Şimdi Ara

Osis mess-up kullanıcıları içeri lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
19.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Osis mess-up almayı dşünüyorum fiyatı ne kadardır ? Saça nasıl bir etkisi vardı ? Bunu sürdüğümüzde saçı tutması için sprey kullanmak gerekli midir ? Kolay şekil verilebilir mi ? Fiyatı pahalı diye duydum , vereceğimiz para değer mi ? Kaç ay gider ? (Orta uzunlukta saç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesno -- 25 Ocak 2011; 22:08:06 >

• Beyler aynı soruları bende soruyorum ancak fiyatı 30,35 ytl arası kuaförlerde.Gittigidiyordan alırsan 22 ytl ye bulursun kargoyla 30a gelir sanırım.
     Osis mess-up  kullanıcıları içeri lütfen

Ayrıca bu içindeki madde bal mumu gibi olan mı yoksa yumuşak mı bu ? Bu soru benim için çok önemli lütfen cevaplarınızı bekliyorum,sprey kullanmadan da tutuculuğu iyi mi bunu da cevaplarsanız çok iyi olur.
  • 35 TL'ye aldım senin ne sıkla kullanıcağına bağlı yani ne kadar sürede biter bilmiyorum akşama saçını yıkarsan bişey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alejandro01

35 TL'ye aldım senin ne sıkla kullanıcağına bağlı yani ne kadar sürede biter bilmiyorum akşama saçını yıkarsan bişey olmaz.

İstisna durumlar hariç hergün kullanıcam kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alejandro01

35 TL'ye aldım senin ne sıkla kullanıcağına bağlı yani ne kadar sürede biter bilmiyorum akşama saçını yıkarsan bişey olmaz.

Hocam bir zahmet benim sorularımı da cevaplar mısın
  • Hocam kesinlikle bu ürün profesyonel işi.Yani fönun kesinlikle prof olucak onuda ancak iyi bir fönu iyi bir kuaför çeker..

Oyuzden tavsiye etmiyorum

egosun parlak ıslak waxını öneririm 7.5 tl fiyatına göre müthiş bir ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerzavatçı -- 25 Ocak 2011; 22:29:32 >
  • Hocam neden profesyonel işi olsun.Altı üstü bir wax.Az az sürüyorum zaten önleri kaldırmak için yeterli jöle falan kullanmayı sevmiyorum.Zaten wax kullanıyorum ama kaliteli birşey olsun istedim eğer kullandıysan tutuculuğu hakkında yorum yapabilir misin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiverStyx

Hocam neden profesyonel işi olsun.Altı üstü bir wax.Az az sürüyorum zaten önleri kaldırmak için yeterli jöle falan kullanmayı sevmiyorum.Zaten wax kullanıyorum ama kaliteli birşey olsun istedim eğer kullandıysan tutuculuğu hakkında yorum yapabilir misin.

Hocam bak iyi fön çekilmezse saça hele hele saçında ince telli değilse yada iyi bir kesim yapılmamışsa(ara makaslı,katlı kesim)

Kesinlikle birbirine girer saç.Profesyonel kullanım için o yüzden..İyi fön çekemezsen elinde patlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerzavatçı -- 25 Ocak 2011; 22:33:53 >
  • arkadaşın dediğine katılmıyorum (eğer onun dediği gibi olsaydı dakka başı kuaföre gitmek gerekirdi sanırım)

ancak tabiki de iyi bir sonuç için saçına iyi bir kesim yaptırman gerekir.. onun dışında tutuculuğu hakkında bilgim olmamasına rağmen eğer ürünü kullandıktan sonra tutuculuğundan memnun olmazsan sabitleştirici saç spreylerinden kullanarak bu sorunu ortadan kaldırabilirsin (benim önerim taft ın mor renkli sanırım 4 numara sabitleştiricisi.gayet iyi tutuyor saçı. 10 tl fln)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerzavatçı

quote:

Hocam neden profesyonel işi olsun.Altı üstü bir wax.Az az sürüyorum zaten önleri kaldırmak için yeterli jöle falan kullanmayı sevmiyorum.Zaten wax kullanıyorum ama kaliteli birşey olsun istedim eğer kullandıysan tutuculuğu hakkında yorum yapabilir misin.

Hocam bak iyi fön çekilmezse saça hele hele saçında ince telli değilse yada iyi bir kesim yapılmamışsa(ara makaslı,katlı kesim)

Kesinlikle birbirine girer saç.Profesyonel kullanım için o yüzden..İyi fön çekemezsen elinde patlar

KanKa Osis'e yakın bi marka önerebilir misin?

• Önerim
     Osis mess-up  kullanıcıları içeri lütfen

5-6 lira bişey ama gerçekten güzel!
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonymm

arkadaşın dediğine katılmıyorum (eğer onun dediği gibi olsaydı dakka başı kuaföre gitmek gerekirdi sanırım)

ancak tabiki de iyi bir sonuç için saçına iyi bir kesim yaptırman gerekir.. onun dışında tutuculuğu hakkında bilgim olmamasına rağmen eğer ürünü kullandıktan sonra tutuculuğundan memnun olmazsan sabitleştirici saç spreylerinden kullanarak bu sorunu ortadan kaldırabilirsin (benim önerim taft ın mor renkli sanırım 4 numara sabitleştiricisi.gayet iyi tutuyor saçı. 10 tl fln)

Hocam ürünü kullanın ne demek isteğimi anlarsınız

• quote:

Beyler aynı soruları bende soruyorum ancak fiyatı 30,35 ytl arası kuaförlerde.Gittigidiyordan alırsan 22 ytl ye bulursun kargoyla 30a gelir sanırım.

Ayrıca bu içindeki madde bal mumu gibi olan mı yoksa yumuşak mı bu ? Bu soru benim için çok önemli lütfen cevaplarınızı bekliyorum,sprey kullanmadan da tutuculuğu iyi mi bunu da cevaplarsanız çok iyi olur.

ALLAH KAHRETSIN YA ŞURADA YAZDIĞIM SORUYA BIRISI CEVAP VERSIN BEYLER ÇILDIRICAM BILEREK YAPIYORSUNUZ SANIRIM.SAKINIM TAMAM AMA BOYLE YAPMAYIN YANI ONA GORE ALICAM AZ PARA DEGIL.
  • Hocam balmumu gibi sert yani o yüzden düzgün kullanılmadığı zaman saç karışır birbirine girer
  • http://www.youtube.com/watch?v=r9XVWhxZPco

Peki bu videodaki osis mess up değil mi ? Bal mumu gibi değil bu hem yumuşak hemde tam istediğim gibi çok güzel şekil aldı saçlar.
  • evetbu videodaki ama serttir doğru dokunuşlar yapmazsan patlarsın adamda tek dokunuş yapıyor farkındaysan
  • Sorularıma tam anlamıyla cevap veren olmadı maalesef , benim için kullanımınında kolay olması lazım ne önerirsiniz peki bu iyi değilse ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesno

Sorularıma tam anlamıyla cevap veren olmadı maalesef , benim için kullanımınında kolay olması lazım ne önerirsiniz peki bu iyi değilse ??
  • quote:

quote:

Sorularıma tam anlamıyla cevap veren olmadı maalesef , benim için kullanımınında kolay olması lazım ne önerirsiniz peki bu iyi değilse ??

egosun waxları gayet iyi. onun dışında sector wax ı öneririm.

fiyatı çok çok ucuz 5tl kadar ucuz ama performans çok iyi
  • helall saçlar osis ++++
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.