quote:Orjinalden alıntı: KöfteSuyu Lütfen DH serverlarına girip reklamınızı yapmayınız haklısın hocam o reklamı kasayı yan yatır diye bir arkadaş yaptı bize söylemeden özür dileriz
quote:Orjinalden alıntı: _DrAkOJa_ quote:Orjinalden alıntı: KöfteSuyu Lütfen DH serverlarına girip reklamınızı yapmayınız haklısın hocam o reklamı kasayı yan yatır diye bir arkadaş yaptı bize söylemeden özür dileriz Teşekkürler
Sevilmiyorum illa karalamak mı gerekli? İyi ben x i sevmiyorum onunla ilgili bütün özel şeyleri anlatayım bu mudur yani? Sevmiyorsan karalama!
Arkadaşlar Server Tekrar Online'dır Oynamak isteyen arkadaşlar cs3.genckafe.biz:27015 [ 85.153.6.28 ] adresinden servera girebilirler. server için iletişim adresi : birol@genckafe.net
quote:Orjinalden alıntı: fb1907_birol Arkadaşlar Server Tekrar Online'dır Oynamak isteyen arkadaşlar cs3.genckafe.biz:27015 [ 85.153.6.28 ] adresinden servera girebilirler. server için iletişim adresi : birol@genckafe.net Helal hocam biz de bunu bekliyorduk çok sağolun süpersiniz Ayrıca HE GRENADE server açsanız nasıl olur ? Bomba serveri ?