Şimdi Ara

headphone amplifier'lar acil yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fiio e6 veya e7 headphone amplifier ve LAD mıdır nedir bu kablodan almayı düşünüyorum. Amazon.com'da ATH-M50 ile beraber alıcaktım ama bu 2 ürünün gönderilemeyeceğini söylediler nedenini bilimiyorum. sansa clip+ ve ath-m50 ile kullanacağım bu anfiyi.

istanbulda nerede bulabilirim?

• Amazon her elektronik ürünü Türkiye' ye göndermiyor sanırım ondan göndermemişler. Yurt içinde sıfır satılan bir yer yok diye biliyorum ama emin değilim. 2. el satanlar olur arada. İlla amazondan almanıza gerek yok başka sitelerde de bulunabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.dealextreme.com bu siteden alabilirsin kargoları maximum 30-40 günde geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: John

www.dealextreme.com bu siteden alabilirsin kargoları maximum 30-40 günde geliyor

yürüyerek mi getiriyolar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: refik1995

quote:

www.dealextreme.com bu siteden alabilirsin kargoları maximum 30-40 günde geliyor

çinden geliyor kargo ücreti vermiyorsun
  • quote:

quote:

Muahah kahkaha attım gece gece nedense çok komik geldi saol hocam :D Neden beleş ki kargo adam tee çinden türkiyeye yürüyör yazık o emeğe :D

• quote:

quote:

quote:

hocam allahaşkına 20 lira vereyim 10 güne getirsinler napayım 40 günde gelen bedava kargoyu...

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam allahaşkına 20 lira vereyim 10 güne getirsinler napayım 40 günde gelen bedava kargoyu...

sakin olun gençler max 40 dedim 10 günde de geliyor arada, durumu belli olmadığı için söylüyorum o kadar da dalga geçilecek bir durum yok ortada

• http://www.mp4nation.net/headphones-amps/headphones-earphones-1/fiio-audio-products/fiio-e11-portable-headphone-amplifier
    kargo da ücretsiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fosther -- 26 Temmuz 2012; 10:05:56 >
  • e7den farkı ne e11in? e7 niye bu kadar pahalı?
  • bu amplifier'ler ne işe yarar bilgi verebilecek arkadaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: araknafobia

bu amplifier'ler ne işe yarar bilgi verebilecek arkadaş var mı?

bu kulaklığa olmazsa olmaz diyorlardı , ses kalitesini inanılmaz arttırıyormuş bilmiyorum.
  • Aslında her mp3 ün içinde minik bir amfi var. Bu alınan amfiler ekstra. Ses karakterıni eğer bişeye benzeyen bir amfiyse ve kulaklık kulak içi değilse bayağı değiştirir. Ama en dandik bir amfi bile ses şiddetini bayağı artırır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Aslında her mp3 ün içinde minik bir amfi var. Bu alınan amfiler ekstra. Ses karakterıni eğer bişeye benzeyen bir amfiyse ve kulaklık kulak içi değilse bayağı değiştirir. Ama en dandik bir amfi bile ses şiddetini bayağı artırır.

ath m50 ve sansa clip + ile e7 kullanırsak uçarız diyorsun yani hocam
  • Genelde Fiio nun e6 e11 ve e17 ürünlerini alıyorlar. FP ürünleri heralde. Bir de ibasso var alternatif. Bu arada M50 amfiye iyi tepki veren bir alet olması lazım. Amfisiz olmaz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 27 Temmuz 2012; 0:09:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Aslında her mp3 ün içinde minik bir amfi var. Bu alınan amfiler ekstra. Ses karakterıni eğer bişeye benzeyen bir amfiyse ve kulaklık kulak içi değilse bayağı değiştirir. Ama en dandik bir amfi bile ses şiddetini bayağı artırır.

amfi konusunda biraz yabancıyım. Şu anlamı çıkardım sadece kulaklık yetmez.Ona yeterince gücü verecek bir ses aygıtı mı lazım?

Ben müziği hep telefondan dinlerim 5800 var. En uyduruk dediğiniz yada alınması en iadeal amfiler ve fiyatları nelerdir?Ucuz ve uygun olması tercihdir
  • Millet Fiio E6 alıyor belki bir bildikleri vardır...

• Mdr 7506 kulaklığımdan iphone'la müzik dinlerken ses gelmezken, E6 aldıktan sonra kulaklık resmen coştu. Sesi artırmak konusunda kesinlikle işe yarıyor. Ses kalitesini artırma konusunda L9 kablosuyla beraber kullanılmasını tavsiye ediyorlardı, bende öyle yaptım...
  • quote:

e7den farkı ne e11in? e7 niye bu kadar pahalı?

E7 hem amfi hem dac içeriyor(ses kartı olarak usb'den kullanılabılır)
    eğer dac'ını kullanmayacaksanız sadece amfi istıyorsanız e11 alın.e7'nin amfisi çok güclü değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.