Şimdi Ara

Osis Mess Up vs Toni & Guy Styling Putty

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yılbaşında osis mess up almıştım. 5 ay içinde bitti. ilk başlarda güzeldi; ilk kullanım güzel bi etki yaratmıştı ama sonrasında tatmin etmemeye başladı.
    Toni & Guy styling pomade'i gördüm internette. Etap 3200s makine ile birlikte bir wax almak istiyorum.

Aradığım özellikler:

1) Mat görünüm
    2) Mess up'tan daha iyi bir tutuş.

Alabileceğim waxlar:

1) Toni & Guy

2) Mess Up (son seçenek)

3) Osmo Clay (25ml Deneme amaçlı alabilirim)

4) Osis Rough (bunu ilk defa duydum)

5) Osmo Matte Clay Extreme Mat

Arkadaşlar saç tipimi bilmiyorum ama siz beni anladınız, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smartyy -- 5 Haziran 2015; 18:16:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Smartyy

Öncelikle merhaba,

yılbaşında osis mess up almıştım. 5 ay içinde bitti. ilk başlarda güzeldi; ilk kullanım güzel bi etki yaratmıştı ama sonrasında tatmin etmemeye başladı.
    Toni & Guy styling pomade'i gördüm internette. Etap 3200s makine ile birlikte bir wax almak istiyorum.

Aradığım özellikler:

1) Mat görünüm

Alabileceğim waxlar:

1) Toni & Guy

2) Mess Up (son seçenek)

Schwarzkop 3DMEN Texture Clay önerebilirim ve elimde garantili babyliss k ruso profesyonel fön makinesi var, etapdan daha iyidir.

• deepfear7 kullanıcısına yanıt
    3D Men Texture Clay ve Osmo clay Mat arasında nasıl bir fark var acaba hocam?

Makine için de öğrenciyim, taksitle almayacak olsam düşünebilirdim ama yayabildiğim kadar taksite yayıcam teşekkür ederim
  • osmo clay ve osis rough rubber hayatımda gördüğüm en berbat 2 wax diyebilirim sana toni&guy styling putty çok iyi fakat tutuculuğu yok türkiyeye yeni giren watsonsda gördüğüm styling clay var onun tutuculuğu daha iyi sanırsam pek bilgim yok tigi matte separation tutuculuğu iyidir ve mat onu deneyebilirsin hafif parlık olsun dersen osis flexwax çok iyidir
  • quote:

3D Men Texture Clay ve Osmo clay Mat arasında nasıl bir fark var acaba hocam?

Makine için de öğrenciyim, taksitle almayacak olsam düşünebilirdim ama yayabildiğim kadar taksite yayıcam teşekkür ederim

Osmo Clay saçı yağlı gösteriyor, ben kullandım hiç tavsiye etmem ama 3dmen mat göünüm oluşturur ve hacim verir.
  • quote:

Öncelikle merhaba,

Aradığım özellikler:

1) Mat görünüm

Alabileceğim waxlar:

1) Toni & Guy

2) Mess Up (son seçenek)

toni&guy styling putty yada american crew fiber sprey olarak schwarzkopf taft (schwarzkopf taft benım kullandığım en güçlü sprey şuana kadar 10 20 çeşit sprey değiştirdim ama bu bir başka çok az bezelye büyüklüğü kadar wax sür üstünede bu spreyi göm saçların 10 saat oldugu gibi donar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.