Şimdi Ara

HEAD & SHOULDERS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Head & Shoulders (Mentollü) şampuanın arkasında "Gözle teması önleyin.Temas halinde bol suyla yıkayınız" gibi birşey yazıyor.Gözle teması halinde ne olur ve göze ne zarar verir acaba - bilgisi olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neverwinter Days -- 25 Şubat 2007; 18:10:22 >

• yukarı.
  • Her şampuan'da öyle zaten sadece Heal Shoulders'de değil ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: KanYe_wEsT

Her şampuan'da öyle zaten sadece Heal Shoulders'de değil ki

dostum sanırım gözü yakıyor..başka bir tahribat vericeğini sanmıyorum
  • mentol nane esansından elde edilen organik bir bileşik.solunum sistemi rahatsızlıklarında da kullanılıyor. kimi insana ferahlık serinlik hissi verirken kimini de rahatsız ediyor. hatta alerji olanı bile duydum. ben de aynı şampuanın mentollüsünden aldım fakat çok rahatsız hissettim kendimi bir yıkamadan sonra kullanmadım. göze giden her şampuan gözü yakabilir bu şampuanın extra bir şey yapacağını zannetmiyorum. belki mentolden dolayı biraz daha yakabilir bol soğuk suyla gözü yıkayınca sakıncalı bir şey olmaz sanırım . olursa da doktora danışmakta fayda var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablo1907

quote:

Orjinalden alıntı: KanYe_wEsT

Her şampuan'da öyle zaten sadece Heal Shoulders'de değil ki

dostum sanırım gözü yakıyor..başka bir tahribat vericeğini sanmıyorum

Eheueheu
    Arkadaşa katılıyorum.Bana da gözü yakıyor gibi geldi
    Bu arada bende o şampuanı kullanıyorum çok memnunum.

• azıcık gözün yanabilir onu da bol suyla yıkarsın geçer... bir şey olmaz daha fazla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sadece gözün yanar bir şey olmaz bu güne kadar bütün şampuanlar gözüme kaçtı sadece gözümü yaktılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.