Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
681.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13341335133613371338
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Microsoft alımından sonra Runterradaki gibi temel kartları game pass e ücretsiz getirir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/@Farquarto

günlük video atmaya çalişiyorum umarım eğlenirsiniz.

• arkadaşlar bu tarz paket alıp kart açtırmaya zorlamayan bir oyun yok mu ya. chillemek istiyorum ama oturup iki oyun atıcam günde diye bi ton para dökmek istemiyorum.

• Konu eskisi gibi rağbet görmüyor galiba ama hala aktif birileri varsa görseldeki sorunu yaşayan ve çözüm bulan var mi? Europe pasif görünüyor. Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    Mobilden girdim, bir sorun yok Europe da. Google hesabınızla girmeyi deneyin bir de bence

• Thijs burada "teşekkürler" mi diyor? (01:23 civarı)

https://www.youtube.com/watch?v=kD7siDTAflg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sano -- 26 Aralık 2023; 20:15:22 >
  • sano kullanıcısına yanıt
    Annesi Türk onun. Videoya bakmadim ama demiştir muhtemelen

• baymirza kullanıcısına yanıt

Tamamdır sağol Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] 

• aradan geçen uzun bir süre sonra tekrar bakayım dedim ne olmuş diye. loaner deck olarak dead knight seçtim oynadığım kartların hepsi loaner deckten gelen, ekleme çıkarma yapmadım.

keşke her oyun bunun gibi geçse. hani kazandığım için demiyorum, zaten baştan sona doğru izlerseniz, ilk 20 tur hep defansif oynuyordum. ondan sonra biraz düzelmeye başladı derken, karşıdaki oyuncu habire legend kartlar attı durdu ki çoğunun ne yaptığını ancak kartı okuyunca anladım. eskisi gibi kartı görüp bunun özelliği bu diyemiyordum uzun süredir oynamadığım için. resurrect priest'e destesine benzettiğim oynadığı tarzı. sonlara doğru benim kartlar bitti fatigue başladı. karşı oyuncuda ise fel büyüleri kaldı, onları lifesteal ile combolayarak baya bir canını doldurdu. en sonunda kazandım ama kazanmasam bile çok iyi oyundu. benim için hs böyle oyunlarla güzel. habire pata küte aggro oynayanlar yüzünden bırakmıştım zaten. konu ölmüş ama bakan olursa replay'ı izlesin çok güzel oyundu.

• Oyunu oynamadığım için 410 legendary, 870 e yakın epic , 17k gold, 70.3k dust ve 13 ticketlı hesabımı satıyorum. bedava isim değişikliğini kullanmıştım.hesapta overwatch foundation ve hots starter pack de var. trde böyle bi hesap olmadığı için ve yurtdışında da verilen rakamaların burada verilemeyeceği için kesin bir fiyat yok, pazarlığa açık bi hesap.hesaptan para kazanmak kadar verdiğim emeğin hiçlikte kaybolmasını da istemiyorum açıkçası o yüzden fiyat konusunda esneğim.ilgilendiğiniz spesik bir detay varsa özelden sorabilirsiz.dc de yayın açıp detayları gösterebilirim.istanbul'da yüzyüze halledebiliriz,sözleşme vb seylere de açığım.mail adresiyle beraber de verebilirim.

Sizden tek ricam fiyat teklifi verecek olursa 1 büyük bundle ne kadar kaç leg çıkıyo bi küçük hesap yapın ve yurtdışındaki buna yakın hesapların değerine bakın.Ama dediğim gibi orta yolu bulmaya çalışacağım.

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 13341335133613371338
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.