Şimdi Ara

HDTurk.org Torrent Davetiye Dağıtımı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
14
Favori
14.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam davetiye yollarsanız gerçekten çok sevinirim.

umuy@hotmail.com

Çok saolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _illegal_

hocam davetiye yollarsanız gerçekten çok sevinirim.

umuy@hotmail.com

Çok saolun

Teşekkürler. Davetinizin başarıyla gönderildiği adres: umuy@hotmail.com

Spam vede gereksiz klasörlerini kontrol ediniz.
  • Fire.Sword kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Davetinizin başarıyla gönderildiği adres: greenfinces10@gmail.com
    Spam ve gereksiz kutularınızı kontrol ediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

dostum teşekkürler ama ben adresi yanlış yazmışım ya.

greenfinches10@gmail.com olacak. h harfini unutmuşum. zaten üstte yazdığım adres gmail'de yok. hdturk nasıl başarıyla göndermiş anlamadım. arena-tr de davetiye iptali var. eğer hdturk'te de davetiye iptal varsa iptal edip doğru adresime gönderebilir misin acaba. kusura bakma seni boşa yordum.

Teşekkürler. Davetinizin başarıyla gönderildiği adres: greenfinches10@gmail.com
  • hocam ben de alabilir miyim axen_54@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lagari Hasan Çelebi

hocam ben de alabilir miyim axen_54@hotmail.com

Teşekkürler. Davetinizin başarıyla gönderildiği adres: axen_54@hotmail.com
    Spam ve gereksiz kutularınızı kontrol ediniz.
  • Davetiye Dağıtımlarımız bugün itibari ile durdurulmuştur. Tekrardan davetiye dağıtımı olursa bu konu altında sizlere belirtilecektir.
    Davetiye talebinde bulunsanız da şuanda sonra davetiye gönderilmeyecektir.
  • Hdturk sorunları çözmek yerine görmezden gelen bir torrent sitesiymiş. üye olmadığıma sevindim. halihazırda arena-tr, turktorrent, tora, bitturk, turkseed ve turknova ya üyeyim zaten. hdturk'u burda görüp deniyim dedim de adamlar sistemlerinin gmail ile sorunlu olduğunu bile bilmeyecek kadar olaydan bir haberler Bir de önde gelen torrent sitesi diyor adam Siz önde gelen torrent sitesiyseniz arena-tr, turk torrent ve bitturk ne oluyor peki. Hiçbirinin yanına bile yaklaşamazsınız. hatta turkseed yeni açılmasına rağmen adım gibi eminim onun bile yarısı kadar iyi değilsinizdir.

turkseed yeni açılmasına rağmen oldukça kaliteli duruyor. hdturk davetiyesi zaten durdurulduğuna göre bu konuyu gören arkadaşlar halihazırda üyelikleri açık olan turkseed'e üye olabilirler. 1 aydır kullanıyorum. içeriği ve hızı oldukça iyi. böyle devam ederlerse ilerde bir arena-tr, bir turk torent olabilirler.

http://www.turkseed.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

Hdturk sorunları çözmek yerine görmezden gelen bir torrent sitesiymiş. üye olmadığıma sevindim. halihazırda arena-tr, turktorrent, tora, bitturk, turkseed ve turknova ya üyeyim zaten. hdturk'u burda görüp deniyim dedim de adamlar sistemlerinin gmail ile sorunlu olduğunu bile bilmeyecek kadar olaydan bir haberler Bir de önde gelen torrent sitesi diyor adam Siz önde gelen torrent sitesiyseniz arena-tr, turk torrent ve bitturk ne oluyor peki. Hiçbirinin yanına bile yaklaşamazsınız. hatta turkseed yeni açılmasına rağmen adım gibi eminim onun bile yarısı kadar iyi değilsinizdir.

turkseed yeni açılmasına rağmen oldukça kaliteli duruyor. hdturk davetiyesi zaten durdurulduğuna göre bu konuyu gören arkadaşlar halihazırda üyelikleri açık olan turkseed'e üye olabilirler. 1 aydır kullanıyorum. içeriği ve hızı oldukça iyi. böyle devam ederlerse ilerde bir arena-tr, bir turk torent olabilirler.

http://www.turkseed.com

bunlar reklam kokan hareketler gibi. Gerek varmı böyle şeylere. Üye bile olmadığınızı söylediğiniz hiçbir fikrinizin olmadığı bir site hakkında bu şekilde konuşmak ne kadar doğru acaba. Sistemimizin gmaille sorunluğu olduğunu söylüyorsunuzda sitede binlerce gmail adresi ile kayıtlı kullanıcı var onlar bu siteye nasıl üye olmuşlar acaba. Demekki gmail bile adam seçiyor sanırım sizin bakış açınızla bakarsak. Hayatta hiçbirşey 4/4 lük değil sayın fire.sword. Hatalar olacak eksikler olacak mutlaka bunlarıda bir şekilde el ele verip çözebiliriz. Yeri gelir kendi içimizde çözeriz yeri gelir dışarıdan destek alır çözeriz. yeri gelir elimizden gelen herşeyi yaptığımız halde çözemeyebilirizde. Ama karalamaya iftira atmaya gerek yok. Şuanda siz hdturku kötüleyerek türkseedi övdüğünüzü mü sanıyorsunuz. Eğer amacınız kendizi bizden üstün göstermekse daha fazla küçülmeyin bu şekilde davranıp.

Birde şunu belirteyim türk torrent sitelerinin bu şekilde davranmaları yardımlaşma ve dayanışma ile elbirliği yapmamsı türkiyede torrent mantığının vede paylaşım mantığının gelişmemesi, seed etmenin neden gerekli olduğu hakkında kimsenin bilgisinin olmaması hit run yapmayı doğruymuş gibi görmeye sebep oluyor. Bir siteden bir sunum alıp sunduğunuzda sitelerin TAG larını silip kendinin TAG ını yazmalar vs.vs.vs. daha bir sürü şey. Eğer torrentçiler olarak biz birimize b..k atacağımıza el ele versek üyelerimizi bilinçlendirsek çalıp kaçmak yerine onları paylaşmayı göstersek daha iyi olmazmı? yada site yöneticileri olarak birbirimizin emeklerine saygı göstersek sunumlarımızı paylaşırken site TAG larını silmesek birbirimizde olmayan sunumları bu şekilde paylaşsak destek olsak olmaz mı? Ama yok illa savaş halinde olucaz. Elin gavuru okur atomu böler bizimkisi okur milleti böler. buna benziyor bu torrent ortamı TRde.

Lütfen sitenizin reklamını yapacaksanızda doğru düzgün yapın millete çamur atmadan kendi artılarınızı vede eksilerinizide bilerek ve dürüstçe belirterek. Hatalarımızı kabul ederek yapalım bu işi.
  • öncelikle turkseed'i zan altında bırakmamak için söyleyim, turkseed'in sahibi, yöneticisi falan değilim. normal bir kullanıcıyım. bu da resmi.

HDTurk.org Torrent Davetiye Dağıtımı

Sonra konuya gelirsek, mesaj sayımdan bu forumda uzun zamandır bulunduğumu anlamışsınızdır zaten. bu forumda genelde kullanıclar kullanıp beğendikleri ürünleri, siteleri vs. överken, beğenmediklerini veya sorun yaşadıklarını gömerler - dile getirirler. Gerçi sadece forumda değil, gerçek hayatta ta bu böyledir. Her neyse söylemek istediğim, sizinle özel olarak kişisel bir sorunum yok yani. ayrıca mesajımda sadece turkseed'i değil, aynı zamanda arena, turktorrent ve bitturk'ü de övdüğümü görebilirsiniz, turkseed yeni olduğu ve üyelikleri açık olduğu için, ve kullanıp mumnun olduğum için kayıt olmak isteyenlere link verdim sadece. Ki bunu da siz üyelikleri kapatııktan sonra yaptım. yani sizden üye çalıp, turkseed'e katma gibi bir derdim yok.

sonra üye olmadığım bir siteyi nasıl kötülediğimi söylemişsiniz. Sonuçta o siteyi siz yönetiyorsunuz. Kullanıcılarını önemsemeyen bir site ne kadar başarılı olabilir ki.ben size sorun olduğunu söyledim, sorun ile ilgili cevap bile yazmaya tenezzül etmediniz. bunu dile getirdiğimde ise hemen roman gibi satırları döşemişsiniz.
    size sorun olduğunu, davetiyenin gelmediğini, hatta mesajın gelmediğine dair ss attığım vakit nerdeydiniz? Neden o zaman gmail ile sorun yok, isterseniz tekrar gönderelim gibi kullanıcıları önemsediğinizi gösteren bir cevap yazmadınız. çünkü umrunuzda değil, ben üye olmazsan başkası olur. nasıl olsa dh, forumshiftdelete, face. her yerde davetiye dağıtıyordunuz. Benim gibi sorun yaşayan kişiler, uğraşmaya değmez değil mi? ayrıca diğer sitelerde de gördüm. gmail ve mail.ru ile sorun yaşayıp yazanlara yine cevap vermeye tenezzül etmemişsiniz. Tek sorun yaşayan ben değilim yani.

Son olarak sizi neden kötülediğime taktığınızı anlamadım. ben mesajımda yazdım, hdturk davetiyeleri zaten durdurulduğuna göre, bir torrent sitesine üye olmak isteyenler üyelikleri açık turkseed'e üye olabilirler. Yani ben sizi kötülesem ne olur, insanlar sitenize üye olmaz mı? ee siz zaten yeni üye istemiyorsunuz ki, sorun ne o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 5 Temmuz 2016; 16:13:28 >
  • Bakın roman gibi dediğiniz yazı sizin yazdığınız kadar buyrun bana söyleyin bana konun ile ilgili mesaj atıp ta sorununa çözüm bulmaya çalışmadığım yada yardımcı olmadığım birisi desin ki ben sana yazdım sen cevap vermedin. Davetiye gitmeyen kullanıcılara kişisel mail hesabından davetiye linki yolladım. Gene akebinde mail onaylaması yapamayanların maillerini elle onaylayıp gerek özelden gerek forum üzerinden geri bildirimde bulundum. Davetiye dağıtmayı bıraktığımız yok sadece davetiye dağıtımına ek koşul koyduk. Dedik ki diğer torrent sitelerinden resim alın download ve upload miktarlarınıza bakalım ona göre davetiye yollayalım. Bunun sebebi bir önceki mesajımda belirttim. Hit run yapan çok kullanıcı var ve bunlar sistem tarafından otomatik banlanıyorlar sonra gelip tekrar başka maille davetiye alıyorlar. Gene hit run yapıyorlar. Amacımız burada paylaşımı arttırmak üyelere daha fazla ulaşılabilir sunumlar sağlamak. Siz çalar giderseniz başkaları çalar giderse. Sizden bizden sonra sunumu indirmek isteyenler kaynak bulamaz. Amaç burada kişileri bilinçlendirmek. Ödül varsa cezada var. Diğer sitelerden resim istiyoruz çünkü kaliteli kullanıcıların sayısını arttırmak istiyoruz. Amacımız bu.

Bakın eleştirilerinize saygı duyuyorum. Elbette ki konuşucaz. Eksiklerimizi artılarımızı söylicez. Ama kırmadan üzmeden güzel ve kibar dille yapıcaz bunu. Forumda mesaj sayınız fazlalığı değil sizin kişiliğiniz belirler kalitenizi benim mesaj sayımın az olması yada yeni üye olmam bunu değiştirmez. Genede uyarılarınız eleştirilerinizi üzmeden gücendirmeden yapabilirsiniz. Saygı duyarız ve teşekkür ederiz.

• Bir davetiye de bana gönderirseniz sevinirim.

gallagher@mail.com.tr
  • bir davetiye kodu bende alabilrmiyim :)
    leohazard99@gmail.com
  • ahmet3118@hotmail.com

teşekkürler
  • banada davetiye yollarmısınız acaba şimdiden teşekkürler

dlnydgd@gmail.com

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • varsa bende davetiye alabilirmiyim acaba

dlnydgd@gmail.com

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam banada bir davetiye gonderirmisiniz
    asilhakanokan@gmail.com

• criminal57 C kullanıcısına yanıt
    hocam elinizde fazladan varsa davetiye kodu bende alabilirmiyim
    batuhanyazici1287@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stackman -- 22 Temmuz 2016; 16:29:09 >
  • Bende alabilirmiyim ?

jonsnow100001@gmail.com
  • Merhaba, rica etsem bana da bir davetiye gönderebilir misiniz? Teşekkürler

barispaten@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.