Bildirim
## HDR FOTOĞRAFLAR ## (105. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Değişik iki uygulamaquote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
İkinci Çalışmam
HDR Fotoğraf
Orjinal Fotoğraf
Alıntıları Göster
-
HDRquote:
Değişik iki uygulama
Alıntıları Göster
Orjinal
-
quote:
Orijinalden alıntı: GiJaL
jimi1984, çok güzel iki fotoğraf da. Ama 2. fotoğrafın tonlaması ayrı bi hoşuma gitti, çok hoş olmuşlar, eline sağlık..
Eyvallah hocam :) O zaman sen şunu da seversin :)
Bu benim en sevdiğim HDR'm :)
-
Bu da çok hoş ama öncekini tercih ederim.quote:
Orijinalden alıntı: jimi1984quote:
Orijinalden alıntı: GiJaL
jimi1984, çok güzel iki fotoğraf da. Ama 2. fotoğrafın tonlaması ayrı bi hoşuma gitti, çok hoş olmuşlar, eline sağlık..
Eyvallah hocam :) O zaman sen şunu da seversin :)
Bu benim en sevdiğim HDR'm :)
Alıntıları Göster
-
HDR Fotoquote:
Orijinalden alıntı: mushishi
Bu da çok hoş ama öncekini tercih ederim.
Alıntıları Göster
Orijinal Foto
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 1 Haziran 2011; 12:50:47 >
-
HDR Fotoquote:
HDR Foto
Orijinal Foto
Alıntıları Göster
Orijinal Foto
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 1 Haziran 2011; 15:38:50 >
-
quote:
HDR Foto
Orijinal Foto
Alıntıları Göster
-
-
-
Rasim888 hocam Bayadir foto koymuyordur
Güzel kare ve guzel HDR -
sağol yaşar kardeşim, fazla vaktim olmuyor fotoğraf çekmek için,arasıra çektiklerimi de paylaşmaya çalışıyorum elimden geldiğince,,,görmeyeli sende dslr kervanına katılmışın hayırlı olsun,nasıl memnunmusun makinandanquote:
Orijinalden alıntı: y@s@r
Rasim888 hocam Bayadir foto koymuyordur
Güzel kare ve guzel HDR -
quote:
Orijinalden alıntı: rasim888
sağol yaşar kardeşim, fazla vaktim olmuyor fotoğraf çekmek için,arasıra çektiklerimi de paylaşmaya çalışıyorum elimden geldiğince,,,görmeyeli sende dslr kervanına katılmışın hayırlı olsun,nasıl memnunmusun makinandan
evet katıldık en sonunda 60d ile memnunum ve keyifli bir hobi benim için. -
-
-
Çekmekten ziyade sonrasında fotoğrafları iyi işleyebilmek asıl mevzu HDR'da.quote:
Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_
Oha abi ya , nasıl çekiyorsunuz bunları anlamıyorum...
Alıntıları Göster -
Hocam bize de öğretinquote:
Çekmekten ziyade sonrasında fotoğrafları iyi işleyebilmek asıl mevzu HDR'da.
Alıntıları Göster -
Öğrenmek değil de deneye deneye, programları karıştıra karıştıra çok daha kolay çözebilirsiniz bu işi. İnternetten bir dünya kaynak ve anlatım var. Bir ucundan başlayın ufak ufak. Bir program kurup bilgisayarınıza deneyin hangi ayar nasıl bir etki yapıyormuş fotoğrafta diye.quote:
Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_
Hocam bize de öğretin
Alıntıları Göster
-
Hocam makine bile gelsin allahın izniyle başlayacağım bende. Zira PS duruyor bilgisayar portre üzerinde çalışmalar yapyorum ancak HDR hiç deneyemedim.quote:
Öğrenmek değil de deneye deneye, programları karıştıra karıştıra çok daha kolay çözebilirsiniz bu işi. İnternetten bir dünya kaynak ve anlatım var. Bir ucundan başlayın ufak ufak. Bir program kurup bilgisayarınıza deneyin hangi ayar nasıl bir etki yapıyormuş fotoğrafta diye.
Alıntıları Göster
HDR için resmi bir kaç farklı ISO -da çekmek gerekiyor değil mi hocam ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X