Şimdi Ara

Hearthstone: A Year of Mammoth Duyurusu! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
3.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Majordomus ve sir finley dustluyimi? Kullanmiyom hic kullammadim. Golden rag veya sylvannas yapmak istiyom.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOEMAN32

Majordomus ve sir finley dustluyimi? Kullanmiyom hic kullammadim. Golden rag veya sylvannas yapmak istiyom.

Finley getekli bir kart.Majordomo çöp dustla gitsin

• Aynen majordomu cok sacma kart.

• 1 golden 1 normal fazladan ragnaros var. 1 de normal fazladan slyvannas var... Yeni okudum bu haberi... sanırım piyangoyu buldum:)

tabi azure 2 golden olarak mevcut.. diğerlerini bilmiyorum. belki fazla vardır. ben bu oyunda şunu gördüm kesinlikle dustlamayacaksın kartı. elinde tutacaksın. Owl bile (silence yapan baykuş) bi ara kazanç sağladı...

neyin nerf yiyip neyin buff alacağı belli değil...
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Çok kısa zaman da toplamışsın valla helal :-) Ben de Golden Hemet Nesingwary dustladım, uzun bir zaman dan sonra ilk defa kart dustlamış oldum gelen dustla da 2 tane golden azure drake crafladım. 1 Poweroverhelming ile 1 conceal craftlarsam golden, standarttan wild'a geçen bütün kartların dustlarını maksimum da alacağım.
  • güncelleme geldi ama dustlar gelmedi, oyuna mı geldik yoksa
  • Bukadar hizlimi ya ben daha dust toplarim golden rag yaparim diye craftlamadim. Ben saniyomki kartlar ciktigi zaman alacaz dustlari.

• KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt
    apirit claws ve small time nerf yedi, ben legler de aynı zamanda olur diye dşünmüştüm ama deck yapmaya çalışmadım , belki legendler hala oldukları yerdedir :)
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Ins. En hizli dust nasil toplanir

• Gunluk 100 gold kasip arena girmek birak dust toplamayi 2.5 aya kalmadan tum kartlari toplarsin ama iyi oynamak lazim ben beceremiyorum ayri mesele 3 winde kaliyorum 7 win alirsaniz sonraki arena ucretsiz gelir ve hediyeler size kalir

• DarthSethius kullanıcısına yanıt
    Arena hic yapamiyom ben. Bikere 8 yaptim ondan baska max 3.

• şimdi golden ragnaros craftlasam 3200 dust verip patch den sonra 3200 ü oyun verse 1600 e de geri disenchantlasam olabilir mi ki böyle ? öyleyse yapayım
  • Yeni yıl giriş odülleri açıklanmış

http://www.hearthstoneturkiye.com/haberler/mammoth-yili-basladiginda-gunluk-oduller-geliyor/

• Triloggy T kullanıcısına yanıt
    biraz sallamışlar gibi battle.net blogta yada redditte böyle birşey okumadım ama umarım doğru çıkar havadan gelecek golda hayır demeyiz.
  • ödülleri bende görmüştüm, vermeleri de gerekiyor ayrıca bana az geldi
  • Yeni yılla birlikte 8 k dust oluyor yine istediğim decki yapamıyorum

• Patch ne zaman geliyor, craft için geç kalmadık değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Patch ne zaman geliyor, craft için geç kalmadık değil mi ?

daha vaktin var hocam , Once the Year of the Mammoth officially begins with the first major expansion of 2017,
  • Drake Ragnar Sylvannas classic olmasına rağmen kaldırılıyor değil mi standarttan ? ve tam dust iade edilecek herkese ?
  • arkadaşlar şimdi bu quest kartları nasıl kazancaz yeteri kadar mana yok bende dastlamak için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.