden bahsediyoruz.

Dokunulmazlıklar kalkınca ben görücem senin o çok sevdiğin hdpli teröristleri :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzBalık

bundan sonra hdp oyveren 30 yaş üstü lise mezun herkez tutuklanmalı lise 1 , üniye 2, lisans yapdana 4 yıl ceza verilmeli

Çocuk tecavüzcülerini destekleyen onlara arka çıkan ışid'e maddi manevi destek veren nusra'yı öso'yu özgürlük savaşçısı gören, bayırbucak türkmenleri adlı teröristleri destekleyen onlara arka çıkan partilere oy atanlar da tutuklansın senin mantığınla. hdp'ye oy verdim gram pişman değilim. akp'nin iğrenç yüzünü bir kez daha gösterdi bize işte bu süreçte. hazirandan önce cici-demokrat akp hazirandan sonra birden milliyetçiliğe, şehit kanından siyaset yapan bir parti haline geldi.

Dağdaki adı : pkk
    Meclisteki adı : hdp
    Iraktaki adı : ypg
    Suriyedeki adı : hpg

- - -

Hayattayken adı : KALLEŞ

Ölünce adı : LEŞ

Bu mesajımla beni banlama cürreti gösterecek admin varsa durmasın.
    Bu mesaja eklenen görseller:

HDP Ermenistan'ı kınamadı!

Yanlış olmuş o :D

Dağda pkk (siyasi-terör örgütleri listesinde)
    yine dağda hpg (pkk'nın askeri kanadı ve terör örgütleri listesinde)
    pyd/ypg (pkk ile siyasi bir bağı olmayan pkk'dan bağımsız suriye'nin kuzeyindeki rojava bölgesini yöneten parti. Zira terörist sayılabilmesi için uluslararası arenada terörist kabul edilmesi lazım ki türkiye dahil hiçbir ülke pyd'yi terör örgütü listesine almadı, parti suriye'de faaliyet gösteriyor ve suriye yönetimi dahi pyd/ypg'yi destekliyor. Afedersiniz de size avcunuzu yalamak düşer bu durumda. Ayrıca tüm dünyada ışid'e karşı vermiş oldukları onurlu mücadeleden dolayı insanlar tarafından saygıyla anılmaktadırlar. Bir tek ışid sevici ülkemiz tarafından karalanmaya çalışılıyor oysa ki salih müslim'i de kırmızı halıyla karşılayan yine türkiye idi :D)

hdp - siyasi bir parti. Geçici hükümette 2 BAKANLIK aldılar ve ülke genelinde 100 kişiden 13 ü tarafından desteklendi. Hani milli irade falan.

Ek not: Meclis divanına başkanvekilliği yapan bir milletvekiline sahip parti ayrıca hdp (pervin buldan)

Ayrıca 59 milletvekili çıkararak Türkiye'de, Milliyetçi Hareket Partisi'ni geçerek 3. parti olmuş bir partiden bahsediyoruz.

Dokunulmazlıklar kalkınca ben görücem senin o çok sevdiğin hdpli teröristleri :)

Dokunulazlıklar kalkmadan tutuşmaya başladılar :)

• Kendi ırkını niye kınasın ki?
  • Pkk partisi ermenistan'ı kınar mı. İkisi de aynı şeyin laciverti. Hdp'nin ne mal olduğu ortaya çıktı zaten ilk seçimde barajı geçemeyip yok olan partiler çöplüğündeki yerini alacak.

• Pkk asalanın devamı. HDP pkk nın kravatlı versiyonu. Ne bekliyordunuz ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mansurhusrev -- 6 Nisan 2016; 11:13:06 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.