Şimdi Ara

## HDR FOTOĞRAFLAR ## (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.260
Cevap
14
Favori
166.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     ## HDR FOTOĞRAFLAR ##

• @isa2711

Hocam sen bu işi çözmüşsün.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguruyaniker -- 4 Ocak 2012; 17:11:06 >
  • @ reclakebrix mekan çok iyi filtremi takılıydı acaba tebrikler hepsi çok güzel
    @ uguruyaniker teşekkürler elimden geldiğince bişiler yapmaya çalışıyorum
  • HDR Çekimlerim - 3 fotoğraf birleştirilerek oluşturulmuştur.HDR için Photomatix programı kullanılmıştır.

## HDR FOTOĞRAFLAR ##

## HDR FOTOĞRAFLAR ##

## HDR FOTOĞRAFLAR ##

## HDR FOTOĞRAFLAR ##

• 2 ve 4 çok iyi tebrikler
  • Yorumlarsanız sevinirim
    ORJINAL:
     ## HDR FOTOĞRAFLAR ##

HDR:
     ## HDR FOTOĞRAFLAR ##

• @the_gunner

Bence biraz fazla abartı var. Ve noiselerde çok fazla. Bana kalırsa tek kareden değil de en az 3 kareden HDR yapın. Birde böle fotoğraf değil, daha çok taşlı yapılarda HDR daha etkili ve güzel oluyor
  •  ## HDR FOTOĞRAFLAR ##

## HDR FOTOĞRAFLAR ##

Photoshoptan hdr efekti vermeye çalıştım olmadı sizce nasıl olmuş?

• olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

quote:

Orijinalden alıntı: ::_Kosov@lı_::

Hamamönü mahallesi Ankara.

## HDR FOTOĞRAFLAR ##

Cok güzel bir fotoğraf olmus sanırsam sağdaki ve soldaki 3 lü grup aynı kişiler :)

Evet arkadan ve önden çekildikleri için pek fark eden olmamıştı.Dikkatinizden kaçmamış. :)

•  ## HDR FOTOĞRAFLAR ##
  •  ## HDR FOTOĞRAFLAR ##
  •  ## HDR FOTOĞRAFLAR ##
  • Gece HDR

## HDR FOTOĞRAFLAR ##
  • @ the_gunner ışık farkı çok fazla ise tripod ile 5 veya 7 kare çekin sizin çekmiş olduğunuz kare 5 tane ister bence yani tek kare raw dahi kurtarmaz,ayrıca düzgün bir kadraj güzel yumuşak bir ışık hdr nin kalitesini arttıracaktır.

@ reojuve photomatix + photoshop kullanırsanız maxsimum verimi alabilirsiniz.sade ps yetmiyor bence + sanki ink efectti verilmiş gibi kareye olmamış pek,denemeye devam

@ ::_Kosov@lı_:: kareler renkler güzel noise giderme işlemi çok uygulanmış gibi geldi bana.
  • @ isa2711 tavsiyeler için teşekkürler hocam deniycem :)

## HDR FOTOĞRAFLAR ##

## HDR FOTOĞRAFLAR ##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reojuve -- 21 Ocak 2012; 14:49:00 >
  • quote:

## HDR FOTOĞRAFLAR ##

Dostum fotograflar cok hosuma gıttı
    Kaç adet fotograftan ya da ne tür bı teknıkle ve hangı programları kullanarak yapıyorsun acaba HDR calısmalarını ?
  •  ## HDR FOTOĞRAFLAR ##

k7+85mm rokinon
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

quote:

## HDR FOTOĞRAFLAR ##

Dostum fotograflar cok hosuma gıttı
    Kaç adet fotograftan ya da ne tür bı teknıkle ve hangı programları kullanarak yapıyorsun acaba HDR calısmalarını ?

Fotoğraf sayısı değişken olabiliyor alıntı yaptığın panoramada 5 kare mevcut 5 karenin hepsi raw formatı.HDR Proğramı olarak Photomatik sonradan düzenlemer için ise Photo Stüdyo x proğramını kullanıyorum.Noisenin durumuna göre Neat image nois giderme proğramı kullanıyorum.HDR fotoğraflarda görselliği artıran en büyük etken bana göre bulutlardır, doğru zamanda ve güzel bir havada çekilmiş fotoğrafları düzenlemesi gayet kolay ve basit oluyor.

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.