Bildirim
## HDR FOTOĞRAFLAR ## (109. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sinop Erfelek Şelaleleri [HDR] by Hasan Naci, on Flickr
Hepsi 3 veya 5 kareden HDRlenmiştir.
-
@isa2711
Hocam sen bu işi çözmüşsün.
edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguruyaniker -- 4 Ocak 2012; 17:11:06 > -
@ reclakebrix mekan çok iyi filtremi takılıydı acaba tebrikler hepsi çok güzel
@ uguruyaniker teşekkürler elimden geldiğince bişiler yapmaya çalışıyorum -
HDR Çekimlerim - 3 fotoğraf birleştirilerek oluşturulmuştur.HDR için Photomatix programı kullanılmıştır.
-
2 ve 4 çok iyi tebrikler -
Yorumlarsanız sevinirim
ORJINAL:
HDR:
-
@the_gunner
Bence biraz fazla abartı var. Ve noiselerde çok fazla. Bana kalırsa tek kareden değil de en az 3 kareden HDR yapın. Birde böle fotoğraf değil, daha çok taşlı yapılarda HDR daha etkili ve güzel oluyor -
Photoshoptan hdr efekti vermeye çalıştım olmadı sizce nasıl olmuş?
-
olmamış -
-
-
-
-
-
@ the_gunner ışık farkı çok fazla ise tripod ile 5 veya 7 kare çekin sizin çekmiş olduğunuz kare 5 tane ister bence yani tek kare raw dahi kurtarmaz,ayrıca düzgün bir kadraj güzel yumuşak bir ışık hdr nin kalitesini arttıracaktır.
@ reojuve photomatix + photoshop kullanırsanız maxsimum verimi alabilirsiniz.sade ps yetmiyor bence + sanki ink efectti verilmiş gibi kareye olmamış pek,denemeye devam
@ ::_Kosov@lı_:: kareler renkler güzel noise giderme işlemi çok uygulanmış gibi geldi bana. -
@ isa2711 tavsiyeler için teşekkürler hocam deniycem :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reojuve -- 21 Ocak 2012; 14:49:00 > -
-
k7+85mm rokinon -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X