Şimdi Ara

HDP Ermenistan'ı kınamadı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AK Parti, CHP ve MHP Ermenistan'ın saldırgan tavrını kınadığı ortak bir bildiri yayımladı. Bildiride HDP yer almadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ermeni ermeniyi kınarmı hiç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ermeni ermeniyi kınar mı sence

• Buna şaşırmamak gerek pkk nın meclis kolu olan onur , şeref , haysiyet yoksunu olanları barındıran partiden bundan başkası beklenmez.
  • @Amillian sen ne diyorsun gerçi sende kınamazssın aynı yolcun yolcularısınız.
  • Hdp zaten ermeni

• Zaten HDP'nin büyük bir bölümü Ermeni. Şuanda anadoluda Türk veya Kürt kimliği adı altında soylarını gizleyerek yaşayan onbinlerce Ermeni var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haberi görünce aklıma şu caps geldi

http://i.hizliresim.com/d3Do6Z.jpg
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Ne kadar şaşırdım valla bir daha bakın kınamışlardır ya

Bazı insanlar HDP'yi 2015 te kurulan bir parti sanıyor sanırım . Adamların amacı 10 yıllardır aynı hala HDP kınamadı diyorsunuz
  • bundan sonra hdp oyveren 30 yaş üstü lise mezun herkez tutuklanmalı lise 1 , üniye 2, lisans yapdana 4 yıl ceza verilmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonsuzBalık -- 5 Nisan 2016; 21:10:34 >
  • niye kinasin ki? biz azerbaycani kiniyor muyuz?
  • MHP, çayırçimen türklerini, azerileri, filistinlileri filan kınadığı gün biz de Ermenileri kınarız
  • Kendileri de Ermeni oldukları için büyük yastalar ne kanaması!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hıım o zaman partinizin ortak meclis bildirisi ile kanamadığı sivillerin öldüğü Ankara saldırılarını da destekliyorsunuz zannedersem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersan145

quote:

Orijinalden alıntı: EYÜPEMRE5825

Hıım o zaman partinizin ortak meclis bildirisi ile kanamadığı sivillerin öldüğü Ankara saldırılarını da destekliyorsunuz zannedersem

Kınamaması fazla normal değil mi? Zamanında o bildiriyi kınamayanlarla neden aynı bildiriye imza atsın? Ayrıca bildirinin tamamını okudum katliama karşı sözlerden çok şehit, tsk milliyetçilik edebiyatı yapılmış. HDP bu bildiriyi neden imzalasın? Hele hele ankara garındaki patlamada "Ankara patlıyor" diyen karakter yoksunları, hiç boşuna sivil edebiyatı yapmasın. Samimiyetiniz yerlerde sürünüyor. Ölen sivil her yerde sivildir. Bunun açıklaması olamaz başka türlü. Sivil ölümünden nemalanan herkesin allah belasını versin. Ayrıca sivil yazmışsında ilk ankara saldırısında genel kurmay personellerine saldırıldı. Biriside bizim ilçemizden birisiydi malesef o da hayatını kaybetti hava asteğmen gencecik çocuk.

Ersan kafan hdp lilerle aynı kafada belli oluyor. Sürekli uçuşlardasınız. Bir ülkeyi bölmek isteyen sözde bunu özgürlük adı altında yapan "ermeni d... " kör kütük desteklemene hiç şaşırmadım. Hdp nin amacı ne özgürlüktür nede barış tek dertleri teröristlere destek vermek ve ülkeyi bölmeye çalışmaktır. Orada yaşananları bütün herkes biliyor yakılan kuran ı kerimler, camiler vs buraya gelmiş bizden anlayış bekliyorsun ama az kaldı Rabbimin izniyle sizinde kökünüzü kazıyacağız. Yanarımda masum kürt kardeşlerimin bu alçaklara inanıp desteklemeleri, oy vermelerine yanarım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzBalık

bundan sonra hdp oyveren 30 yaş üstü lise mezun herkez tutuklanmalı lise 1 , üniye 2, lisans yapdana 4 yıl ceza verilmeli

Çocuk tecavüzcülerini destekleyen onlara arka çıkan ışid'e maddi manevi destek veren nusra'yı öso'yu özgürlük savaşçısı gören, bayırbucak türkmenleri adlı teröristleri destekleyen onlara arka çıkan partilere oy atanlar da tutuklansın senin mantığınla. hdp'ye oy verdim gram pişman değilim. akp'nin iğrenç yüzünü bir kez daha gösterdi bize işte bu süreçte. hazirandan önce cici-demokrat akp hazirandan sonra birden milliyetçiliğe, şehit kanından siyaset yapan bir parti haline geldi.

" hdp'ye oy verdim gram pişman değilim " ne demek biri açıklıyabilirmi ama lütfen ban yemicek şekilde açıklayın

• quote:

quote:

quote:

bundan sonra hdp oyveren 30 yaş üstü lise mezun herkez tutuklanmalı lise 1 , üniye 2, lisans yapdana 4 yıl ceza verilmeli

Çocuk tecavüzcülerini destekleyen onlara arka çıkan ışid'e maddi manevi destek veren nusra'yı öso'yu özgürlük savaşçısı gören, bayırbucak türkmenleri adlı teröristleri destekleyen onlara arka çıkan partilere oy atanlar da tutuklansın senin mantığınla. hdp'ye oy verdim gram pişman değilim. akp'nin iğrenç yüzünü bir kez daha gösterdi bize işte bu süreçte. hazirandan önce cici-demokrat akp hazirandan sonra birden milliyetçiliğe, şehit kanından siyaset yapan bir parti haline geldi.

" hdp'ye oy verdim gram pişman değilim " ne demek biri açıklıyabilirmi ama lütfen ban yemicek şekilde açıklayın

Hdp ye ov verdim demek. Sizin bu ülkede rahatca yaşamanız için canını kanını veren şehitlerimize ihanet ediyoruz demektir. Heleki pişman değilim demek bu ihanetin en uç noktasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West! -- 6 Nisan 2016; 0:26:37 >

• Hdp ne ermenisi ya bildiğin kürt. Ermeni diye bir masal uydurmuşsun kürtleri küstürmemek için herkeste buna inanacak sanıyorsunuz. Ülkedeki 20 milyon kürdün yanında 1 milyon ermeni olsa hdp ermeni mi olacak.
    O kadar sene geçti şu pkk ve hdp gibi şeylerin kürt olduğunu neden kabullenemediniz gitti. Sanki şırnak, hakkari gibi yerler vatan millet aşkıyla yanıp tutuşuyordu.
  • Rusya ile kanka olanlar gelmiş HDPyi eleştiriyor. Ermenistanı değil Rusyayı kınayın. Ermenistana her türlü ağır abilik yapan, ona bir fiske atana 10 yumruk atmak için bekleyen Rusyayı kınayın o kadar samimi iseniz!

• quote:

quote:

Dağdaki adı : pkk
    Meclisteki adı : hdp
    Iraktaki adı : ypg
    Suriyedeki adı : hpg

- - -

Hayattayken adı : KALLEŞ

Ölünce adı : LEŞ

Bu mesajımla beni banlama cürreti gösterecek admin varsa durmasın.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.