Şimdi Ara

## HDR FOTOĞRAFLAR ## (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.260
Cevap
14
Favori
166.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

## HDR FOTOĞRAFLAR ##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan911 -- 31 Ocak 2012; 17:22:17 >
  •  ## HDR FOTOĞRAFLAR ##

HDR'dir. 3 kare ile oluşturulmuştur.
  • @ ultraslan911 ilk deneme için çok iyi tebrikler.
    @ B.S.S. Güzel bir kare sade ps mi kullandınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isa2711

@ ultraslan911 ilk deneme için çok iyi tebrikler.

Ps yok fotoğrafta. Photomatix isimli prg i kullanıyorum. Çok kullanışlı bir program tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: isa2711

@ ultraslan911 ilk deneme için çok iyi tebrikler.

teşekkürler
  • söylicek kelime bulamıyorum
  •  ## HDR FOTOĞRAFLAR ##
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::_Kosov@lı_::

Fotoğraf sayısı değişken olabiliyor alıntı yaptığın panoramada 5 kare mevcut 5 karenin hepsi raw formatı.HDR Proğramı olarak Photomatik sonradan düzenlemer için ise Photo Stüdyo x proğramını kullanıyorum.Noisenin durumuna göre Neat image nois giderme proğramı kullanıyorum.HDR fotoğraflarda görselliği artıran en büyük etken bana göre bulutlardır, doğru zamanda ve güzel bir havada çekilmiş fotoğrafları düzenlemesi gayet kolay ve basit oluyor.

Teşekkür ederim cavabın ve detaylı bılgılendırme ıcın.Elıne saglık tekrardan.
  • Belki tepki alacam ama kendi fikrim, paylaşılan çoğu fotoğraf (aslında fotoğraf olmuyor artık) %90 kadarı, abartılı ve deforme edilmiş, gereksiz öne çıkarılmış ve kontrastı arttırılmış ama renkler sapmış... bence biraz daha hdr ın özüne göre davranıp fotoğraflar yapılsa daha iyi sonuçlar alınır.
  • bana kalırsa da bazı fotoğrafllar hdr nin hdr si olmuş.
    Resmi yaptıktan sonra üstüne sulu boyanın kalan suyu dökülmüş gibi.
  •  ## HDR FOTOĞRAFLAR ##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldcyclist -- 11 Mart 2012; 13:52:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Live Your Life

@Cem @mcroses
    yorumlarınızı kendi üstüme alaraktan cevap yazmak istiyorum. :) Bu işte yeni olduğum için henüz fazla bilgi donanımına sahip değilim. Sizlerin görüşünü almak gerçekten iyi oldu. Sanırım 3 pozlama ile daha iyi bir HDR fotoğrafa sahip olabilirim. teşekkürler

über-pro degilim ama amatör olarak baktığımda biraz daha ayarları kısarsan bazı fotolarda daha iyi sonuç alırız gibime geliyor
  • Aydınlar / Honaz / Denizli

## HDR FOTOĞRAFLAR ##

## HDR FOTOĞRAFLAR ##

## HDR FOTOĞRAFLAR ##

Sarayköy / Denizli

## HDR FOTOĞRAFLAR ##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILLIAMs -- 13 Mart 2012; 20:28:34 >

• Amatörüm,bişeyler yapmaya çalıştım.

## HDR FOTOĞRAFLAR ##
  •  ## HDR FOTOĞRAFLAR ##

## HDR FOTOĞRAFLAR ##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 9 Nisan 2012; 14:04:55 >

• Fenerbahçe parkı

## HDR FOTOĞRAFLAR ##
  • Tamron 17-50 HDR

## HDR FOTOĞRAFLAR ##

• İyi akşamlar,

HDR ile ilgili kendi tecrübemi paylaşmak isterim. Öncelikle bu link çok faydalı bence okunmalı

http://www.stuckincustoms.com/hdr-tutorial/

Orda tavsiye edilen programları buldum, RAW dosyasını photohsop ile açtım ve 5-7 tane farklı exposure değerleriyle JPG olarak kaydettim. Photomatix ile tüm fotoları açıp uygun bir HDR dönüşüm yapmasını sağladım.

Yine linkte bahsedilen ve photoshopun FILTER sekmesi altında eklenti olarak çıkan Noiseware Professional ve Topaz Adjust programlarını kurdum(kurduktan sonra photoshopta ilgili yerde çıktığını gördüm).

Önce noise yok ettim, sonra Topaz ile çok farklı seçeneklerde HDR denedim(burda yine ekstra oynamalar yapılabiliyor) ve ortaya şu sonuç çıktı eğer ekleyebilirsem buraya

## HDR FOTOĞRAFLAR ##

• bir de bu

## HDR FOTOĞRAFLAR ##
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.