Şimdi Ara

hearthsteed mount (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: khalef

eğer hsnin olduğu hesapta wow yoksa gelmez.zaten yarın bitiyor bildiğim kadarıyla.ayrıca yaza kadar patlar bence hesabında wow olsa bile.mailler 1 ay kalıyor maksimum da blizzard tarafından gönderilenler daha uzun kalıyor mu bilmiyorum.

ayrıca bineği aldım arkadaşlar, sabah açtığımda gelmişti binek.ilgilenen arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.

Arkadaşlar şimdi Blizzard destek ekibine sordum, Battle.net hesabınıza sonradan WoW lisansı ekleseniz bile binek geliyormuş. Çok sevindim ya :)
  • benim wow hesabı frozen. haziranda geri açıcam. yarına kadar son mu eminmisiniz? bu mountu şimdi kazansam haziranda alabilirmiyim acaba? off
  • quote:

Orijinalden alıntı: faaty

benim wow hesabı frozen. haziranda geri açıcam. yarına kadar son mu eminmisiniz? bu mountu şimdi kazansam haziranda alabilirmiyim acaba? off

valla hocam sen yine de yapmadıysan bugün al o 3 wini.bildiğim kadarıyla yarın değil bugün bitiyor süresi.ha ne zaman game time alırsan gelir mi orasını bilmiyorum ama tedbir amaçlı 1 ay içinde game time alıp bineği almak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

benim wow hesabı frozen. haziranda geri açıcam. yarına kadar son mu eminmisiniz? bu mountu şimdi kazansam haziranda alabilirmiyim acaba? off

valla hocam sen yine de yapmadıysan bugün al o 3 wini.bildiğim kadarıyla yarın değil bugün bitiyor süresi.ha ne zaman game time alırsan gelir mi orasını bilmiyorum ama tedbir amaçlı 1 ay içinde game time alıp bineği almak lazım.

durup dururken para verip oyun süresi mi alcaz yani bi mount için

• quote:

quote:

süresi bitmiyor herhalde ya..
  • quote:

Oyuna girdiğinizde mail olarak gelecektir mount, herhangi bir zaman sınırlaması yok. Blue post var forumlarda bu konu hakkında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acquisition

quote:

Oyuna girdiğinizde mail olarak gelecektir mount, herhangi bir zaman sınırlaması yok. Blue post var forumlarda bu konu hakkında.

herhangi bir zaman sınırlaması yoksa bekliyorum hocam ben. mail gelir silinir milinir 30 gün içinde. en iyisi bekleyip mountu haziranda almak
    blue post linki verirsen çok makbule geçer

• quote:

quote:

quote:

herhangi bir zaman sınırlaması yoksa bekliyorum hocam ben. mail gelir silinir milinir 30 gün içinde. en iyisi bekleyip mountu haziranda almak
    blue post linki verirsen çok makbule geçer

Hesap frozen olduğunda mantıken maillerinde bekletilmesi gerek. Bende Haziran'da tekrar açacağım hesabı umarım kaybolmaz.

• Süre ile ilgili kafası karışık olan arkadaşlar için:

http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/12091349039#6

quote:

This doesn't actually trigger till you log into WoW, so if you aren't currently active, that shouldn't be an issue.

@faaty

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquisition -- 15 Mart 2014; 14:20:09 >
  • bu mountun kırmızısıda alınıyor mu şu an alınıyosa nasıl alıyoruz bilgisi olan var mı herkesin mountu hayırlı olsun bu arada gerçekten çok hoş bir mount
  • ben supporttan oyun süresi dilendim hearthsteedi bahane edip. çok merak ettim nasıl bişi, 5-6 gün verin beleşten oynayam dedim. bakalım sonuç ne olacak.
  • quote:

Süre ile ilgili kafası karışık olan arkadaşlar için:

quote:

This doesn't actually trigger till you log into WoW, so if you aren't currently active, that shouldn't be an issue.

@faaty

bu soranın durumu farklı. adam trial hesabı var ve hiç subscribe olmamış. benimkisi ise frozen

neyse ya şimdi alıyorum mountu, haziranda kaybolmaz inşallah da binerim artık. sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faaty -- 15 Mart 2014; 17:54:02 >

• quote:

quote:

Süre ile ilgili kafası karışık olan arkadaşlar için:

quote:

@faaty

bu soranın durumu farklı. adam trial hesabı var ve hiç subscribe olmamış. benimkisi ise frozen

neyse ya şimdi alıyorum mountu, haziranda kaybolmaz inşallah da binerim artık. sağol

Alıntı yaptığım yer direkt olarak seninle alakalı, dikkat edersen.

quote:

• Dün aldım güzel bir mount
  • Beyler rezalet olacak ama ben hiç win alamıyorum hep yeniliyorum, sürekli yeniliyorum ama.
    Binek de çok hoşuma gitti çok istoyurm.Acaba yardım etseniz bana mahsuscuktan yenilseniz de mountu alsam.
    yardım edebilecek arkadaş var mı lütfen ya
    Profilim :
    cod#2603

• Nasıl sürekli yeniliyosun. Kartlarını düzenledin mi? Hangi Classla oynuyorsun. Priest-Mage en rahat classlar, coinslerinle yeni kartlar edindin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkanerkn

Beyler rezalet olacak ama ben hiç win alamıyorum hep yeniliyorum, sürekli yeniliyorum ama.
    Binek de çok hoşuma gitti çok istoyurm.Acaba yardım etseniz bana mahsuscuktan yenilseniz de mountu alsam.
    yardım edebilecek arkadaş var mı lütfen ya
    Profilim :
    cod#2603

mahsuscuktan yenilmekle olmuyor, play mode veya arenada kazanman lazım.

• Hawkrider ve raveni yan hesapta çıkardım ve bir hafta öncesine kalmadan dedim ki benim niye atım yok. Sonra bu at çıktı sonra da bu;
     hearthsteed mount

Sonra bu çıkamadı;
     hearthsteed mount

Özet;
     hearthsteed mount

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derp -- 18 Mart 2014; 1:33:20 >

• acquisition kullanıcısına yanıt
    bir arkadaş beni eklese onunla 3 maç yapsam da yensem onu kastetmiştim bu olabilir mi?
  • Binek güzelde çok ortalık malı oldu herkesin altında var hiç hoş durmuyor bu durum. Random bg'ye giriyorsunuz en basitinden sanki oyunda tek tip binek varmış gibi koşturuyor herkes.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.