ilk olarak herkese merhaba , yaklaşık bütçem 200 tl 250 -260 a çıkabilirim ama bunu pek istemiyorum ama degecekse zorlayabilirm. 3 yıl kadar Cod4 oynuyorum artık lan game turnuvalarına katılcam ve sağlam güzel bi headset ihtiyacım var. şuanda sennheiser hd407 kullanıyorum jac girism bozuldugu için 5 tllik usb ses kartlarından aldım ama artık yetersiz geliyor.. şunuda belirtiyim laptopumun dahili onboard ses kartını kullanıyorum usb ses kartıda gerekicektir büyük ihtimal , mikrofon olması tercihimdir
aklımda sennheiser pc323D usb-- pc 320 , roccat kone , sb 3d alpha , PLANTRONICS Gamecom serisinden olabilir , CREATIVE Fatal1ty gibi headsetler olabilir , steelseries siberia v2 de olabilir ama ses kartıyla çok pahalıya gelir ... yardımlarınızı , tavsiyelerinizi bekliyorum.teşekkürler
roccat kave ve creative 5+1 ses karti yapabilirsin 300lira civarina gelir sana eger imkanin yoksa tabiki senhiser pc323d al hem uzerinde ses kartida var ekstra ses kartina para vermezsin
3d alpha filan dusunme malzeme kalitesi cok kotu yorumlar bu yonde ilk tercihin ses kartli modeller olsun yoksa diger tercihi goz onune getiririsin
kavenin usb girisinden 5+1 desteği alamıyormuyuz ? öyleyse 323d öne cıkar.. birde AKG GHS1 i gördüm ama şekli şemali pek hoşuma gitmedi ama yorumlar iyi bilemedm
Kavein USB girişi güç için. İçinde ses kartı yok.
hmm , tamam ozaman 323D kalıyor geriye ses kartıyla birlikte en uygunu o .. Yada biraz bekliyip kave + creative ses kartımı yoksa yne bekliyip sberia v2 + ses kartı mı alıyım yoksa 323d yetermi ?
kave ve ses karti al
kardesim sen bana ses kartınında bi tam adını verebilirmisin ? yaklasık fiyatıyla birlikte