Şimdi Ara

HeadShot Training Arena SerVer (1.6) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
4.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Headshot Training Arena serverinde hep aynı maplar açılıyor , değişik bölümler bekliyoruz

~Mertcan Aytar~ İyi forumlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Devrimci_Che

Arkadaşım nasıl vote bilmiyor? 2 kere vote yaptık.

İlk bunu yaptım.
    amx_vote <mapdegissinmi> <evet> <hayir>
    sonra

amx_vote <hangimap> <aim_headshot> <aim_ak_colt> <aim_aztec>

güldürme beni ya. En çok online mış? Dün gece ve sabah kim vardı burda? Kaç tane arkdaşım burada sen biliryor musun? Hem kimseye sebepsiz kick atmam. Siz bana sürekli ban atıyorsunuz? 2 Kelime diyeceğim hemen ban dolayısıyla hata veriyor oyun.

Lan Daha 2 gün oldu admin olalı doğru dün yoktum bi yakınım hastanedeydi orda cs oynamamı beklemezdin umarım benden neyse 2 gün lük adminsin dün harici hep serverdayız biz acil işimiz olmadığı zamanlar hem kaç tane arkın varki?? hepsi ya dh den ya frmtr den yada başka forumdan benim çağırdığım insanlar kaç tane arkadaşın var madem söylede girmesinler bakalım azalıyormu serverdaki adam sayısı
    yani asıl sen bizi güldürme

• Arkadaşım eskiya'dan(bilinir az çok) sinemcafeden(bunu bilmezsen) ojjen teamdan(bilen bilir) heros(25 kişi rahat) clanından arkadaşlarım var. Birde msndekiler unuttum birde sınıf arkadaşlarım(3-4 kişi de burdan var)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Devrimci_Che

Arkadaşım eskiya'dan(bilinir az çok) sinemcafeden(bunu bilmezsen) ojjen teamdan(bilen bilir) heros(25 kişi rahat) clanından arkadaşlarım var. Birde msndekiler unuttum birde sınıf arkadaşlarım(3-4 kişi de burdan var)

ne matrak adamsın o arkların serverra 3 gün girmesinler bakalım adam eksikliği yaşanıcak mı 25 kişi varmış heros clanından ulan benimserverda görüğüm en fazla online kişi sayısı 18 sen nediyorsun ???
  • Seninle daha fazla uğraşamıyacağım. Lan gibi kelimeler de yaşını ortaya seriyor. Terbiyeni topla. İlla hepsi mi girecek servera? Sadece böyle dedim hepsi çok sevdi ve gireceklerini söylediler.
  • Admınlık konusunda neden tartısıyonuzkı ? illa 2 niz admın olcak die bi olay yok.
    yok ben daha fazla adam getirdim sen getirmiyosun biraz saçlalık herkes oyununa baksın yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: fb1907_birol

Admınlık konusunda neden tartısıyonuzkı ? illa 2 niz admın olcak die bi olay yok.
    yok ben daha fazla adam getirdim sen getirmiyosun biraz saçlalık herkes oyununa baksın yeter

abi oyuna bakmasına bakıyoruz ama herkes şikayetci kasayı yan yatırdan millet dio kendi kendine slay atıo millete kicklio dior herkes şikayetci yani bir biz değil beide biz o kadar uğraştık uğraşmayanlar admin oluyor diye sinirleniyoruz biz comingle
  • neyse devrimci kardeşim olayı uzatmaya gerek yok sadece herkes görevini yapsın saygılar..
  • Ben kendime denemek için slay atıyorum. Ayrıca isteyen olursa aim_b0n0 haritasında çukura(öldürmeden) atıyorum. Kimseye yapmayız öyle şey. Saygılar bol hsler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~ Féano[R]

Headshot Training Arena serverinde hep aynı maplar açılıyor , değişik bölümler bekliyoruz

Ben değişik bölümler açıyorum dün ice açtım yasak olduu halde
    Ya Birol hocam şey şunu sadece aim maplarda hs traning server yapsanız yani normal d2 falan açılınca normal haline dönse olmazmı ?

• de_dust2 , de_dust , inferno , aztec ,nuke gibi maplar açsanız daha iyi olur benden bi tavsiye
  • Küçük map olması lazım tam bir alıştırma için. Poolday-Ice-Awp india olabilir ama Birol hocamın takdirine kalmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CasTiLLa

de_dust2 , de_dust , inferno , aztec ,nuke gibi maplar açsanız daha iyi olur benden bi tavsiye

Ya açarızda bende diyorumki pro maplarda normal cs olsun diğer maplarda hs traning olsun daha güzel olur
  • genelde aim mapları oynanır tabide d2 aztec ice falan acılmıcak die bişe yok oyuncular ne istiorsa onlar açılır.

yeterki serverda player olsun
  • quote:

genelde aim mapları oynanır tabide d2 aztec ice falan acılmıcak die bişe yok oyuncular ne istiorsa onlar açılır.

Evet çok kalabalık olmuyor bazı saatlerde , biraz daha reklama ihtiyacı var serverin sanki

• vallahi ben isteğe göre açıyorum mapları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stahli -- 14 Ağustos 2008; 14:50:17 >
  • quote:

genelde aim mapları oynanır tabide d2 aztec ice falan acılmıcak die bişe yok oyuncular ne istiorsa onlar açılır.

Birol hocam dediğimi bi düşünseniz?
  • Vay be güzele benziyor yeni gördüm gelicem şimdi
  • Server 4 kişiyle oynuyor zaten. Sxe 6.2 olmasına rağmen beni gözetlemeye başladılar. 2 vs 1.Onların ikisi de admin.İlginç
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yokistant

Server 4 kişiyle oynuyor zaten. Sxe 6.2 olmasına rağmen beni gözetlemeye başladılar. 2 vs 1.Onların ikisi de admin.İlginç

adminlerin nicklerini söylermisn
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.