Şimdi Ara

Osis mess-up kullanıcıları içeri lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
3
Favori
19.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Osis Mess Up kullanmaya başlayacağım bende..Saç köpüğü falan memnun kalmıyorum..2-3 saat sonrasında saçlar yine sabahki haline dönüyor..
    Fakat birşey merak ediyorum ; saçlarım hafiften dökülüyor ve Minoxil Forte kullanacağım.Osis'i Forte ile kullanan var mı ? Osis jöle'ler gibi saçların dökülmesine neden oluyor mu ?
  • Arkadaşlar bende bugün aldım. Kıl gibi gri bir rengi var. İçinde küçük küçük siyah şeyler var.. Kokusu çok güzel gittigidiyodan aldım. 25 tl ye.. Sizce orjinal midir.
  • Aslında beyaz gibi ama içinde siyah siyah minicik partikuller var.o yüzden gri gibi duruyor
  • Osis kaliteli bir ürün fakat o kadar para vermektense kuru bi wax kullanırsanız fiyatı 7-10 lira arası aynı istediğiniz şekli ve kuruluğu sağlar ;)
  • Balmumu kıvamında olanalr kullanılmıyor , iyice eritmek gerekiyor ve güzel saça sürmek lazım

Beceremedim attım

Bu krem kıvamında bir şey mi bende merak ettim
  • Osis Flex Wax kullanıyorum,orijinalini yaklaşık 40 tl'ye almıştım,arko krem tadında bir wax,yumuşak ve kokulu,cidden harikulade,kesinlikle alın,pişman olmazsınız.
  • nerde satiliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Osis Flex Wax kullanıyorum,orijinalini yaklaşık 40 tl'ye almıştım,arko krem tadında bir wax,yumuşak ve kokulu,cidden harikulade,kesinlikle alın,pişman olmazsınız.

Hocam flex wax parlak olan mı?Ayrıca tutuculuğu osis den daha mı iyi?Çünkü osis hiç tutmuyor.3 Liraya aldığım wax daha iyi tutuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCnR06

quote:

Orijinalden alıntı: faho

Osis Flex Wax kullanıyorum,orijinalini yaklaşık 40 tl'ye almıştım,arko krem tadında bir wax,yumuşak ve kokulu,cidden harikulade,kesinlikle alın,pişman olmazsınız.

Hocam flex wax parlak olan mı?Ayrıca tutuculuğu osis den daha mı iyi?Çünkü osis hiç tutmuyor.3 Liraya aldığım wax daha iyi tutuyor.

Flex wax firmanın wax ürünü,bence daha iyi tutuyor,hem hafiften ıslak görünüm de sağlıyor ama saçınıza wax sürdüğünüz kimse iddia edemez o derece de şeffaf.

Çok az bir parmak ucu alımı ile işinizi görüyor.Ben 7-8 ay kullanıyorum bir kutuyu.
     Osis mess-up  kullanıcıları içeri lütfen

• ARkadaşlar 10 liraya bi wax alın osis alıcağınıza demişssiniz de. o 10 liralık waxlar bi kere osis den daha az gidiyor. Pahalı ama az miktarı çok iş görüyor. Ayrıca saçta kesinlikle kalıntı bırakmıyor. Çok memnunum osis in flex wax ve mess up ını kullanıyorum. Herkese tavsiye ederim.
  • osisle çok kolay ?ekil verebilirsin ama sprey kullanmak ?art.ben hergün kullanyyorum eylül-ekim gibi almy?tym ?uan tam kutunun yarysyndayym.

ekleme: egos, morfose gibi 10 liraya alaca?ynyz waxlar sert oldu?u için osisten çok daha iyi saçy tutar.osis kullanacaksanyz sprey ?art.saçy kysa olanlarlar morfose turuncu wax alabilir sadece önleri kaldyrmak için, egos biraz daha parlak gösteriyor.ama saçyn geneline bir ?ekil verecekseniz, biraz uzunsa saçynyz ve do?al bir görüntü olu?masyny istiyorsanyz 10 liralyk waxlar osisin yanyna yakla?amaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdReNaLiN.int -- 13 Ocak 2014; 11:04:45 >
  • faho kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum . O zaman bu ay Flex Wax alacaz Peki önerdiğiniz sprey var mı?
  • Yorumları okuduktan sonra bende wax yatırırımımı osis flexwax'tan yana kullanmaya karar verdim . İyi varsınız DH . :)
  • Terliksi İnsan kullanıcısına yanıt
    öncelikler merhaba benim saçım çok incetelli yani prasa gibi bişey :) fön le önlerimi kaldırıp waxlada istedğim tarafa yatırıyorum mess up sipariş ettim yalnız çok arada kaldm sizce flex wax nasıl ? ürünü iptal edip onu getirtedebilriim yalnız acil cevap verirseniz sevinirim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.