Şimdi Ara

hearthsteed mount (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

Binek güzelde çok ortalık malı oldu herkesin altında var hiç hoş durmuyor bu durum. Random bg'ye giriyorsunuz en basitinden sanki oyunda tek tip binek varmış gibi koşturuyor herkes.

işte blizzardın taktiği. çok güzel bi mount hediyesiyle hearthstone u miyonlarca wow oyuncusuna zorla oynattı ve herkes denemiş oldu. mount ise ashes of alardan daha güzel ve artık ashes of alara binmem bu mounttan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkanerkn

bir arkadaş beni eklese onunla 3 maç yapsam da yensem onu kastetmiştim bu olabilir mi?

Yok olmuyor ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Binek güzelde çok ortalık malı oldu herkesin altında var hiç hoş durmuyor bu durum. Random bg'ye giriyorsunuz en basitinden sanki oyunda tek tip binek varmış gibi koşturuyor herkes.

işte blizzardın taktiği. çok güzel bi mount hediyesiyle hearthstone u miyonlarca wow oyuncusuna zorla oynattı ve herkes denemiş oldu. mount ise ashes of alardan daha güzel ve artık ashes of alara binmem bu mounttan sonra

Süre verdi mi Blizz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Süre verdi mi Blizz?

ben bu forumda birinden duymuştum isteyince verdiklerini oyüzden ticket attım ama 3 gün sonra gelen yanıt:

I have just received & read your petition but sadly we are unable to grant players free game time upon request, I'm sorry. :(

okadar para veriyoruz ama trial oyuncular kadar bile oynama hakkımız yok oyunu. free hesaplardan açtım bitane orgrimmarda dolandım nevar ne yok diye baktım ama asıl hesabımla okadar para harcamama rağmen giremiyorum ya oyuna çok sövüyorum blizzarda.

• Daha durun Kırmızısı gelicek...

Hearthstone oynamaya bizi izlemeye devam edin...

Resmi Twitter açıklaması var yetkililerin.
  • Çok sevindim, hesabı 2 gün içinde açıyorum, kırmızısını da alırız umarım.
  • Hiç ihtimal vermiyorum ama,sorayım dedim.
    Bu Heartstone f2p mi? Malum blizz,herşeyden para kazanma peşinde. Yıllardır soydukları yetmezmiş gibi.
    Ona göre hesabı açayım. Yoksa birde onu almakla uğraşmayayım.

Edit: f2p miş,ama 3 win almak baya sıkıntıymış. Neyse deneye deneye halledeceğiz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcknrll -- 19 Mart 2014; 6:11:51 >
  • ben çok yeniyim oyunda 2 gün falan oluyor, da ben de alabilirim demi bu mount u hala devam ediyorsa. level sınırı falan varmı mount kullanmak için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Isaac Newton

ben çok yeniyim oyunda 2 gün falan oluyor, da ben de alabilirim demi bu mount u hala devam ediyorsa. level sınırı falan varmı mount kullanmak için?

İlk binicilik eğitiminizi seviye 20'de alıyorsunuz. 20'den itibaren kullanabilir, 60 seviyede gerekli uçuş eğitimleini aldıktan sonra da uçurabilirsiniz yavruyu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Isaac Newton

ben çok yeniyim oyunda 2 gün falan oluyor, da ben de alabilirim demi bu mount u hala devam ediyorsa. level sınırı falan varmı mount kullanmak için?

20level olması lazım.
  • Millet bu 3 maçı almada epey zorlanmış, benim rakiplerin 2si fight başında çıktı, oto win

Zaten mount vesilesiyle yüklediğim oyunda pek çok maç attım sonradan da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an hesabım frozen. wod gelmeye yakın eylül ekim gibi geri dönecem oyuna. acaba o zamana kadar kaybolur mu binek? yani mail olarak geliyor heralde. silinmez umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmm2515

şu an hesabım frozen. wod gelmeye yakın eylül ekim gibi geri dönecem oyuna. acaba o zamana kadar kaybolur mu binek? yani mail olarak geliyor heralde. silinmez umarım.

Mail kutusun da bekleme süresi 1 ay sanırım gelen mailin.Büyük ihtimal kaybolur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmm2515

şu an hesabım frozen. wod gelmeye yakın eylül ekim gibi geri dönecem oyuna. acaba o zamana kadar kaybolur mu binek? yani mail olarak geliyor heralde. silinmez umarım.

Merak etmeyin, hiçbir sıkıntı olmaz. Siz şimdi binek başarımını kazandınız diyelim. Eylülde oyuna tekrar başlayıp, hesabınıza giriş yaptığınız anda posta gelecek size. Yani şuanda hesabınıza gelen bir hearthsteed maili yok.

Direkt Blizzard destek ekibiyle Twitter üzerinden görüştüm bu konuda.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.